Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Наруто фик - Ти си героят в него !

+28
Топчету
-*-What The Hell-*-
~Tiffany~
miss_kuklA
onyx&pink
Lady D
Death_Angel
Obsession
Thэ Dark Girl
..Bunny-By..!!
snejincety
X®i$Ttk@TaA
sakura46
lips_of_an_angel
Anju-chan
.: Gangsta_4_life :.
Lover.
sakura96plami
mia_chan
sakura_vampire
metall_girl
Goblin Teachies
Goshkoo
Bloody_Merry
Цуки
Flying Cat
Tuttu
`M.и.s.h.и.t.0`
32 posters
Go down
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

red Наруто фик - Ти си героят в него !

Вто Мар 02, 2010 8:29 pm
First topic message reminder :

Управляващи и правещи фика са :
mi6it0 & Tuttu

такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може

Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:

мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )

ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!

и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.

1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч

КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI

Последната промяна е направена от `M.и.s.h.и.t.0` на Сря Юли 21, 2010 10:40 am; мнението е било променяно общо 24 пъти

lips_of_an_angel
Любител
Любител
Дата на рег. : 03.02.2010

red Re: Наруто фик - Ти си героят в него !

Сря Мар 31, 2010 1:12 pm
Tuttu написа:Хорица .. съжелявам , ама няма да мога да напиша нова глава до 10 дни .. ще бъда на село .. апък и миши неможе , защото има проблеми с компютъра .. съжелявам много .. ще се реванширам някак Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 631890
:cvir: :cvir: :cvir: Не е честно :cvir: Реванширайте се с повече глави Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Сря Мар 31, 2010 1:24 pm
lips_of_an_angel написа:
Tuttu написа:Хорица .. съжелявам , ама няма да мога да напиша нова глава до 10 дни .. ще бъда на село .. апък и миши неможе , защото има проблеми с компютъра .. съжелявам много .. ще се реванширам някак Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 631890
:cvir: :cvir: :cvir: Не е честно :cvir: Реванширайте се с повече глави Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605

Да, да :cvir: И аз искам още... Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 23388 :cvir: :cvir:
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Пон Апр 05, 2010 5:48 pm
хора , имам нет и компа ми се оправи така ,че скоро чакайте глава Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 631890
lips_of_an_angel
lips_of_an_angel
Любител
Любител
Female
От : Търси ме в мечтите си!!!

Пон Апр 05, 2010 6:19 pm
mi6it0 написа:хора , имам нет и компа ми се оправи така ,че скоро чакайте глава Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 631890
ураа Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 637210 :uhaa: Колко скоро Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Апр 05, 2010 7:49 pm
i dont know ...
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 27.01.2010

Пон Апр 05, 2010 10:50 pm
урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :uhaa: Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 274454 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 347404

редактирано от Тоdd
Lady D
Lady D
Голям фен
Голям фен
Female
От : Враца
Рожден ден : 05.12.1996
Години : 27
Дата на рег. : 26.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.grey man,Seikon no Qwaser,FMA,FMA brotherhood;

Вто Апр 06, 2010 1:00 am
ДА УРААА Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 637210 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 153877 :robot: :ura: :ura: :ura: :ura: :ura:
metall_girl
metall_girl
Голям фен
Голям фен
Female
От : сОфИя о.О
Дата на рег. : 19.02.2010

Вто Апр 06, 2010 9:21 am
ИЕЙЙЙ надявам се да е скоро
Lover.
Lover.
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Апр 06, 2010 9:47 am
Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 637210 ....супер ! най-после ще прочетем и следващата глава Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 631890 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605
X®i$Ttk@TaA
X®i$Ttk@TaA
Зарибен
Зарибен
Female
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Дата на рег. : 10.01.2010

Вто Апр 06, 2010 10:26 am
Страхотноо!! Най-накрая! Сигурна съм, че ще си струва чакането! Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 617815
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009

Вто Апр 06, 2010 10:45 pm
Kfo stawa maina !!
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009

Чет Апр 08, 2010 1:14 pm
Кога ще има нова главичка Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 68766 Моля те побързай, че ще получа инфаркт :cvir: :robot:
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 27.01.2010

Чет Апр 08, 2010 1:20 pm
аиде де пуснете още главии искам да видя какво става нататакаа Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Апр 08, 2010 2:44 pm
днеска ще пиша обещавам Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605 просто вчера нямаше как понеже имах рд Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605
X®i$Ttk@TaA
X®i$Ttk@TaA
Зарибен
Зарибен
Female
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Дата на рег. : 10.01.2010

Чет Апр 08, 2010 7:43 pm
Честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и да продължаваш да ни радваш с чудесни фикчеата! А относно фика - чакам новата глава с нетърпение
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Апр 08, 2010 8:12 pm
X®i$Ttk@TaA написа:Честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и да продължаваш да ни радваш с чудесни фикчеата! А относно фика - чакам новата глава с нетърпение
мс мн :kisss:
mia_chan
mia_chan
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : suna
Рожден ден : 07.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.02.2010

Пет Апр 09, 2010 9:08 pm
Честит ден ден на патерици.Чакам с нетърпение новата глава.
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел
Female

Нед Апр 11, 2010 12:36 am
ЪЪ кфо стана с главата ???
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Апр 11, 2010 12:54 am
така постарах се уж всички да ги има в тая глава ,но ако има недоволни сорка и както винаги малко /многооо/ стана тъпично не сефте Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605

Глава 6

И учебния ден мина като по вода. Нямаше кой знае какво за разказване. Стига сме стояли на тоя ден ;Д нека да видим какво се случва на втория ден:
*2 учебен ден! *
Първи в даскало беше Диего. След като влезе в стаята се зарадва ,че нямаше никой да му досажда. Извади си една голяма книга и тръгна да чете.След няма и минута влезе с гръм и трясък Рафа.
-К'во стаа бе мен! - попита Рафа весело. Ъмм .. Диего го изгледа тъпо и нищо не каза и продължи да си чете книгата. Но на Рафа не му пукаше. После влязоха няколко човека- Аманда,Зоя,Ино,Миши и Еми. Миши и Еми си оставиха нещата на чина и пак излязоха да киризят момчета. Рафа пък отиде да се прави на сексапилен пред останалите момичета.
-Ооо гърлс. Как е ;Р. Някой иска ли днеска на кафенце с красавец като мен? - и надигна вежди за подканване към Аманда.
-Къф ти е проблема? Я се възирай! - отговориха другите момичета в хор. А после Ино мина покраи Диего по случайност, но той веднага дигна очи от книгата за да я погледне. В стаята влязоха Неджи и Хината и седнаха на столовете си . След това влезе и Пепунаки и Ева. Ева реши да заговори Неджи който я гледаше доста гладно.
-Ъмм.Здрасти! - и му метна
-Ох да ,здрасти. Имаш мн яки кецки!- отговори момчето
- ОХ, мерси! От дарк-магазин са!
-Оле и аз от там си пазарувам.
И така се заприказваха. Пепунаки реши да се възползва докато Неджи не зяпа и да заговори Хината.
-Оооо мараба Хинато! Ко прайш ,как е гаджето? - последния въпрос беше умишлен,за да разбере дали има гадже и дали зоната и свободна.
-Емм... аз нямам гадже.- отговори някак засрамено момичето. Това беше табелката СТРАРТ за Пепунаки.
Влезе след това Юки. Седна си мирно и започна да следи всеки какво прави и как се държи и се чудеше кой да и бъде първата жертва.След нея влезе и Мия. Тя се подсмихваше на всеки който я погледне, все едно "приятно ми е да се видим" ,но в мисълта и беше "приятно ще ми е ако не викате мн докато ви разфасовам и пия кръвта". Рони и Алекс влязоха заедно.След това влезе и Саске,Наруто,Гаара,Шикамару и Итачи. Рони гледаше с голяма злоба Саске.Ако можеше ,щеше да го смачка с поглед.
-Хей, какво ти има на погледа? - попита Наруто до нея.
-А! Нищо! Май ми влезе нещо в очите. - и се усмихна и продължи да гледа злобно Саске.
-Оооо мацки как сте бре! - извика със силен глас Итачи и си зализа бритона назад кат някой ретро певец. Диего почваше леко да се изнервя от тея викове. Алекс отиде при Итачи и се здрависаха рапърски. Кейти влезе в стаята и веднага тръгна да се драка с момчетата и да си лафи с момичетата.Сиси и Дарси бяха некст в стаята. Разбира се Рафа се залепи за тях двете и да се опитва да ги ухажва но и там го отрязаха.
-Хей Сиси! Сладка блузка! - извика Наруто ,а тя тръгна да се чуди "Той ми харесва блузата или се мъчи да ме свали"
-Ами мерси много и твоята си я бива -отговори тя.
-Знам. - отговори Наруто високомерно. А Сиси си помисли "А ясно, искал е просто да му напрая комплимент =_=' "
Дарси отиде при Шикамаро:
-Хей Шика от къде си си взел тоя ланец ,мн ме кефи.
-Ами подарък ми е!
-От гаджето? - възкликна Дарси
-Ам, не точно. От майка ми и баща ми. - и погледна към земята някак засрамен.
-Яко. Що и моите родители не ми правят таквис подаръци.Те все ми подаряват некви простотии - розови блузки ,полички. Ужас.
И Севър,Сакура,Хриси и Сара влязоха.Сакура веднага се залепи за Саске. Доста момичета я гледаха злобно понеже доста хора се кефиха на Саске. Хриси си седна:
-Хей Хриси как си ?- беше седнал до нея Гаара
-Как да съм! А ти какво търсиш тук! По-добре се махни,цапаш стола!
-Добре,добре.Ставам. - каза леко тъжен Гаара. Севър беше доста побесняла ,понеже Саске изобщо не се занимаваше с нея и ето ,че и дойде идея.
-Сакура!?!- извика тя.
-Да, какво има? - попита тя.
-Ам, навън някъв човек ми каза да ти кажа ,че има нещо което искал да ти каже.Така де излез навън спешно. - и Сакура затича към коридора.Саске беше вече само за Севър.
-Ам,докато я няма Сакура , ще ти прая компанийка аз - каза Севър ,междувременно тикайки се при Саске.
-Ок.Я ми кажи имаш ли си гадженце...
Кейти и Лиса влязоха в стаята. Лиса и Сара се гледаха на кръв. РрррРрр страшноо. Сара излезе от стаята за да потърси Киба. Тя го срещна в коридора.
-О, Киба,тъкмо теб търсех! - възкликна момичета.
-Ъм, да? Тука съм! - отговори той леко зачуден.
- Щях да те питам. Имаш ли си някое гадже или си свободен ?
- Ъмм, свободен сам ,но често се занимавам с кучето си ,така ,че не сам много свободен. - един вид я отряза и влезе в стаята и веднага се заговори с Лиса. Сара пикаеше газ и си мислеше "Няма да оставя нещата така!"
Кейти отиде при Дарси и двете си допаднаха по характер.
-Хей мацка как я караш? - попита Дарси
-Ем как ,добре е ! Оле имам да ти разказвам къф пич вчера видях.Ауу за чудо и приказ. - отговори Кейти
- Оле няма да повярваш , и аз видях вчера един! - и така разговорът продължи. Сунако,Ами и Далия влязоха малко преди да бие звънеца.Ами веднага се присламчи при Шикамару.
- Здравей Шикамаро изглеждаш мн весел днес.
-О! Милсиш ли? Аз изобщо не съм весел, все пак сме на даск! - отговори той, докато лежеше на чина. Полегна си на чина до Шика и Ами.
-Прав си ! Оле много готино фунтиш! С къф парфюм си се напраскал.. аууу ща изям - викна Ами и после се осети какво е казала и леко се засрами.
-Ох,мерси! Докато си купя тоя парфюм... Беше много проблемен... - отвърна Шикамаро без да се осети за Ами или нещо подобно. Далия се оглеждаше за Канкуро, но за жалост него все още го нямаше. "хмм, къде ли е? Дано да е добре! Цяла нощ си мислих за него, дано не съм го урочасала..." Веднага след туй влезе Канкуро задъхан.
-Пуу да му е*а мамата на тея тролей! За малко да закъснея заради тях.
-*хип-хип-ураа* А Канкуро ти не беше ли тук? - Далия се прайше на недостъпна
-Ъм,като гледаш тук ли бях :Д. Далийче ко прайкаш бе детко.
-Детко?!? *О_О той ме нарече детко! WTF как да го разбирам ..*
-Спокс , не те обиждам на дете :Д. Просто вчера прекарах повече време с баба и дядо и сега известно време ще приказвам кат тях.
-*пха олекна ми* Ха, ама ти отива да приказваш кат дъртак :Д где са ти внуците. - и така си приказваха с него .. Ъм, Сунако си стоеше на чина и си скучаеше ... Искаше да се заговори с някой ,но не знаеше защо имаше лошо причуствие за няколко деца от класа.Усещаше лоша енергия около тях.Или по точно осещаше за тяхната малка тайна.
- Зъъън! Зъъъъъъъъъъъъъъъъъън! Зъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън! -звънеца бий за учениците за да влизат в час. Имаше малко закъснели като : Мишито и Еми , понеже обикаляха из коридорите, Карин - успала се, и отново нови ученици - Сай,Дан,Зеро,Чък,Деймънд и Стефан (те двамата са въмпири както и Зеро.), Хънтър,Дейдара. /пуу мн бедно на момчета беше и за туй ги вкарвам :Д няма да са кой знае колко действащо лица но нищо ;Д/. На всички момичета им паднаха ченетата на земята когато ги видяха тея момчета.Бяха всички доста симпатични. Влезе и учителят за час. Имаха микроикономика, най- мразения предмет. Изведнъж каквато тишина беше някой отвори вратата и всички забиха поглед към нея. Беше Джъстин Бийбър който обърка отново стайте.
-Киииииаааааааааааа- извикаха почти всички момичета ,защото умираха за него.Вдигнаха даскалото на обратно с тоя вик. Най- вероятно Бийбър ще спре да обърква стайте след като излезе от ушния си лекар. Така часът свърши и ето междучасие. Всички почти се изнизаха да пушат, но останалите бяха останали нарочно вътре, понеже крояха нещо.Нещо голямо и лошо. Щеше да се пролее кръв може би....

..::TO BE ПРОДЪЛЖЕНИЕ ::..

така сори за забавянето и ако има правописни грешки сорка Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 631890 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 631890 EnjOYYYYYYYYYYY
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел
Female

Нед Апр 11, 2010 4:00 am
ШШ мен 2-ра глава подред ме няма . Жестоко обидена! хД
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Нед Апр 11, 2010 8:14 am
Уха Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 73713 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 73713 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 73713 Момиче, ти си невероятна! Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 73713 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 73713 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 73713 Кога ще пуснете още? Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 838984
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Нед Апр 11, 2010 10:07 am
Ехааа... Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 Супер Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 Давай още... Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 23388 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 23388 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 23388 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 23388 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 23388
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Апр 11, 2010 12:19 pm
Antistar написа:ШШ мен 2-ра глава подред ме няма . Жестоко обидена! хД
как така те няма .. вкарах всички записали се ;д нз я кажи как си се записала Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605
Lover.
Lover.
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Апр 11, 2010 3:12 pm
мн е як000 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 ... ощииии ^^ Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 631890
Състезател
Състезател
Female
От : Tokyo
Рожден ден : 16.02.1995
Дата на рег. : 30.01.2010

Нед Апр 11, 2010 3:42 pm
Супер еееее :cvetq: Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 274454 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 ooo da Ощее Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605 =]
mia_chan
mia_chan
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : suna
Рожден ден : 07.05.1995
Дата на рег. : 11.02.2010

Пон Апр 12, 2010 10:37 am
Леле много съм зла.Харесвам се. Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605 Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 787605
lips_of_an_angel
lips_of_an_angel
Любител
Любител
Female
От : Търси ме в мечтите си!!!

Пон Апр 12, 2010 3:40 pm
леле колко яко, леле колко яко Наруто фик - Ти си героят в него ! - Page 11 811726 tuttu искам нова глава blush
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите