Синя кръв
+62
-*-What The Hell-*-
*DanGэrOu$*
NaruHina_95
4ere6kata96
roska_
loveto_3
Poison_sun
temarito
sweet
Sakura_111
sasusaku_girl97
death_kiss
sasusaku_13
DaNsItY
RoXxIeE
crazy_about1327
`M I N I
Bloody_Merry
[=IvEbU=]
Loneliness
eli7y
..Bunny-By..!!
peps_png
KoniTy
BiBoKa@a
btflwolf4eto
aslitooo
mia_chan
miss_haruno
rin
luk
sakura46
cherry_blossom_girl
lips_of_an_angel
*Tiers* falls* down*
.: Gangsta_4_life :.
snejincety
Fallen_AngeL
Death_Angel
viko0o
in4eto
X®i$Ttk@TaA
`M.и.s.h.и.t.0`
sweet secret
Анубис Кентаро
Ambrosia17
Sasusaku_forever
Ŧħе_SлladuRчЭ
onyx&pink
Obsession
Thэ Dark Girl
sakura96plami
Tuttu
elinceto_555
Sweeney Todd
Йондайме Узумаки
Miss Inтerpol ^.^
Little Weezy
sakura_tedi
Privaте L♥ve
Guren_99
rosi_rosi
66 posters
- rosi_rosiУчaщ се
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.
Синя кръв
Пон Ное 23, 2009 3:39 pm
First topic message reminder :
Фика не е мой просто много ми хареса и реших да го кача тук.
Глава 1
Саске Учиха имаше всичко.
Той беше богат ,красив и влиятелен млад мъж . Несъмнено една желана от всички девойки и семействата им партия.
За тяхно огромно съжаление обаче Саске се омъжваше след месец ,но най -страното бе че Той дори не бе виждал бъдещата си съпруга.
Уговорен брак ......Брак по сметка и задължение .
Бъдещата му съпруга щеше да пристигне след седмица ,но Учиха дори не си правеше труда да разбере името и .
Не му трябваше и не го интересуваше .......Която и да беше щеше да я игнорира , не му трябваше някоя глупава и превзета женичка ,която да му търси сметка за всичко.
Питате се защо се женеше ли ?
Отговора на въпроса беше изключително прост.
Неговото родители притежаваха огромно състояние на което единствен наследник бе Той ,след като любимеца на родителите му ,брат му Итачи загина в автомобилна катастрофа .
Колко трогателно беше само .......Сълзите на майка му и баща му върху ковчега на ''златното им момче''.
Саске щеше да умре от скука на глупавото погребение на което присъстваха само идиоти ,ронещи сълзи за ''прекрасния '' му брат .
Преди година си бяха отишли първо баща му ,които имаше проблеми със сърцето още преди смъртта на Итачи ,а после и майка му ,вероятно от мъка и отчаяние.
Сега бе сам ,но това напълно го устройваше . Всички клубове чакаха него и парите му .......Нямаше да му бъде скучно .
Всичко му изглеждаше изключително весело докато не отвориха завещанието на баща му в което бе написано ,че Саске ще стане пълновластен господар на всичко ,което притежаваха когато се ожени.
Маладия Учиха не прие никак леко новината .
Тъкмо си бе помислил ,че нещата не могат да изглеждат по прекрасни ,когато родителите му ,му показваха среден пръст от гроба.
Бе накарал дясната ръка на баща си ,която сега му служеше да избере момиче от уважавано семейство за да се ожени за нея ,като реши малкия си проблем.
Когато Албрет ( кучето на баща му) му съобщи ,че е намерил идеалното момиче и му предложи да я посети в дома и , Саске едва не припадна .
'' - Да ходя къде ?'' Арогантно бе извикал в лицето на Албрет Той.
'' - Така е редно сър !'' се бе заоправдавал мъжът.
'' - Кой го казва ....!'' бе изсъскал младия Учиха и бе сложил край ,на опитите на Албрет да го вкара в правия път.
Въпреки пълното безразличие на Саске през изминалия месец през ,който бе сгоден . Момичето намерено за него се бе съгласило да се оженят.
Тя щеше да пристигне заедно с родителите си и Саске щеше да разиграе необходимия цирк ,а след това да се ожени за нея и да живее живота си ........
Фика не е мой просто много ми хареса и реших да го кача тук.
Глава 1
Саске Учиха имаше всичко.
Той беше богат ,красив и влиятелен млад мъж . Несъмнено една желана от всички девойки и семействата им партия.
За тяхно огромно съжаление обаче Саске се омъжваше след месец ,но най -страното бе че Той дори не бе виждал бъдещата си съпруга.
Уговорен брак ......Брак по сметка и задължение .
Бъдещата му съпруга щеше да пристигне след седмица ,но Учиха дори не си правеше труда да разбере името и .
Не му трябваше и не го интересуваше .......Която и да беше щеше да я игнорира , не му трябваше някоя глупава и превзета женичка ,която да му търси сметка за всичко.
Питате се защо се женеше ли ?
Отговора на въпроса беше изключително прост.
Неговото родители притежаваха огромно състояние на което единствен наследник бе Той ,след като любимеца на родителите му ,брат му Итачи загина в автомобилна катастрофа .
Колко трогателно беше само .......Сълзите на майка му и баща му върху ковчега на ''златното им момче''.
Саске щеше да умре от скука на глупавото погребение на което присъстваха само идиоти ,ронещи сълзи за ''прекрасния '' му брат .
Преди година си бяха отишли първо баща му ,които имаше проблеми със сърцето още преди смъртта на Итачи ,а после и майка му ,вероятно от мъка и отчаяние.
Сега бе сам ,но това напълно го устройваше . Всички клубове чакаха него и парите му .......Нямаше да му бъде скучно .
Всичко му изглеждаше изключително весело докато не отвориха завещанието на баща му в което бе написано ,че Саске ще стане пълновластен господар на всичко ,което притежаваха когато се ожени.
Маладия Учиха не прие никак леко новината .
Тъкмо си бе помислил ,че нещата не могат да изглеждат по прекрасни ,когато родителите му ,му показваха среден пръст от гроба.
Бе накарал дясната ръка на баща си ,която сега му служеше да избере момиче от уважавано семейство за да се ожени за нея ,като реши малкия си проблем.
Когато Албрет ( кучето на баща му) му съобщи ,че е намерил идеалното момиче и му предложи да я посети в дома и , Саске едва не припадна .
'' - Да ходя къде ?'' Арогантно бе извикал в лицето на Албрет Той.
'' - Така е редно сър !'' се бе заоправдавал мъжът.
'' - Кой го казва ....!'' бе изсъскал младия Учиха и бе сложил край ,на опитите на Албрет да го вкара в правия път.
Въпреки пълното безразличие на Саске през изминалия месец през ,който бе сгоден . Момичето намерено за него се бе съгласило да се оженят.
Тя щеше да пристигне заедно с родителите си и Саске щеше да разиграе необходимия цирк ,а след това да се ожени за нея и да живее живота си ........
- elinceto_555Любител
Дата на рег. : 04.10.2009
Re: Синя кръв
Нед Яну 03, 2010 12:22 am
мноО са нАдявАм за нОва гЛава даНо скОро я пУснаТ
- sakura96plamiФен
Дата на рег. : 28.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Sekai-ichi Hatsukoi 1 и 2; Junjou Romantica 1 и 2
Нед Яну 03, 2010 4:53 pm
и аз така
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Чет Яну 07, 2010 7:38 pm
Фика е страхотен!Просто ми взе ума! Моля те, по-бързо качвай следващата глава...
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Чет Яну 07, 2010 7:49 pm
и аз чакам новата глава!
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Сря Яну 13, 2010 8:47 pm
Страхотен е! (kiss) Много ми хареса!
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Яну 14, 2010 8:35 am
:kkkkiss: :^^: супер е :angel: ама защо още няма нова глава :cvir: :cry: :cry: :cry: :cry: :cvir:
фика е невероятен :kkkkiss: дано скоро има нова глава
фика е невероятен :kkkkiss: дано скоро има нова глава
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009
Чет Яну 14, 2010 2:45 pm
да , да , да и аз искам нова глава
- sakura96plamiФен
Рожден ден : 14.04.1996
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Яну 14, 2010 2:52 pm
и азззззззззззззззззззззззззззззз :cvir: :S:
- Sasusaku_foreverРазвиващ се
От : Коноха
Рожден ден : 08.05.1996
Дата на рег. : 09.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto,fairy tale
Пет Яну 15, 2010 4:49 pm
и аз го чакам с нетърпение тва е наи-яки фик на света обичам го! :angel: :lah:
- Ambrosia17Прохождащо
Дата на рег. : 10.01.2010
Пет Яну 15, 2010 5:01 pm
уау това може би е най-хубавия фик, който съм чела. чакам продължението!!
- Анубис КентароУчaщ се
От : Hell is Rising tonight,and I have to choose a side,but good or bad I dont know,so I'll go fuck it slow!
Пет Яну 15, 2010 6:51 pm
Crazy Clay Man says:Nice.Over and Out.PS:Чакам нова част.
- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010
Авторката
Пет Яну 15, 2010 7:25 pm
Здравейте ! Аз съм авторката на фен фикшъна ''Синя кръв''
Много се радвам, че ви харесва !
Също така, мисля да пиша следващите глави направо тук.
Ако сладураната, която го пуска има нещо против да каже !
Пак казвам, че мн се радвам, че ви радва и ще се постарая да напиша нещо по скоро
Пак казвам, че мн се радвам, че ви радва и ще се постарая да напиша нещо по скоро
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Яну 15, 2010 8:51 pm
дам категорично тва е най-яки фик на света! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :flower: :flower: :flower: :flower: :^^: :^^: :wave: :wave: :angel2: :angel2: :cvetq: :cvetq: :lah: :lah:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пет Яну 15, 2010 9:07 pm
най-накрая - намери се авторката на "Синя кръв" убожавам този фик :kisss: :^^: :love: :cvetq: sweet secret трябва да качиш и другите глави умирам да разбера какво ще се случи :love:
- sweet secretЛюбител
Пет Яну 15, 2010 9:10 pm
Ами в интерес на истината те все още не са написани и освен него се занимавам с ''Борба за надмощие '' и '' Белязана'', което е по ''Вампира Рицър''. Дойде ли ми вдъхновението главата веднага ще бъде на линия :angel:
Но за всичко трябва вдъхновение, така че го чакам :o.k.:
Но за всичко трябва вдъхновение, така че го чакам :o.k.:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пет Яну 15, 2010 9:16 pm
ахам,права си :): аз ще продължавам да чакам с нетърпение следващата глава :love: :love: :love: :^^: :^^: :^^: :kisss:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Пет Яну 15, 2010 9:56 pm
Аз също Да се надяваме, че скоро ще излезе... :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
- sakura96plamiФен
Рожден ден : 14.04.1996
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Яну 15, 2010 10:51 pm
и аз ще чакам за продължение с нетърпение
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009
Чет Яну 21, 2010 8:28 pm
давам 100% , че слеващата глава ще е чудесна но ще докато ти ч пуснаш знам , че е тръдно да се пише хубава глава ама толкоз фенове сме се събрали тука и чакаме да я пуснаш така де дано я пуснеш скоро :flower: :flower: :flower:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Яну 21, 2010 8:31 pm
Дам така е... охх вече започнах да си фантазирам някой работки..! иначе тва е един от най-яките фикове чака ме го с нетърпение...!
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Чет Яну 21, 2010 8:37 pm
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss: :kkkkiss:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Яну 21, 2010 9:27 pm
sakura_uchiha1 написа:давам 100% , че слеващата глава ще е чудесна но ще докато ти ч пуснаш знам , че е тръдно да се пише хубава глава ама толкоз фенове сме се събрали тука и чакаме да я пуснаш така де дано я пуснеш скоро :flower: :flower: :flower:
Така си е И аз съм нетърпелива
- sweet secretЛюбител
Чет Яну 21, 2010 9:47 pm
В последно време пускам само фикове, които съм писала отдавна.
Нямам мн време да пиша, но веднага щом се освободя ще напиша нещо по Синя кръв, просто още нямам муза.
Мн съжалявам
Нямам мн време да пиша, но веднага щом се освободя ще напиша нещо по Синя кръв, просто още нямам муза.
Мн съжалявам
- rosi_rosiУчaщ се
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Дата на рег. : 28.09.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.
Чет Яну 21, 2010 9:53 pm
sweet secret написа:Здравейте ! Аз съм авторката на фен фикшъна ''Синя кръв''
Определено нямам нищо против даже се радвам че ще го качваш.Надявам се да има нова глава скоро.Ти си върха!!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Яну 21, 2010 10:00 pm
да и аз мн се надявам всякакви варианти за продължението ми минаха през ума,но знам че ти ще ни изненадаш с неочакваното :kisss: :angel: :love: даже вече започнах да сънувам този фик
- sweet secretЛюбител
СИНЯ КРЪВ
Пон Яну 25, 2010 7:04 pm
Глава * 17
От тъмно синьото небе се сипеха съвсем ситни дъждовни капки, които бяха толкова миниатюрни, че минаващите по улицата хора, не смятаха за нужно да отворят чадърите си, за да се предпазят от тях.
Даи затръшна вратата на ферарито и вдигна нагоре яката на коженият си шлифер.
Остана да стои до вратата на лъскавото си возило, вдигайки глава нагоре към мастиленото небе, което беше обсипано с ярко светещи звезди.
Смръщи се.
Ситните капчици накацаха по лицето му като досадни мушици.
Мразеше дъжда, макар че това, което падаше от небето тази нощ си беше чиста излагация.
Младият мъж тръгна към входа на петзвездният хотел Вайлан.
Походката му беше уверена. Правеше широки, но премерени крачки.
Вдигнатата нагоре яка, коженият шлифер и впитите дънки, определено го отличаваха от костюмарите бизнесмени - гости на хотела.
Той изглеждаше точно като онези хора, от които те побиваха тръпки веднага щом се разминете по улицата.
Типа мъже, който е в мокрите женски сънища, заради опасният си чар и типа мъже, който сънуваха имащите неплатени дългове.
Лицето му не показваше никаква емоция. Беше по скоро студено и някак замислено над нещо много по- важно от работата, която имаше да свърши тук.
Тъмно кестенявата му коса бе небрежно разрошена, сякаш туко що се бе надигнал от леглото. Въпреки това изглеждаше изключително добре, понеже смекчаваше строгостта, която излъчваше лицето му .
Тъмно сините му очи, контрастираха на светлата му кожа, подчертавайки привлекателността му.
Под тях сивееха съвсем леки сенки, които бяха белег на преумора и неспокоен сън.
Даи се прояви като истински дженталмен, задържайки вратата пред една тъмнокоса красавица, която му кимна с благодарност.
Той се усмихна с най- добрата си професионална усмивка и влезе във фоаето на хотела.
Сините му като небето отвън очи обходиха помещението спирайки се за по- малко от секунда на седящият върху едно кремаво на цвят канапе мъж.
''Каква изненада!''
Помисли си леко раздразнен, но нито лицето му, нито пък очите
издадоха с нещо, че са забелязали Кайл..
Даи насочи ренгеновият си поглед , който регистрираше всяко едно движение на всеки един човек във фоаето, към русокосата рецепционистка.
Момичето не беше на повече от двадесет и пет.Имаше хубаво кръгло лице и красива усмивка, а по начина, по който разговаряше с новодошлите гости, си личеше че е доста мил и вежлив човек.
Даи бе свикнал да разгадава хората, слагайки ги в определени категории.
Това беше важна част от работата му и не на последно място, част от оцеляването му.
Младият мъж се усмихна със спокойна неискренна усмивка, игнорирайки напълно погледа на Кайл, който не спираше да го наблюдава от момента, в който бе влязал.
Русокосото момиче подаде ключовете за стаята на двойката възрастни мъж и жена, които бяха застанали на рецепцията с разпръснати навсякъде куфари.
Гласът й прозвуча отчетливо и ясно във пълното с глъч фоае, когато произнесе обичайните думи :
- Желаем ви приятен престой!
''Категория: ,,Съвестен гражданин''!''
Помисли си леко отегчено Даи, но умишлено задържа очите си върху лицето й.
Момичето съвсем случайно срещна пронизващият му поглед, а усмивката, която беше залепена на устните й като професионално изкревяване, веднага се помрачи.
Тя се бе научила да разпознава опасните хора, които идваха в хотела и се отличаваха от обикновените гости.
Мъжът, който стоеше на не по -малко от десетина крачки от нея, носеше със себе онова мрачно излъчване, което изпълваше въздуха с мирис на насилие и смърт.
Беше привлекателен, дори очарователно неповторим, но момичето добре познаваше тези, които принадлежаха към видът му.
Даи тръгна към нея, без да отфеля очи от лицето й, което вече бе започнало да губи естественият си цвят.
Вървеше бавно и уверено, стеснявайки разтоянието, увеличавайки напрежението.
Даи добре знаеше какъв ужас може да предизвика, дори и на лицето му да е изписана най- невината усмивка.
Насилието бе запечатано в кръвта му, всеки бе способен да го долови освен Сакура.
Младият мъж стигна до рецепцията, като се облегна съвсем небрежно, усмихвайки се на момичето, чиито очи шареха неспокойно към охраната на входа.
- Здравей! - Приветливо започна Даи, а усмивката на лицето му се преобрази от невина в хищническа.
Мразеше да се усмихва така! Проклета работа!
- Здравейте. - Гласът и трепна, но тя му се усмихна сковано, запазвайки милият професионален тон, който добре бе заучила.
- Как се казваш ? - Съвсем небрежно, сякаш между другото запита Даи, като посегна към купата пълна с кибритени кутийки, на които с златни букви беше изписано името на хотела.
Момичето подскочи, сякаш очакваше той да се пресегне и да я нападне.
Даи се подсмихма подигравателно, като извади от джоба си кутия цигари.
- Джесика. - Тихо каза тя, но въпреки това бе достатъчно смела, за да потупа значката, на която бе изписано името й.
''Това ми хареса Джеси!''
Помисли си развеселено Даи, като извади една цигара от котията и я пъхна между заключените си в лека усмивка устни.
Пламъка от кибритената клечка се отрази в наситено сините му очи и той съвсем небрежно го поднесе към цигарата.
Връхчето й пламна като факла, отразявайки червеникаво - оранжеви си цвят.
Мирисът на тютюнев дим се разнесе като гъста мъгла, обгръщайки плътно лицето му.
Вцепенилото се момиче виждаше всичко да се движи на забавен каданс пред широко отворените й очи.
- Тук ... - заекна тя, когато синевата на очите му я прониза. - .... не се пуши, господине! - Успя да довърши, макар че сърцето й се беше качило в гърлото.
- Наистина ли ?- Подигравателно промълви Даи, като си дръпна от цигарата повдигайки вежди в иронична гримаса. - Ти си стриктно момиче, нали Джеси? - Допълни той, като присви очи при следващото дръпване.
- Съжалявам, но трябва да я загасите!
Младата жена усети как по врата й започнаха да се стичат студени капки пот.
Даи си дръпна още веднъж издишвайки голямото кълбо дим право в лицето й.
Очите на всички присъстващи бяха втренчени в него и момичето.
Дали бе съумял да предизвика необходимото внимание? Не само!
Хората дори не смееха да говорят, камо ли да му се противопоставят.
Момичето явно не беше пушач, защото се закашля и размаха ръка опитвайки се разсее димът раздиращ ноздрите й .
Даи отново изграеше перфектно ролята си на гадно копеле, на която доброто му ''татенце'' се наслаждаваше.
Разбира се Кайл щеше да си завлече шибаният задник, за да му даде сведения за всичко, което Даи правеше.
Харуко не искаше да си признае, но истината беше, че си умираше от страх, да не би Даи да потърси отмъщение.
Опитваше се да го наблюдава, чрез новите си протежета, макар че си предаваше вид на хладнокръвен и безстрашен Бос.
Хладнокръвен - само, когато бе сигорен в победата.
Безстрашен - пред хора със вързани зад гърба ръце.
Даи го познаваше, въпреки че това му бе струвало ужасно много усилия, стискане на зъби и болка.
Да служиш предано на убиеца на родителите си, да браниш нищожният му живот .......
Всичко бе с цел !
Наближаваше момента, който Даи бе чакал през целият си живот.
Харуко Хитоми съвсем не бе наясно със истинските действия на Даи.
Явно годините го бяха направили доста небрежен.
Хитоми бе започнал да губи позиции, които до преди години имаше в ''бизнеса''.
През последните няколко години, някой от най- големите му сделки, който играеха важна роля в така нареченият му бизнес, се бяха провалии.
Но за съжаление, Хитоми не успя да разбере какво точно бе довело до провала.
Заподозрявайки партньорите си в измама, той разчисти сметките си с някой от тях, проваляйки връзки градени с години.
В неговите очи всеки един бе пряг заподозрян, с изключение на Даи, за който се смяташе че няма достъп до сделките му.
Момчето Обучено да му бъде чистач, беше много по -умно, отколкото Харуко можеше да си представи.
Даи се бе превърнал в Боса в сянка, печелейки много по- голямо доверие и уважение в престъпните среди.
Харуко имаше пряг конкурент, за когото не можеше да научи нищо.
Даи държеше в ръцете си властта, парите и живота на Харуко Хитоми.
Наближаваше момента, когато щеше да си разчисти сметките.
До тогава, щеше да играе ролята си на сменящ настроенията си вманиячен убиец, който щеше да те застреля, само защото кафето му е твърде горещо.
Той мина зад рецепцията, като застана плътно до момичето.
Русокоската понечи да каже нещо, но замръзна, когато усети силната му ръка да се стяга около кръста й.
- Да загася ли, Джеси ? - Прошепна в ухото и Даи, като вдиша аромата на ухаещата й на цветя коса, така че тя да усети близостта му.
По дяволите! Трябваше да я компенсира за това !
Момичето, което едва дишаше го впечатли със смелото си поведение, когато кимна положително на въпроса му.
''Ще ти уредя по- добра рабора, Джеси !''
Помисли си Даи, защото сметна за необходимо да има такава служителка в някой от собствените со хотели.
- Добре тогава ! - Прошепна отново. - Загасям в цигарата! - Той пъхна димящият фас в чашата пълна с вода, която навярно бе нейна.
Момичето проследи действието му и се смръщи от отвращение и гняв.
- Даи! - Познатият ленив глас на Кайл го накара да отлепи поглед от лицето на момичето и да го насочи в посоката, от която идваше.
От канапето, точно където го беше забелязал стоеше Кайл.
Студените му пресметливи очички го изучаваха с неприкрито любопитство.
- Стига си тормозил персонала! - Весело, сякаш бяха стари приятели избърбори той, като кимна в посока на бледото момиче.
- Да дойда при теб ли ? - Каза Даи, а в коприната на острият му, като змийски език глас се доловиха иронични нотки.
- Не се горещи Дяволе! - Подметна Кайл, а малките му очички, които наподобяваха тези на влечугите, присветнаха ехидно. - Шефа, чака!
''Не се горещя влечуго! Ти трябва да се горещиш, ако знаеше колко скоро ще изгориш!''
Помисли си Даи, усмихвайки се на нищо неподозиращият Кайл.
Понякога незнанието е блаженство!
От тъмно синьото небе се сипеха съвсем ситни дъждовни капки, които бяха толкова миниатюрни, че минаващите по улицата хора, не смятаха за нужно да отворят чадърите си, за да се предпазят от тях.
Даи затръшна вратата на ферарито и вдигна нагоре яката на коженият си шлифер.
Остана да стои до вратата на лъскавото си возило, вдигайки глава нагоре към мастиленото небе, което беше обсипано с ярко светещи звезди.
Смръщи се.
Ситните капчици накацаха по лицето му като досадни мушици.
Мразеше дъжда, макар че това, което падаше от небето тази нощ си беше чиста излагация.
Младият мъж тръгна към входа на петзвездният хотел Вайлан.
Походката му беше уверена. Правеше широки, но премерени крачки.
Вдигнатата нагоре яка, коженият шлифер и впитите дънки, определено го отличаваха от костюмарите бизнесмени - гости на хотела.
Той изглеждаше точно като онези хора, от които те побиваха тръпки веднага щом се разминете по улицата.
Типа мъже, който е в мокрите женски сънища, заради опасният си чар и типа мъже, който сънуваха имащите неплатени дългове.
Лицето му не показваше никаква емоция. Беше по скоро студено и някак замислено над нещо много по- важно от работата, която имаше да свърши тук.
Тъмно кестенявата му коса бе небрежно разрошена, сякаш туко що се бе надигнал от леглото. Въпреки това изглеждаше изключително добре, понеже смекчаваше строгостта, която излъчваше лицето му .
Тъмно сините му очи, контрастираха на светлата му кожа, подчертавайки привлекателността му.
Под тях сивееха съвсем леки сенки, които бяха белег на преумора и неспокоен сън.
Даи се прояви като истински дженталмен, задържайки вратата пред една тъмнокоса красавица, която му кимна с благодарност.
Той се усмихна с най- добрата си професионална усмивка и влезе във фоаето на хотела.
Сините му като небето отвън очи обходиха помещението спирайки се за по- малко от секунда на седящият върху едно кремаво на цвят канапе мъж.
''Каква изненада!''
Помисли си леко раздразнен, но нито лицето му, нито пък очите
издадоха с нещо, че са забелязали Кайл..
Даи насочи ренгеновият си поглед , който регистрираше всяко едно движение на всеки един човек във фоаето, към русокосата рецепционистка.
Момичето не беше на повече от двадесет и пет.Имаше хубаво кръгло лице и красива усмивка, а по начина, по който разговаряше с новодошлите гости, си личеше че е доста мил и вежлив човек.
Даи бе свикнал да разгадава хората, слагайки ги в определени категории.
Това беше важна част от работата му и не на последно място, част от оцеляването му.
Младият мъж се усмихна със спокойна неискренна усмивка, игнорирайки напълно погледа на Кайл, който не спираше да го наблюдава от момента, в който бе влязал.
Русокосото момиче подаде ключовете за стаята на двойката възрастни мъж и жена, които бяха застанали на рецепцията с разпръснати навсякъде куфари.
Гласът й прозвуча отчетливо и ясно във пълното с глъч фоае, когато произнесе обичайните думи :
- Желаем ви приятен престой!
''Категория: ,,Съвестен гражданин''!''
Помисли си леко отегчено Даи, но умишлено задържа очите си върху лицето й.
Момичето съвсем случайно срещна пронизващият му поглед, а усмивката, която беше залепена на устните й като професионално изкревяване, веднага се помрачи.
Тя се бе научила да разпознава опасните хора, които идваха в хотела и се отличаваха от обикновените гости.
Мъжът, който стоеше на не по -малко от десетина крачки от нея, носеше със себе онова мрачно излъчване, което изпълваше въздуха с мирис на насилие и смърт.
Беше привлекателен, дори очарователно неповторим, но момичето добре познаваше тези, които принадлежаха към видът му.
Даи тръгна към нея, без да отфеля очи от лицето й, което вече бе започнало да губи естественият си цвят.
Вървеше бавно и уверено, стеснявайки разтоянието, увеличавайки напрежението.
Даи добре знаеше какъв ужас може да предизвика, дори и на лицето му да е изписана най- невината усмивка.
Насилието бе запечатано в кръвта му, всеки бе способен да го долови освен Сакура.
Младият мъж стигна до рецепцията, като се облегна съвсем небрежно, усмихвайки се на момичето, чиито очи шареха неспокойно към охраната на входа.
- Здравей! - Приветливо започна Даи, а усмивката на лицето му се преобрази от невина в хищническа.
Мразеше да се усмихва така! Проклета работа!
- Здравейте. - Гласът и трепна, но тя му се усмихна сковано, запазвайки милият професионален тон, който добре бе заучила.
- Как се казваш ? - Съвсем небрежно, сякаш между другото запита Даи, като посегна към купата пълна с кибритени кутийки, на които с златни букви беше изписано името на хотела.
Момичето подскочи, сякаш очакваше той да се пресегне и да я нападне.
Даи се подсмихма подигравателно, като извади от джоба си кутия цигари.
- Джесика. - Тихо каза тя, но въпреки това бе достатъчно смела, за да потупа значката, на която бе изписано името й.
''Това ми хареса Джеси!''
Помисли си развеселено Даи, като извади една цигара от котията и я пъхна между заключените си в лека усмивка устни.
Пламъка от кибритената клечка се отрази в наситено сините му очи и той съвсем небрежно го поднесе към цигарата.
Връхчето й пламна като факла, отразявайки червеникаво - оранжеви си цвят.
Мирисът на тютюнев дим се разнесе като гъста мъгла, обгръщайки плътно лицето му.
Вцепенилото се момиче виждаше всичко да се движи на забавен каданс пред широко отворените й очи.
- Тук ... - заекна тя, когато синевата на очите му я прониза. - .... не се пуши, господине! - Успя да довърши, макар че сърцето й се беше качило в гърлото.
- Наистина ли ?- Подигравателно промълви Даи, като си дръпна от цигарата повдигайки вежди в иронична гримаса. - Ти си стриктно момиче, нали Джеси? - Допълни той, като присви очи при следващото дръпване.
- Съжалявам, но трябва да я загасите!
Младата жена усети как по врата й започнаха да се стичат студени капки пот.
Даи си дръпна още веднъж издишвайки голямото кълбо дим право в лицето й.
Очите на всички присъстващи бяха втренчени в него и момичето.
Дали бе съумял да предизвика необходимото внимание? Не само!
Хората дори не смееха да говорят, камо ли да му се противопоставят.
Момичето явно не беше пушач, защото се закашля и размаха ръка опитвайки се разсее димът раздиращ ноздрите й .
Даи отново изграеше перфектно ролята си на гадно копеле, на която доброто му ''татенце'' се наслаждаваше.
Разбира се Кайл щеше да си завлече шибаният задник, за да му даде сведения за всичко, което Даи правеше.
Харуко не искаше да си признае, но истината беше, че си умираше от страх, да не би Даи да потърси отмъщение.
Опитваше се да го наблюдава, чрез новите си протежета, макар че си предаваше вид на хладнокръвен и безстрашен Бос.
Хладнокръвен - само, когато бе сигорен в победата.
Безстрашен - пред хора със вързани зад гърба ръце.
Даи го познаваше, въпреки че това му бе струвало ужасно много усилия, стискане на зъби и болка.
Да служиш предано на убиеца на родителите си, да браниш нищожният му живот .......
Всичко бе с цел !
Наближаваше момента, който Даи бе чакал през целият си живот.
Харуко Хитоми съвсем не бе наясно със истинските действия на Даи.
Явно годините го бяха направили доста небрежен.
Хитоми бе започнал да губи позиции, които до преди години имаше в ''бизнеса''.
През последните няколко години, някой от най- големите му сделки, който играеха важна роля в така нареченият му бизнес, се бяха провалии.
Но за съжаление, Хитоми не успя да разбере какво точно бе довело до провала.
Заподозрявайки партньорите си в измама, той разчисти сметките си с някой от тях, проваляйки връзки градени с години.
В неговите очи всеки един бе пряг заподозрян, с изключение на Даи, за който се смяташе че няма достъп до сделките му.
Момчето Обучено да му бъде чистач, беше много по -умно, отколкото Харуко можеше да си представи.
Даи се бе превърнал в Боса в сянка, печелейки много по- голямо доверие и уважение в престъпните среди.
Харуко имаше пряг конкурент, за когото не можеше да научи нищо.
Даи държеше в ръцете си властта, парите и живота на Харуко Хитоми.
Наближаваше момента, когато щеше да си разчисти сметките.
До тогава, щеше да играе ролята си на сменящ настроенията си вманиячен убиец, който щеше да те застреля, само защото кафето му е твърде горещо.
Той мина зад рецепцията, като застана плътно до момичето.
Русокоската понечи да каже нещо, но замръзна, когато усети силната му ръка да се стяга около кръста й.
- Да загася ли, Джеси ? - Прошепна в ухото и Даи, като вдиша аромата на ухаещата й на цветя коса, така че тя да усети близостта му.
По дяволите! Трябваше да я компенсира за това !
Момичето, което едва дишаше го впечатли със смелото си поведение, когато кимна положително на въпроса му.
''Ще ти уредя по- добра рабора, Джеси !''
Помисли си Даи, защото сметна за необходимо да има такава служителка в някой от собствените со хотели.
- Добре тогава ! - Прошепна отново. - Загасям в цигарата! - Той пъхна димящият фас в чашата пълна с вода, която навярно бе нейна.
Момичето проследи действието му и се смръщи от отвращение и гняв.
- Даи! - Познатият ленив глас на Кайл го накара да отлепи поглед от лицето на момичето и да го насочи в посоката, от която идваше.
От канапето, точно където го беше забелязал стоеше Кайл.
Студените му пресметливи очички го изучаваха с неприкрито любопитство.
- Стига си тормозил персонала! - Весело, сякаш бяха стари приятели избърбори той, като кимна в посока на бледото момиче.
- Да дойда при теб ли ? - Каза Даи, а в коприната на острият му, като змийски език глас се доловиха иронични нотки.
- Не се горещи Дяволе! - Подметна Кайл, а малките му очички, които наподобяваха тези на влечугите, присветнаха ехидно. - Шефа, чака!
''Не се горещя влечуго! Ти трябва да се горещиш, ако знаеше колко скоро ще изгориш!''
Помисли си Даи, усмихвайки се на нищо неподозиращият Кайл.
Понякога незнанието е блаженство!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Яну 25, 2010 7:11 pm
яко още моля
Права за този форум: