Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

red *коментари*..Love In Time Of War.. (по Властелина на Пръстените)

Пон Май 23, 2011 2:16 pm
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009

red Re: *коментари*..Love In Time Of War.. (по Властелина на Пръстените)

Сря Май 25, 2011 11:28 am
Идята звучи интересно, НО допускаш изключително глупави грешки.

-Най-добре да тръгнем сега!Говорих с баща ти Леголас,най-добре ще е да тръгнем сега.

Това е напълно ненужно повторение и показва, че не си редактирала главата преди да я пуснеш. Можеше да кажеш само: Говорих с баща ти, Леголас. И двамата смятаме, че ще е най-добре да тръгнем сега.

Другото което е. Нали тя не познава Арагорн от преди? Защо тогава ще казва:

За миг настана тишина и в този момен влезе Арагорн.Винаги идваше в такива моменти.Като ни видя прегърнати малко му призля,но няма нищо.

Тук също си объркала и времената. Ако ще пишеш в минало нека да е в минало, а на 1 изречение в минало, 1 - в бъдеще и след това 1 - в сегашно.
Пиши малко по-подробни описания на това, което се случва и обмислай по-добре нещата, защото е бая странно още да не се познават с Леголас и вече да е влюбени и да не могат 1 без друг.

Чакам следващата главичка и се надявам да обърнеш внимание на коментара ми. :)
Shinoku
Shinoku
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Konoha
Рожден ден : 20.10.1998
Години : 26
Дата на рег. : 14.03.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto {Shippuuden}

Сря Май 25, 2011 7:59 pm
Да това което ми го каза смятам да го поправя.Но това първо,когато са заедно Леголас и тя,знам че е малко объркано но няма смисъл да пиша по отделно за какво не могат един без друг.Исках да кажа,че няма смисъл да пиша подробно за какво първо се ненавиждаха,а после се влюбват и т.н .. иначе благодаря че ми показа грешките!И скоро ще излезне и другата. :)
Lalait
Lalait
Новородено
Новородено
Дата на рег. : 16.06.2010

Пет Май 27, 2011 11:40 pm
За първи път срещам фик по Властелина на Пръстените и ми е интересно как ще се развият нещата. Не съм чела Властелина на Пръстените, но съм чела Децата на Хурин и трябва да си призная, че на всяка страница отгръщах на родословиятата в края на книгата, за да мога да следя връзката между героите. ( Всъщност потребителското ми име е точто от тази книга... hehe )

Не съм писател и не мога да те посъветвам, как да си подобриш писането, но ще ти кажа грешките който забелязах. ( само две са, но... *коментари*..Love In Time Of War.. (по Властелина на Пръстените) 476926 )
1. допуснала си повторение и то в едно изречерие.

Просто обикалях,видях че те няма в стаята ти и затова реших да те потърся затова.

2. Също така имаш и няколко неточности

Докато се приближавах до нея за да я докосна някой се появи пред мен.Не исках да се обръщам назад,затова продължих да се приближавам към сърната.Изведнъж човекът,който беше зад мен,проговори.

Когато обаче се доближиха към нас се поклониха.И се приближиха към нас.
( затова не съм сигурна *коментари*..Love In Time Of War.. (по Властелина на Пръстените) 376805 може аз нещо да не съм го разбрала)

Тези грешки може и да не са от голямо значение, но създават впечатлението, че не си си редактирала текста преди да го пуснеш.
Съжалявам ако съм те засегнала, но виждам, че си се заела насериозно с писането и реших да си изкажа мнението.
Успех.
Shinoku
Shinoku
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Konoha
Рожден ден : 20.10.1998
Години : 26
Дата на рег. : 14.03.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto {Shippuuden}

red *коментари*..Love In Time Of War.. (по Властелина на Пръстените)

Съб Май 28, 2011 1:08 pm
Ммм благодаря ти,че ми показа грешките.Сега като ги поправих мисля,че е по-добре.Също така благодаря,че си изрази мнението :) !
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите