Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Перверзни истории 18+

+63
tan4eto_vd
goldy1999
sayuri
DaNsItY
Bloody_Merry
..Bunny-By..!!
livarpyl
peps_png
bLear_cHan
Obsession
Vεrsus Alvαro
Tuttu
in4eto
Miss Inтerpol ^.^
/7epBep3eH
Конан
mirellka62697
ramkoz
beshi
Анубис Кентаро
Thэ Dark Girl
Ambrosia17
Sasusaku_forever
did0nka
*Alx*
Hermi
`M.и.s.h.и.t.0`
konii-chan
miss_haruno
Dark Lord
Goblin Teachies
naruto-fenche
Ven!tyYyY
Йондайме Узумаки
Patronis
Fallen_AngeL
tobiantonfan
elinceto_555
hinata337
rosi_rosi
kosi971
Flying Cat
Little Weezy
JoInT{}MaNia4ka
vandala
Yukana
Guren_99
Sweeney Todd
sakura_tedi
Asdffcho
Amu-chan
- The LaGGeR*
lp_naruto
sand_team
Tobidara
Sakura_love
kiss me
Ne7WoRk
Топчету
Rossi_Chan
OverHell
rosenceto
Privaте L♥ve
67 posters
Go down
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : ..
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.08.2008

red Перверзни истории 18+

Вто Авг 04, 2009 7:31 pm
First topic message reminder :

Първа Глава

След цял ден изтощителни тренировки, Сакура бе легнала и заспала като къпана.
Малко след полунощ, се чу странен звук идващ откъм кухнята, толкова тих и лек, че тя самата се чудеше как го е чула и то докато спи?! Явно бе сън. Да, само сън. Но някой приближи сложи топлата си ръка върху бузата ‘и, заигравайки се с презрамката на тънката ‘и нощница...
Сакура се опита да се събуди – явно беше, че е само сън. В интерес на истината същия еротичен сън, който сънуваше от три дена насам. Но той продължаваше да съблича късата ‘и нощничка, стигайки все по-надолу и по-надолу, като изведнъж разтвори краката ‘и и...
- Киааааа!!! – събуди се куноичито с известни усилия. – Шанарооо, защо постоянно го сънувам този проклет сън?!
Тя започна да се преоблича, а когато се и изми, взе телефона си и проведе кратък разговор...
След половин час Сакура, Ино и Хината се намираха в една малка сладкарничка на средата на селото. Сакура хапваше торта, а Ино и Хината я гледаха ококорено.
- Е, какво е толкова спешно?! – попита напрегнато Ино.
Отговор не последва, Сакура само боцна едно праченце торта и го захапа.
- М-можеш да споделиш всичко с нас, Сакура. – каза Хината, отклонявайки погледа си от Сакура към очаквателния поглед на Ино.
- Ами...момичета, това е доста...не знам как да го кажа...Сигурни ли сте че искате да чуете?
- Определено. Твоя проблем е и наш. – гордо обяви русото момиче.
- Еее, щом настоявате...- тя ги дръпна към себе си така, че само те двете да чуват. После разказа сънищата си, а последиците бяха...неочаквани.
Хината припадна, цялата зачервена като домат. Ченето на Ино бе паднало плътно до земята, а Сакура се беше изчервила.
- Сериозно ли?! – вайкаше се блондинката, докато облягаше Хината на стената и ‘и вееше с едно ветрилце, за да се съвземе.
- Напълно.
- Всъщност, знаеш ли къде се корени източника на тези работи? – риторично попита Ино.
- Нямам си и най-малка представа, затова питам вас.
- Това идва от факта, че си девствена. Съзнанието ти иска секс! С-Е-К-С!
Хината се бе посъвзела малко, но от чутото пак се върна към предишното състояние.
- М-МОЛЯ?! – невярващо промълви Сакура – Ино добре ли си?
- Наистина е така, сънищата означават, че тялото и мозъка го искат. Пробвала ли си се да се самозадоволяваш?
- Не...
- Ами, пробвай, може и сънищата да изчезнат...или пък да се засилят, но това е друг въпрос...
- Я повтори последната част? Да се засилят?
- Ааа, не не съм казвала такова нещо... – завъртя лъжлливо очи Ино.
- ...което значи че единствения вариант е... – продължи Сакура размислите на глас.
- С-сексът? - обади се неочаквано Хината.
- Именно! – отвърна Ино и пак започна да вее с ветрилцето на чернокосата срамежливка – Моя първи път със Сай беше лесен, той само...
- О, не искам да слушам за сексуалния ти живот със Сай! – развика се Сакура.
- Е, добре, но ще ти кажа едно – доставя голямо удоволствие, каквото никога не си изпитвала.
--------------
Сакура крачеше по улицата мислейки си за казаното от Ино в сладкарничката.
„ Удоволствие, което никога досега не съм изпитвала...”
Изведнъж някой я хвана за рамото...
Следва Продължение...

Последната промяна е направена от Misa-chan на Чет Фев 04, 2010 2:57 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

Йондайме Узумаки
Състезател
Състезател
Дата на рег. : 02.03.2009

red Re: Перверзни истории 18+

Пет Дек 11, 2009 4:09 pm
Кога ще има продължение??????Супер готино е!
Flying Cat
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Дата на рег. : 12.10.2009

Пет Дек 11, 2009 4:30 pm
Абе Ангелина Ти мислиш ли че като вчера го е пуснала ще пусни и неска..То тфа да не е мандра ,,Знаеш ли колко усилия е да напишеш свестен фик..Дай момиче в същия духх..
sakura_tedi
sakura_tedi
Любител
Любител
Female
От : ловеч
Рожден ден : 21.07.1997
Години : 27
Дата на рег. : 02.05.2009

Пет Дек 11, 2009 11:25 pm
просто няма кфо да коментирам ..... Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 най-великия фик на света , а писалтелката най-перв. в историята на фиковете Перверзни истории 18+ - Page 7 787605
Ven!tyYyY
Ven!tyYyY
Учaщ се
Учaщ се
От : La Push
Рожден ден : 01.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 20.12.2009

Пон Дек 21, 2009 6:15 pm
невероятно Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 кога ще пуснеш друга глава Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 моето секси момиче ще те джугара джагара :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: Перверзни истории 18+ - Page 7 183921 Перверзни истории 18+ - Page 7 183921 Перверзни истории 18+ - Page 7 183921
naruto-fenche
naruto-fenche
Състезател
Състезател
Male
Рожден ден : 20.06.1998
Години : 26
Дата на рег. : 20.11.2009

Пон Дек 21, 2009 7:26 pm
кога ще качиш новата глава
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009

Пон Дек 21, 2009 7:31 pm
Фика си е на Misa-chan и в другите форуми са го копвали от нея.
Много е интересно! Кога ще пуснеш продължението?
Goblin Teachies
Goblin Teachies
Състезател
Състезател
Male
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 21.12.2009

Сря Дек 23, 2009 10:18 pm
JoInT{}MaNia4ka написа:
DeNkaTa написа:тфа май не си го писала ти защото го видях и в нарутобг.инфо и в нарутобг.ком така че не се възгордявай може и да си го писала ти нз обаче аз го копнах от нарутобг.инфо и го написах в нарутобг.ком Перверзни истории 18+ - Page 7 12694 Перверзни истории 18+ - Page 7 921109 Перверзни истории 18+ - Page 7 4485 Перверзни истории 18+ - Page 7 617815 @ Перверзни истории 18+ - Page 7 519416 Перверзни истории 18+ - Page 7 92542 :!:

:kisss: :kisss: :kisss: Да те нацелувам детенцето ми. Аз не съм паднала от марс, така да знаеш! Недей казвай, че си го копнал от нарутобг.инфо и после си го поснал в др. сайт, защото НЕ СИ, точно Ти го посна и в двата сайта! Което води до извода, че в действителност ТОЧНО ти си го копнам от някъде(най-вероятно от този сайт) и си решил на своя глава да разпространяваш без ест. да попиташ както би направил един обикновен човек с достойнство.
Само НЕ ми спори... имам ти скупа и можем доста на сериозно да си поговорим с така наречените цветущи думички. ТОВА не е онзи сайт (нарутобг.ком), че да си спамиш на воля и да няма наказания!
защо не питаш Crazy Sparow как се казва да видиш че тфа не съМ аЗ прост0 ме изкефИ мн0г0 Тоя там crazy sparow го питах дали може го потсна в нарутобг.ком също го питаХ даЛи тоЙ е автоРа и тоЙ ми каза цитирам ,,Да аз съм автора бе кой друг може да измисли нещо толко великолепно'' ! а й плус това разбраХ за тоя Сайт от нарутобг.инфо кадето пише че там нешо ще го затваряли и от там го видях и влизам тука сам0 за да чета фикове не се занимавам да ги постваМ вечЕ !

sorrY Misa-Chan ама тоя ме е излъгал кфо да направа аз ет сорру че го постнаХ ! :angel2: :S: :S: :cvir: :cvir: а и фика е страхотеН Перверзни истории 18+ - Page 7 274454 Перверзни истории 18+ - Page 7 274454 Перверзни истории 18+ - Page 7 347404 Перверзни истории 18+ - Page 7 347404 :lah: Перверзни истории 18+ - Page 7 476926 Перверзни истории 18+ - Page 7 476926
Dark Lord
Dark Lord
Учaщ се
Учaщ се
Male
От : Malakor 5
Рожден ден : 15.09.1989
Години : 35
Дата на рег. : 26.12.2009

Нед Дек 27, 2009 2:03 am
Не се ядосвай с такива! -Не са ти на нивото да се занимаваш с такива подли копирачи!
-Сега по същество Миса ако не пуснеш скоро нова глава ще превъртя от любопитсво така да знеш?

ПС: Зарежи стихотворението, което щях да пиша. Реших сонет да ти напиша, а може и цяла стихозбирка? Само ми кажи и ще пиша колкото се може повече за тебе.

Стихотворение за Миса

Первезности обичам най много на света.
Без превезност ще умра.
О Misa-chan прекланям се пред твоя ум.
Генияти е велик.
Продължението с нетърпение го чакам аз.

O Misa-chan шапка пак ти свалям аз
Истойте мръснишки- ти си най велика
Титлата богиня на прервезните истории малка е за тебе.
Да си жива, да си здрава и продължение ще чакам.

Миса богиньо мила.
Богиньо сладка
Умъти е гениялен
Влюбих се в твоя фик
Миса стига с туй мълчание
По добре убий ме
Вместо туй мъчание
Поощрение на фенове дай
Обичам този фик и във гроба ще крещя Миса ти си върха

От Dark Lord - Забелешка към автора на стихотворението тоест към мен. Ами не е довършено. Ще добавям още много адски много.

ПС:Ще напиша още минимум 12 комплета за теб! Сори, че малко смисала се губи ама съм се побъркал малко.
Отново съм на линия Миса тъй да знаеш с нов профил. Моляти са Миса и фик ще ти посветя само пусни новта глава.

От Dark Lord( преди бях известен като Darken) или просто Стоян твоят най голям фен. Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605
Ven!tyYyY
Ven!tyYyY
Учaщ се
Учaщ се

Нед Дек 27, 2009 12:08 pm
стихотворението си е върха само се чуда защо не и напишеш любпвно стихотворение за да може да напише следващите 5 глави :flower: :flower: :flower: :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss:
Dark Lord
Dark Lord
Учaщ се
Учaщ се
Male
От : Malakor 5
Рожден ден : 15.09.1989
Години : 35
Дата на рег. : 26.12.2009

Нед Дек 27, 2009 5:10 pm
Misa-chan написа:Е НА ТОЯ КРЕЙЗИ СПАРОУ Ш'МУ е*а МАЙКАТА, Ш'ГО ЗАВРА В ФОРУМСКАТА КОФА!! Перверзни истории 18+ - Page 7 12694 Перверзни истории 18+ - Page 7 12694 Перверзни истории 18+ - Page 7 12694
Колкото до Стоян, изтрай малко, да ми се уталожи гнева и ше напиша не 2 ми три глави, наведнъж. Перверзни истории 18+ - Page 7 476926

-Разбирам те! -Миса душко! -Ще почакам!

Моето ситско мото е:Гневът е могъщо оръжие, особено когато подхранва волята за отмъщение.

Остави гневът ти да се лее
Нека в оганя на твоя гняв
да изгори този подъл копирач Перверзни истории 18+ - Page 7 12694

Съвет от откачен ситски лорд с комп - моя милост то се подразбира, но нека да подчертая.
miss_haruno
miss_haruno
Прохождащо
Прохождащо
От : Bs :)
Рожден ден : 26.10.1996
Дата на рег. : 27.12.2009

Нед Дек 27, 2009 11:47 pm
Бай дъ уей, Крейзи Спароу е един яко ботиран и ограничен човечец (надявам се да прочете това, тъй като все някога ще влезне да копира от тук), човека яката е копирал от тука и се правеше на голяма работа, може да е, защото без да искам го толерирах... Но това е друг въпрос. Така ненавиждам копирането, че чак ме хваща яд, когато за да се упражнявам в рисуванто прерисувам от нечия творба. А когато срещна някой копи/пейстър на фикове, ми кипва кръвчицата. Фика е страхотен и мисля, че трябва да го продължиш. Колкото до копирачите - е все пак това са същества без чест, какво ти пука?! Това, че копират, означава, че им се иска да те да са го написали. Завиждат. Фика си струва - продължи го. Разпространи го. подгони копирачите с бухалка, вместо да си твриш феновете (чакането изнервя!!! :D ).

П.П.: Сори за големия спам, но не мисля, че казах нещо невярно...
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пон Дек 28, 2009 10:15 pm
Двадесета Глава
Русокосия изплю малко кръв.. Погледна ядосано.. После виновно към Сакура.
- Не трябваше да го правиш..! – напомни Саске яростно, подхвана момичето като булка и тръгна да я извежда навън..
- Не, чакай!!! – Сакура скокна, отиде при Наруто и му зашлеви един шамар. – Това е за проникването.
- Но аз.. – комично проплака Наруто..
- А това, - продължи тя, събаряйки го на леглото, срещу тях, е за вас. – усмихна се, хвърляйки на двамата влажен поглед.
Събори и Саске. Двамата я гледаха едновременно хипер-учудено и хипер-възбудено..
Не знаеха какво ги очаква, но определено щеше да е горещо. Розовокосата се усмихна, разкъса дрехите им, след това и своите, бухна се между тях и се остави..
- Тази вечер съм ваша. – похотливо подметна. – Знам, че го искате..
Никой не отрони нищо след тази приветлива покана. Нито въпроси, нито мрънкания, нищо.
Само оползотворяване, действие и секс. Бурен, дивашки, ненормален. СЕКС!!!
Наруто лижеше протежението на врата ‘и, захапваше я, тя нежно скимтеше... Саске мачкаше грубо гърдите ‘и, а ръката му масажираше клитора ‘и.. Две топли ръце я обърнаха, тя се опря на колене, а под нея беше Саске.. Наруто ‘и го вкара анал, докато чернокосия – вагинал.. Тя пъшкаше.. Двамата усилиха, бяха близко до свършване.. Започна да крещи от удоволствие, такъв оргазъм никога не бе изпитвала.. Мощния, съвършения.
И ето, свърши..
- Ъх.. – чу се и от тримата.. Бяха го извадили навреме, затова спермата покриваше чаршафите.. Вагиналните и сокове се стичаха по бедрата..
- Наруто-кун, беше прав.. Сгреших! Разбрах за всичко, аз наистина съже.. – момичето тъкмо бе нахлуло в стаята, но виждайки тази гледка... – Ъъ, Щ-ще дойда по-късно...! – заекна като забеляза впитите в нея дяволити, перверзни, изпиващи и мислещи-нещо-лошо-и-похотливо-погледи.
- Остани... – злобно се усмихна Сакура, стана от съотборниците си, хвана я и я метна на леглото..
- Хината.. - Наруто погледна радостно и потри ръчички...
Тримата почнаха да я разсъбличат, докато тя крещеше... Остана напълно гола. Сакура се метна върху нея, настръхналите им зърна се докосваха, езика на розовокоската навлизаше в устата ‘и, котенцата им се докосваха.
- Приготви се.. – намигна ‘и тя.
- К-Какво? – уплашено попита Хината, но после видя отговорът сама. Или по-точно усети.
Саске и Наруто бяха пъхнали членовете си между докосващите се путки на Хината и Сакура.
Двамата започнаха да ги движат напред-назад бързо.. Това беше един вид формула за адско удоволствие..
- Ааааргх.. – простенаха двете момичета. Хината уви ръцете си около Сакура. Двете усукаха езиците си..
Два часа по-късно.. Четиримата се бяха проснали на леглото, изморени от всичките оргазми. Всички бяха свършили най-малко осем пъти.. Около леглото имаше локви от сперма, а по него – локви от вагинални сокове..
Бандата се набута под душа.. Горещата вода ги обля, почистиха взаимно телата си с езици...
- Това си беше оргия.. – въздъхна с удоволствие Сакура и доизбръсна мокрото котенце на Хината.
- М-м.. Така си е.. Трябва да го правим по-често. – зачерви се Хината и на свой ред направи същото. – А-аа, готово..
- И ти си готова. – усмихна се момичето, нави кърпа около тялото си и излезе.

- Трябва да признаеш, че ти хареса! – засмя се Саку, влизайки във всекидневната.

- Хмпф.. – обърна глава чернокосия и смени канала..
- Мда? – вдигна току-що звънналия телефон розовокоската. – Приятел? Ъм..Трябва да питаш него. Сигурен? Хм.. Щом казваш... Добре. Щом е така. – затвори и изпуфтя. – Още един ангажимент.
Саске не обърна внимание на краткия ‘и, неясен разговор и продължи да си гледа телевизия...

- Хината, радвам се, че отново сме заедно – подзе сериозно Наруто – Знаеш колко много те обичам. Тя се изчерви и го погледна мило. – За „Добре Дошла” ще ти подаря..
Той я грабна, повдигна роклята ‘и и свали гащетата.
- ... едно лизане!! – захили се той и завря главата си между краката ‘и.
Момичето почервеня и се захили.. Беше приятно, скоро смехът бе заменен от учестено дишане и силно пъшкане, беше напът да го получи...
- П-по-вдясно.. – пропъшка тя.
Наруто надигна глава и учудено попита под вежда:
- Мое дясно или твое дясно, защото ако имаш предвид...
- МОЕ, СЕГА ЛИЖИ!!! – простена тя и бутна главата му на място..
Следва Продължение...
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пон Дек 28, 2009 10:36 pm
За феновете прилагам един Уолпейпър на Перверзните истории, само тук, само сега. :;):
Ето го:
Spoiler:
Kawaii цицки, нали? ^^
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female

Пон Дек 28, 2009 11:59 pm
Misa-chan Великолепно както винаги. Чакам продължението с ОГРОМНО нетърпение. Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726 Перверзни истории 18+ - Page 7 242502
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Вто Дек 29, 2009 12:12 am
Баа кво беше тва свършване... направо онемях... Страхотно беше, доста ми хареса ;]]]
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Вто Дек 29, 2009 9:43 am
Хора, с ваще мили комплименти, наистина ме трогвате и предусещам над 400 глави !!! Перверзни истории 18+ - Page 7 617815 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 :lol!:
konii-chan
konii-chan
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 08.10.1995
Дата на рег. : 04.10.2009

Вто Дек 29, 2009 10:43 am
Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 може ли над 500 поне ?? Перверзни истории 18+ - Page 7 811726
Ven!tyYyY
Ven!tyYyY
Учaщ се
Учaщ се

Вто Дек 29, 2009 11:07 am
дани страхотно е само чакам да на пишеш следващата глава утре :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: Перверзни истории 18+ - Page 7 183921 Перверзни истории 18+ - Page 7 183921 Перверзни истории 18+ - Page 7 183921 Перверзни истории 18+ - Page 7 183921 Перверзни истории 18+ - Page 7 183921
miss_haruno
miss_haruno
Прохождащо
Прохождащо
От : Bs :)
Рожден ден : 26.10.1996
Дата на рег. : 27.12.2009

Вто Дек 29, 2009 8:42 pm
Имам едно желание - тоя фик НИКОГА да не свърши. Колкото и банално и досадно да звучи това вече - искам още!!! Последната глвава беше писана като по изискванията ми (и направо по мечтите ми, не знаете как искам да се случи и в мангата това :cry: )
Да ти имам и въображението. Eвала.
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Вто Дек 29, 2009 8:57 pm
Двадесет и Първа Глава
Кракът на Сакура потропваше нетърпеливо, а очите ‘и бяха вперени в големия часовник. Точно като дете по Коледа – няма търпение да дойде време за отваряне на подаръци, само дето това беше друг случай.
- Колко още...? – запита се ядосано.
- Ти ли си, принцесо? – чу се зад гърба ‘и закачлив глас, тя се обърна и изгледа странно високия, белокос мъж. – Мда, Саске има добър вкус! Да знаеш, че предпочитам мацката отгоре.
Саске бързаше да се прибере, необичайно за него, но беше подготвил секс клопка за Сакура, нямаше търпение да използва върху нея всичките тези вибриращи нещица... Отвори вратата и завари...
- Много си забавен... – хилеше се Сакура.
- Естествено, мен ли подценяваш?! – смигна ‘и той. Изведнъж се обърна и видя кой стоеше на вратата..
- О, шефче, как сме?! – захили се иронично, след него и розовокоската.
- Суигетсу, какво по дяволите правиш ТУК?!? – натърти ядосано.
- Взех го от летището, нали ще остане за няколко дни? Мислех че сте се разбрали?! – погледна изпод вежди куноичито.
- Нищо не съм позволявал!
- Ъъъ... За това... Ехехехе... Сигурен съм, че ще ме разбереш, шефче, дошъл съм малко на почивка, няма къде да остана и... – заобяснява се белокосия.
- Не ме интересува, махай се.
Сакура дръпна чернокосия настрана и му зашепна:
- Стига, Саске... Вчера се чухме по телефона, но ти не обърна внимание, както и да е, позволи му да остане, все пак това са само няколко дни. – тя погледна миличко.
- Хмпф... Ще ми се издължиш в леглото. – пусна еротичен поглед.

Конан лежеше на дивана неподвижно, само ръката ‘и сменяше каналите, макар и безмислено, защото не даваха нищо интересно по телевизията.. Освен порно.
За няколко минути се възбуди страшно много, но нямаше никой в базата, който да я задоволи.. Подсмихна се – нищо нямаше да я спре. Свали гащичките си, разтвори котето си, извади един кунай, олиза дръжката му, започна да го търка надолу-нагоре по продължението на путката си.. Първо с бавни движения, после с бързи, въртеливи движения.. Отдолу и ставаше все по-топло и все по-топло.. Беше напът да свърши, затова ритмично започна да си го вкарва доста надълбоко.. Получи се, онова усещане, оргазма, най-голямото удоволствие.
- Ах...! – изпъшка. Вагиналните ‘и сокове опръскаха пода.. Явно беше от онези момичета, изригващи на гъсто и по много.

Саске гледаше ревниво към Сакура и Суигетсу. И беше явно защо.
- Жалко, че съм изпуснал такава пичка като теб, сигурно си тигрица в леглото. – подметна белокосия.
- Няма да разбереш. – захили се тя.
- Сигурна ли си?! – погледна я той настоятелно.
За момент погледите им се срещнаха и неочаквано, Сакура се изчерви.
„Слагам край на тоя цирк!” – реши чернокосия, вече изгорен от ревност.
- АЗ съм сигурен. – намести се между тях.
- Ревнивко. – оплези се Суи.
- Саске?!? – поледна го невярващо тя. – Ти.. РЕВНУВАШ?!? – при последната дума, щеше да падне на земята от смях.
- Не... – обърна глава на една страна.
Сакура и Суигетсу се спукаха да се хилят на реакцията му.
- Ааа, беше си забавно. – обърса едната си сълза тя и отиде към стаята си.
„Как може да си помисли и да ревнува?!? Колко смешно.” – мислеше тя докато се събличаше. Наметна си кърпа, леко небрежно, кацна в хола и съобщи:
- Аз ще се къп...
В този момент хавлията се изхлузи от тялото ‘и, беше твърде небрежно захваната, строполи се на земята, а тя цъфна гола пред изумените им погледи, които бавно но сигурно се превърнаха в жадни за секс...
Следва Продължение...
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female

Вто Дек 29, 2009 10:20 pm
ООООооооо ЖЕСТОКО !!! Сега тройка ли ще има Саске, Сакура и Суйгетсу? Много е яко. Чакам продължението. :kisss: :lol!: Перверзни истории 18+ - Page 7 183921 Перверзни истории 18+ - Page 7 274454
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Вто Дек 29, 2009 10:45 pm
Ааа многооо е якоооооооо... Браво дано има троикаа
Ven!tyYyY
Ven!tyYyY
Учaщ се
Учaщ се

Сря Дек 30, 2009 10:35 am
е дани напоследак ги правиш мноо къси айде де пусни някое по далго Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726 :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss:
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Сря Дек 30, 2009 10:45 am
Ven!tyYyY написа:е дани напоследак ги правиш мноо къси айде де пусни някое по далго Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 787605 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726 :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss:
не е късо, страница и половина. :7D: :arrow: чаптър - днес ^^
Ven!tyYyY
Ven!tyYyY
Учaщ се
Учaщ се

Сря Дек 30, 2009 11:38 am
миналите ти бяха по далги
konii-chan
konii-chan
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 08.10.1995
Дата на рег. : 04.10.2009

Сря Дек 30, 2009 12:00 pm
Перверзни истории 18+ - Page 7 242502 Супер е ! :bravo: обичам те фикче Перверзни истории 18+ - Page 7 23388 :obi4amte: Перверзни истории 18+ - Page 7 68766
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Сря Дек 30, 2009 9:47 pm
Незнам от къде си го измислила и как точно ( гледаш мн хентай ли или мн порно или просто си имаж въображение :|-): ) но да ти кажа , фенка сам ти на тея яките перверзни истории :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: Перверзни истории 18+ - Page 7 631890 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726 Перверзни истории 18+ - Page 7 811726
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите