Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
nini4ka_91
Новородено
Новородено
Female
Рожден ден : 07.10.1991
Години : 33
Дата на рег. : 16.06.2011

red Белисима

Чет Юни 16, 2011 9:12 pm
Здравейте, може да е малко изтъркано но реших и аз да си кача моята историйка, имената на героите са то анимето Наруто.

Токио.Град, в който всеки отива с надеждата да изпълни мечтите си. Град където парите и властта са на почит. Сакура Харуно беше една от многото, заминала за Токио да изпълни мечтите си.
Израснала в малко градче, от дете мечтаела да стане лекар и да си отвори своя клиника. Нейният дядо бил ветеринарен лекар и Сакура постоянно била с него, гледала как помага на животните. Искала и тя като порасне да може да помага на другите като дядо си. След трагичната смърт на дядо и Сакура била съкрушена. Той бил най-ценното и нещо в живота. Тъй като родителите и постоянно пътували по работа, дядо и се грижел за нея.
След погребението му адвокатът отворил завещанието. Оказало се, че дядото имал банкова сметка с много пари в нея. Всички тези пари били за Сакура. Завещанието гласяло:
„Мила моя Сакура. От бебе те взех и гледах как растеж пред очите ми. Не искам да скърбиш за мен. Дядо ти винаги е с теб където и да си. НЕ го забравяй. Започнах да събирам тези пари когато бях млад. Имах мечта да си отворя клиника. НО срещнах баба ти и се влюбих в нея. Децата се появиха и животът ми се промени. Не успях да си изпълня мечтата. Оставям ти тези пари с надеждата ти да си изпълниш своята мечта. Дъще моя никога не се отказвай от мечтите си, както аз направих навремето докато бях млад. Обичам те и знай, че ти ми беше най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало на дядо ти.Гордея се с теб.”
След прочитането на завещанието Сакура заплакала. Не можела без дядо си. Той бил част от живота й. Когато той починал тя била 8 клас. Тъкмо влезнала в гимназията. Обещала си на себе си и на дядо си, че каквото и да и коства ще си отвори клиника и ще помага на нуждаещите се. Учила много усърдно. По всички предмети имала добри оценки. Била любимката на цялото училище. Стараела се много и това давало резултат. В 11 клас се запознала със Сасори. Той бил в горният курс. Започнали да излизат. Така започнало всичко помежду им. Сасори завършил и започнал работа в много известна фирма в техният град. Сакура се гордеела с него. Той успял да изпълни мечтата си. Сакура нямала търпение да дойде и нейният ред да си изпълни мечтите.
Любовта на Сасори и САкура била най-обикновена. Нямало караници помежду им, разбира ли се. Той много и помагал в ученето.
Преди Сакура да навърши 18 години, Сасори тайно отишъл и поискал позволение от баща и, Сакура да му стане жена. Родителите на Сакура обичали приятелят и. Чувствали го като свое дете, затова баща и кимнал с глава и му позволил.
Вечерта на бала и той звел микрофона и й предложел да се омъжи за него. Тя останала без думи. По лицето и се стекли две сълзи. Затичала се към него, зачервена и засрамена, казала ДА. Решението било взето - Сакура ще отиде да завърше колежа по медицина в Токио и след това ще направят официална сватбена церемония.
Живота на Сакура се нареждал точно по нейният план. Нормално гадже, нормален живот, нормално детство.

Глава 1: Високите сгради

След завършването и предложението от Сасори, Сакура била готова да замине за Токио. Градът на мечтите. Събрала 5 куфара с дрехи и си взела кученцето. На вечерта преди да замине, отишла на гроба на своя дядо и му разказала какво и се е случило. Помолила го да я пази и да и даде сила в своето ново начинание. На сутринта се сбогувала с родителите си, целунала Сасори и се качила на влака. Кондуктора дал знак за тръгване. Последна прегръдка:
-Сасори обещай ми , че ще идваш да ме виждаш – просълзено говорела тя.Не искала така да се сбогува с тях.
-Обещавам мила моя – и я целунал страстно. Майка и заплакала, прегърнала баща си и заплакала. Влака тръгнал и в далечината тя видяла сълза капеща от лицето на Сасори.
Почувствала се много гадно. Но знаела, че мечтите изискват жертви, а тя била готова да жертва всичко в името на мечтите си.
Пътувала 6 часа докато пристигне в Токио. На гарата трябвало да я чака момчето, с което ще делят квартирата си. Слезнала. Свалила куфарите доста трудно и на едно от скамейките видяла момчето.
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Re: Белисима

Чет Юни 16, 2011 9:34 pm
Белисима Komentar
Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите