Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
sakura-chan---
sakura-chan---
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : софия
Дата на рег. : 12.04.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

red terrible

Сря Апр 27, 2011 5:25 pm
Глава 1:

-Ехоо,ако не си станала до 5 минути собственоръчно ще те залея с кофа лед.-каза Ино!Моят смъртен враг.
-Да бе,сякаш ще посмееш!-отговорих полу-заспала.
-О повярвай ми Сакура хич няма да ти се церемоня!-ядосано извика блондито
-Говори си,говори си,никой не те слуша-подхвърлих аз и се обърнах на другата страна.
-След 10 секунди почувствах как цялото ми тяло се тресе и усетих,че това русокосо чудовище е изпълнило заканата си!Просто не знам какво да кажа!Цялата бях мокра,замръзнала и продължавах да треперя.The story of my life. yoah
-Казах ти,между другото отиди да си вземеш един душ,защото ще измръзнеш,а някой трябва да дойде с мен докато вървя към тренировъчната площадка и минавам покрай "рицаря ми на бял кон"-тя се смееше и не спираше да плямпа.
Нека ви изясня нещо.преди с Ино бяхме бфф.Определено станахме врагове поради факта,че тая овца си харесвала САСКЕ Учиха!Та понеже беше станала маааалка авария в дома на наперената госпожица моите съвършенно ужасни родители които "обичам повече от всичко на света" веднага предложили досадното блонди да остане у нас и да споделям стаята си с нея,защото според тях така щяло да ми бъде по-забавно!Та сега трябваше да ходим към академията!
-Ино ОМРЪЗНА МИ да ти го повтарям-Саске ме харесва много повече от теб.
-Не бъди сигурна,как Саске-кън ще харесва "Широкото чело"??
-Това заболя,просиш си го да знаеш!-аз бях на ръба на убийство terrible 394277.Убийството на Ино!

***Later***
-А...Саске-кън здравей....Ъм как си?-попита Ино!Той не и отговори.Беше ми пределно ясно,че това ще се случи и просто бях забравила за тона аз-съм-ти-адски-голяма-фенка с който Ино винаги си служеше.
-Сакура виждала ли си Какаши?-попита ме той!Не му отговорих.В интерес на истината не говорех нито със Наруто нито със Саске.Когато се състезаваха на покрива на болницата бях благодарна на Какаши задето дойде иначе до сега и тримата щяхме да сме гушнали букета,а имената ни щяха да са издълбани на някоя паметна плоча!Гадноооо!!!
Като с Ино трябваше да се разделяме за да може всяка да отиде при Учителя си тя ми каза:
-Какво ти е направил Саске,че не му говориш!!!
-Не е твоя работа,не мислиш ли?Достатъчно трудно ми е с тези двамата в отбора ми.Отбор 7-НаруСасуСаку!
-И все пак не трябва да си го изкарваш на Саске!
-Сакура-чаааан!!!-някой ме извика,а ако трябва да съдя по продължителното "аааа" нямаше кой друг да бъде ако не Наруто!И на него не му говорех и той какво ли не правеше!Само като го видях как се е натъпкал ми прилоша!
-Сакура-чааан виждала ли си Какаши!-попита той.
-Не не съм!-веднага щом казах това покрих устата си с ръка!
-Иейй!Ти ми проговори.-Наруто крещеше и ме прегърна!Понякога имам чувството,че е нечовешки силен!Всеки момент щях да си потроша някоя кост!
-Наруто за бога пусни ме!-извиках аз но този тъп блондин не ме пускаше!
-Наруто нали не искаш проблеми-Някой беше зад мен!Обърнах се и видях приятелят ми Лий!Не го обичах толкова много,но той е много добър приятел и винаги ме защитава.Затова и приех да съм му официална приятелка.А веднага след това Лий крещеше цяла седмица!Боже,явно при Наруто би трябвало да е същото!
-Сакура да излезем днес след академията?-попита той
-А.ъъъ..добре съгласна съм.-съгласих се само за да се отърва от Наруто!!!
В следващият момент блондито падна на земята а във рамото му беше забит кунай..усетих,че още един летеше към Лий.
-САКУРА НЕЕ!!-той крещеше с цяло гърло,защото поне веднъж в жалкият си живот бях решила да не бъда защитавана от никой,а аз да защитя приятел!застанах между лий и желязното острие ме прониза с цяло гърло!
-Някой да викне Петата ВЕДНАГА!
След минута в коридора се чу шум от токчета.
-Господи!Какво стана.Лий САКУРА е...
Lover.
Lover.
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red Re: terrible

Сря Апр 27, 2011 5:53 pm