Върни се у дома { по Наруто }
+14
miss_kuklA
dark_vampire
4ere6kata96
onyx&pink
sakura46
KoniTy
Poison_sun
kateto
X®i$Ttk@TaA
..Bunny-By..!!
DaNsItY
sasusaku_girl97
Thэ Dark Girl
-*-What The Hell-*-
18 posters
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Върни се у дома { по Наруто }
Сря Май 19, 2010 10:13 pm
Такаам и аз се реших да пусна един фик ( пълни глупости според мен ) . Надявам се да Ви хареса
Беше късно вечерта - около 2 или 3 по среднощ . Розовокосото кунойчи не можеше да заспи и беше излязла да подиша чист въздух . Улиците на Коноха бяха тихи. Единственият шум,който разцепваше тишината беше вятърът, който си играеше с есенните листа. Луната , ах тази луна как тъжно „гледаше” тя . Сакура погледна към нея и една сълза се отрони от красивите й изумрудено зелени очи . Да, тази сълза беше оправдана –днес се навършваха 2 години от както Саске бе заминал да търси Орочимару .
Реши да си легне и макар че се поуспокои ,тя не можа да заспи. Опитваше се да намери причина за фикс идеята на Саске да убие Итачи .
СПОМЕН : Запознанството им с Какаши-сенсей.
„Казвам се Саске Учиха.Какво обичам и какво мразя? Мразя много неща,а обичам ... не обичам нищо. Целта ми е да възродя клана си и да убия един определен човек.” КРАЙ НА СПОМЕНА.
„Защо това нещастно копеле ни остави просто ей така ?” –тя ядосано удари с юмрук във възглавницата.
СПОМЕН : На изхода на селото Сакура стоеше очи в очи със Саске.
- За дa напуснеш селото трябва да минеш оттук! – каза тя и гласът и трепереше.- Защо?
- Различен съм от вас! Вървя по различен път ! Четиримата заедно ... Истина е,че съм си мислил,че можем да бъдем заедно.Но въпреки това сърцето ми избра отмъщението.Живея само за това!
-Няма ли да се чувстваш самотен?! Саске-кун ,ти ми каза ,че да бъдеш сам е болезнено!Разбирам го много добре.Имам семейство и приятели ... но ако си тръгнеш … за мен ще е все едно че съм сама!!!
- От този момент пътищата ни се разделят!
- БИХ НАПРАВИЛА ВСИЧКО ЗА ТЕБ ! – изкрещя момичето ... КРАЙ НА СПОМЕНА.
Хлипайки се пусна върху възглавницата и се унесе . Тя трябваше да забрави и заспи. С течение на времето ,уморена от мисли ,заспа. Сутринта тя трябваше да бъде в офиса на хокагето заради извънредното събрание на отбор 7. Ако не беше Наруто да я събуди (като праскаше по вратата xD) си гурно щеше да го пропусне.
- Сакура – чаан! Сакура-чаан! – Наруто продължаваше да праска вратата : - ПРААС ! ПРААС!
- Стига си викал,будна съм! – Сакура му отвори (като преди това го беше праснала). Облече се и тръгнаха към офиса на Тсунаде ,като заскачаха по покривите на къщите. Когато пристигнаха в офиса, а в това време хокагето Какаши обсъжадаха нещо много важно :
- Аз не мисля,че трябва да крием от него! Знаеш колко чувствителен е Наруто на тази тема! –възрази Какаши.
- Добре , ще му кажа! Трябва да го приеме няма избор! –каза хокагето. Но когато влязоха Сакура и Наруто ,двамата възрастни прекратиха разговора си.
- Добро утро,Хокаге-сама! Защо ни повикахте спешно тук? –момичето беше учудено и в същото време много притеснено ...
Следва продължение ... >>>
Chapter No.1
Спомени
Спомени
Беше късно вечерта - около 2 или 3 по среднощ . Розовокосото кунойчи не можеше да заспи и беше излязла да подиша чист въздух . Улиците на Коноха бяха тихи. Единственият шум,който разцепваше тишината беше вятърът, който си играеше с есенните листа. Луната , ах тази луна как тъжно „гледаше” тя . Сакура погледна към нея и една сълза се отрони от красивите й изумрудено зелени очи . Да, тази сълза беше оправдана –днес се навършваха 2 години от както Саске бе заминал да търси Орочимару .
Реши да си легне и макар че се поуспокои ,тя не можа да заспи. Опитваше се да намери причина за фикс идеята на Саске да убие Итачи .
СПОМЕН : Запознанството им с Какаши-сенсей.
„Казвам се Саске Учиха.Какво обичам и какво мразя? Мразя много неща,а обичам ... не обичам нищо. Целта ми е да възродя клана си и да убия един определен човек.” КРАЙ НА СПОМЕНА.
„Защо това нещастно копеле ни остави просто ей така ?” –тя ядосано удари с юмрук във възглавницата.
СПОМЕН : На изхода на селото Сакура стоеше очи в очи със Саске.
- За дa напуснеш селото трябва да минеш оттук! – каза тя и гласът и трепереше.- Защо?
- Различен съм от вас! Вървя по различен път ! Четиримата заедно ... Истина е,че съм си мислил,че можем да бъдем заедно.Но въпреки това сърцето ми избра отмъщението.Живея само за това!
-Няма ли да се чувстваш самотен?! Саске-кун ,ти ми каза ,че да бъдеш сам е болезнено!Разбирам го много добре.Имам семейство и приятели ... но ако си тръгнеш … за мен ще е все едно че съм сама!!!
- От този момент пътищата ни се разделят!
- БИХ НАПРАВИЛА ВСИЧКО ЗА ТЕБ ! – изкрещя момичето ... КРАЙ НА СПОМЕНА.
Хлипайки се пусна върху възглавницата и се унесе . Тя трябваше да забрави и заспи. С течение на времето ,уморена от мисли ,заспа. Сутринта тя трябваше да бъде в офиса на хокагето заради извънредното събрание на отбор 7. Ако не беше Наруто да я събуди (като праскаше по вратата xD) си гурно щеше да го пропусне.
- Сакура – чаан! Сакура-чаан! – Наруто продължаваше да праска вратата : - ПРААС ! ПРААС!
- Стига си викал,будна съм! – Сакура му отвори (като преди това го беше праснала). Облече се и тръгнаха към офиса на Тсунаде ,като заскачаха по покривите на къщите. Когато пристигнаха в офиса, а в това време хокагето Какаши обсъжадаха нещо много важно :
- Аз не мисля,че трябва да крием от него! Знаеш колко чувствителен е Наруто на тази тема! –възрази Какаши.
- Добре , ще му кажа! Трябва да го приеме няма избор! –каза хокагето. Но когато влязоха Сакура и Наруто ,двамата възрастни прекратиха разговора си.
- Добро утро,Хокаге-сама! Защо ни повикахте спешно тук? –момичето беше учудено и в същото време много притеснено ...
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Re: Върни се у дома { по Наруто }
Чет Май 20, 2010 7:03 am
Ами... ако ти е първи фик, ще кажа, че доста добре си се справила.
Въпреки, че съм доста подобни, този ми хареса.
Имаше няколко правописни грешки, но тях всеки ги допуска.
С още мъничко описания ще стане супер.
Давай още
Въпреки, че съм доста подобни, този ми хареса.
Имаше няколко правописни грешки, но тях всеки ги допуска.
С още мъничко описания ще стане супер.
Давай още
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 10:27 am
Благодаря ти за хубавите думи :;):
- Повиках Ви,защото ще ви дам мисия. Наскоро беше забелязана следа от Орочимару в гората на около 5 км от Коноха. Смятаме,че тя може да ни даде насока към скривалището му. Тъй като Саске вече не е част от отбора, ще има заместник.-Тсунаде обясни.
- З-заместник ?! - Сакура заекна. „ Кой?” Тя сведе глава и се замисли,но мислите й бяха прекъснати от намесата на Наруто в разговора:
- И кой според Вас би го заместил? - саркастичността в гласа на момчето силно се усещаше. „ И кой е той ?”
- Ще се запознаете с него по-късно. Мисията ви е да отидете и да проверите следите,за които имаме сведения.А сега се омитайте от кабинета ми,защото имам работа.
Всички се изнесоха от кабинета. Какаши, Наруто и Сакура се запътиха към улицата и вървейки по нея отидоха до мостта. Там щяха да обсъдят подробностите около мисията.Тишината беше разцепена от Какаши:
- Мисията ни е след 2 дни.Починете си,защото ще е изморителна. Ще ви чакам там сутринта в 7.
„ По-скоро ние ще те чакаме,защото ти 100% ще закъснееш!” - помисли си Сакура,но не й се спореше. Чу се *пуф* малко дим се разнесе и сенсеят изчезна.
- Сакура-чан,искаш ли да дойдеш с мен да хапнем рамен?
- Не, Наруто, ти отиди аз ще се поразходя и после се прибирам.
Момчето не беше удовлетворено от отговора,но виждаше ,че на Сакура й има нещо и не искаше да я ядосва. 0о0о той много добре знаеше какво е тя да бъде ядосана.
Кунойчито се облегна на парапета и се загледа във водата,която спокойничко си течеше под мостта.Колко успокояващо действаше този ромон.Да,точно от това имаше нужда.Беше забелязала,че напоследък често стои тук сама и потънала в своите мисли.След като беше стояла там доста дълго време реши ,че ще си ходи и тръгна обратно към дома си. Беше започнало да се свечерява.Слънцето почти се бе скрило зад хоризонта.Виждаха се последните лъчи за деня и беше толкова красиво-цялото небе обсипано като че ли с много огънчета. Златисто-жълти цветове се преливаха и внасяха някакво успокоение в душата й. „ Кой по дяволите е избрала Тсунаде за заместник на Саске?! ” - помисли си тя. Толкова много се блъскаха в главата й,че ако не престанеха щяха да й докарат главоболие. Тъмно е. По улиците на Коноха ту имаше много хора,ту с разреждаха и почти ги нямаше. „Малко,само малко ми остава й съм си вкъщи! Ще си легна и няма да стана цяла седмица! Дори да … ” Сакура се сепна от мислите си ,защото усети някаква непозната чакра , и беше близо! Бръкна в чантата си и извади кунай. Започна да стъпва тихо,тихо.Изведнъж усети нечий дъх във врата си и се обърна.Зад нея стоеше човек,чийто силует едва се открояваше …
Следва продължение ... >>> :angel:
Chapter No.2
Мисли
Мисли
- Повиках Ви,защото ще ви дам мисия. Наскоро беше забелязана следа от Орочимару в гората на около 5 км от Коноха. Смятаме,че тя може да ни даде насока към скривалището му. Тъй като Саске вече не е част от отбора, ще има заместник.-Тсунаде обясни.
- З-заместник ?! - Сакура заекна. „ Кой?” Тя сведе глава и се замисли,но мислите й бяха прекъснати от намесата на Наруто в разговора:
- И кой според Вас би го заместил? - саркастичността в гласа на момчето силно се усещаше. „ И кой е той ?”
- Ще се запознаете с него по-късно. Мисията ви е да отидете и да проверите следите,за които имаме сведения.А сега се омитайте от кабинета ми,защото имам работа.
Всички се изнесоха от кабинета. Какаши, Наруто и Сакура се запътиха към улицата и вървейки по нея отидоха до мостта. Там щяха да обсъдят подробностите около мисията.Тишината беше разцепена от Какаши:
- Мисията ни е след 2 дни.Починете си,защото ще е изморителна. Ще ви чакам там сутринта в 7.
„ По-скоро ние ще те чакаме,защото ти 100% ще закъснееш!” - помисли си Сакура,но не й се спореше. Чу се *пуф* малко дим се разнесе и сенсеят изчезна.
- Сакура-чан,искаш ли да дойдеш с мен да хапнем рамен?
- Не, Наруто, ти отиди аз ще се поразходя и после се прибирам.
Момчето не беше удовлетворено от отговора,но виждаше ,че на Сакура й има нещо и не искаше да я ядосва. 0о0о той много добре знаеше какво е тя да бъде ядосана.
Кунойчито се облегна на парапета и се загледа във водата,която спокойничко си течеше под мостта.Колко успокояващо действаше този ромон.Да,точно от това имаше нужда.Беше забелязала,че напоследък често стои тук сама и потънала в своите мисли.След като беше стояла там доста дълго време реши ,че ще си ходи и тръгна обратно към дома си. Беше започнало да се свечерява.Слънцето почти се бе скрило зад хоризонта.Виждаха се последните лъчи за деня и беше толкова красиво-цялото небе обсипано като че ли с много огънчета. Златисто-жълти цветове се преливаха и внасяха някакво успокоение в душата й. „ Кой по дяволите е избрала Тсунаде за заместник на Саске?! ” - помисли си тя. Толкова много се блъскаха в главата й,че ако не престанеха щяха да й докарат главоболие. Тъмно е. По улиците на Коноха ту имаше много хора,ту с разреждаха и почти ги нямаше. „Малко,само малко ми остава й съм си вкъщи! Ще си легна и няма да стана цяла седмица! Дори да … ” Сакура се сепна от мислите си ,защото усети някаква непозната чакра , и беше близо! Бръкна в чантата си и извади кунай. Започна да стъпва тихо,тихо.Изведнъж усети нечий дъх във врата си и се обърна.Зад нея стоеше човек,чийто силует едва се открояваше …
Следва продължение ... >>> :angel:
- sasusaku_girl97Учaщ се
От : Варна
Рожден ден : 14.03.1997
Дата на рег. : 13.03.2010
Чет Май 20, 2010 2:54 pm
много ми харесва... кога ще има още???
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Чет Май 20, 2010 3:22 pm
Уоу, това беше супер
Искам да знам какво ще се случи...
Сигурно неизвестния ще е Сасу...
Кога ще има още?
Искам да знам какво ще се случи...
Сигурно неизвестния ще е Сасу...
Кога ще има още?
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 7:07 pm
Ами честно казано не очаквах да има интерес Не знам . Искате ли още ?
- DaNsItYРазвиващ се
- Рожден ден : 17.11.1997
Години : 26
Дата на рег. : 18.02.2010
Чет Май 20, 2010 7:10 pm
ДАААААААа още още още :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 7:12 pm
Aми щом народа желае какво мога да кажа аз освен,че пускам 3та глава веднага
Благодаря Ви ! Пълните ми душата
Благодаря Ви ! Пълните ми душата
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 7:29 pm
Taакаам новата глава е на лице ! Предоставям Ви я! Нападайте
- Ти трябва да си Сакура? - каза момчето и направи изкуствена усмивка.
Сакура разшири очите си.Тя беше изумена.Кой по дяволите беше този,защо я следеше и откъде знаеше името й?!
- Ти пък кой си ? – нервно попита тя. - И защо ме следиш ? Но не получи отговор.
- Знаеш ли, ухаеш добре !– изтърси той. Тя се нервира още повече. „Страхотно!Един психар ми прави комплименти!”-саркастично си помисли.
- Аз обичам грозни кучки като теб! – каза той отново с изкуствената си усмивка.
- Кааквоо ?! –ей сега вече на никой не му се иска да бъде до Сакура.И момчето направи грешка като й каза точно такова нещо.Все пак той не я познаваше.
- Не,не,не!Ти вече ще си го получиш! - каза тя и по гласа и си личеше,че е хипер ядосана.Толкова бързо един юмрук полетя към лицето му,че скоростта на светлината е нищо в сравнение с това. Момчето отхвръкна поне на 10-15 метра настрани и се заби в отсрещната стена. Момичето се доближи до него,за да го види как е.Той продължаваше да си лежи там като размазана палачинка.Лицето му беше много добре огрято от лунната светлина и Сакура успя да го огледа.
Той беше малко по-висок от розовокоската. Имаше гарваново черна коса,тип паница (xD).Кожата му беше бледа,очите черни и дълбоки ,а лицето изглеждаше някакси безизразно.
Когато спря да го гледа зеленооката нинджа се запъти към апартамента си.Кунойчито се,взе си душ и веднага си легна.Предстоеше ден на осърдна тренировка преди мисията.След прекараната отново дълга безсънна нощ,пак Наруто беше този,който я събуди.
- Сакура-чан! Будна ли си?-момчето стоеше под прозореца и се провикваше,а беше 6 часа. Сакура се надигна от леглото и погледна към часовника на шкафчето: *6 часа*.Тя се ядоса и една бръчка се появи на челото й.Стана и метна кунай с експоадираща лепенка.Чу се силно *Бум* .Там,където беше експлозията имаше средно голям кратер и се виждаше Наруто,който кашляше.Момичето се облече и слезе при все още кашлящия Наруто. Двамата се запътиха към тренировъчното поле.Какаши естествено го нямаше.Той пак закъсня,но като дойде не беше сам.Високо чернокосо момче беше с него.Когато приближиха Сакура запня.Тя веднага разпозна момчето.
- Това е Сай!Новият ви съотборник!-представи го Какаши.Наруто го погледна с интерес :
- Наруто!-каза момчето и продължи да го оглежда. Сакура и Сай се спогледаха,но момичето веднага извърна поглед с ужас,сякаш току-що бе видяла мишка.
Застанаха в средата на площадката.Наруто направи няколко знака с ръцете си и каза
- Kage bunshin no jutsu! Чуха се няколко *пуф* *пуф* и се появиха около 10ина двойника на русокоското. Сакура последна отново към Сай и тръгна към Наруто.Събра малко чакра в дясната си ръка и я сгромоляса в земята по посока –Сай.Той успя да го избегне в последния момент.Извади четчица и хартия и нарисува една птица. – Ninpou chouji giga !-и птицата се стрелна в Сакура и я уцели.Чу се *пуф*,беше клонинг.Сай понечи да се обърне,но нечия ръка държеше кунай ,опрян в гърлото му… В това време Какаши тренираше с Наруто. След като Какаши реши,че тренировката е достатъчна за днес,той ги извика:
- Сакура,Наруто,Сай … Аз вече трябва да вървя.Потренирайте още малко и се прибирайте.Ще ви чакам утре в 7 на портите.*Пуф* и той изчезна. Настъпи тишина,която продължи доста дълго и Наруто реши да проговори :
- Сай,разкажи ни за себе си.
Chapter No.3
Новият съотборник
Тя се обърна рязко и насочи куная си към своя преследвач.Да ,но той беше по-бърз и успя да премахне оръжието,което беше почти до лицето му.Недоволен от реакцията й ,той й се нахвърли.Успя да я бутне до стената и хвана китките й.Ръцете й бяха вдигнати над главата и мъжът,чийто силует вече личеше защото бе излязъл от сенките,се наведе към лицето й. Лицата им бяха на дъх разстояние.Той се вгледа в очите й. Те бяха толкова красиви,особено сега.Пълнолунието тази вечер се отразяваше в очите й,както можеше да се отрази в едно езеро. Настъпи тишина,но секунда по-късно беше нарушена: Новият съотборник
- Ти трябва да си Сакура? - каза момчето и направи изкуствена усмивка.
Сакура разшири очите си.Тя беше изумена.Кой по дяволите беше този,защо я следеше и откъде знаеше името й?!
- Ти пък кой си ? – нервно попита тя. - И защо ме следиш ? Но не получи отговор.
- Знаеш ли, ухаеш добре !– изтърси той. Тя се нервира още повече. „Страхотно!Един психар ми прави комплименти!”-саркастично си помисли.
- Аз обичам грозни кучки като теб! – каза той отново с изкуствената си усмивка.
- Кааквоо ?! –ей сега вече на никой не му се иска да бъде до Сакура.И момчето направи грешка като й каза точно такова нещо.Все пак той не я познаваше.
- Не,не,не!Ти вече ще си го получиш! - каза тя и по гласа и си личеше,че е хипер ядосана.Толкова бързо един юмрук полетя към лицето му,че скоростта на светлината е нищо в сравнение с това. Момчето отхвръкна поне на 10-15 метра настрани и се заби в отсрещната стена. Момичето се доближи до него,за да го види как е.Той продължаваше да си лежи там като размазана палачинка.Лицето му беше много добре огрято от лунната светлина и Сакура успя да го огледа.
Той беше малко по-висок от розовокоската. Имаше гарваново черна коса,тип паница (xD).Кожата му беше бледа,очите черни и дълбоки ,а лицето изглеждаше някакси безизразно.
Когато спря да го гледа зеленооката нинджа се запъти към апартамента си.Кунойчито се,взе си душ и веднага си легна.Предстоеше ден на осърдна тренировка преди мисията.След прекараната отново дълга безсънна нощ,пак Наруто беше този,който я събуди.
- Сакура-чан! Будна ли си?-момчето стоеше под прозореца и се провикваше,а беше 6 часа. Сакура се надигна от леглото и погледна към часовника на шкафчето: *6 часа*.Тя се ядоса и една бръчка се появи на челото й.Стана и метна кунай с експоадираща лепенка.Чу се силно *Бум* .Там,където беше експлозията имаше средно голям кратер и се виждаше Наруто,който кашляше.Момичето се облече и слезе при все още кашлящия Наруто. Двамата се запътиха към тренировъчното поле.Какаши естествено го нямаше.Той пак закъсня,но като дойде не беше сам.Високо чернокосо момче беше с него.Когато приближиха Сакура запня.Тя веднага разпозна момчето.
- Това е Сай!Новият ви съотборник!-представи го Какаши.Наруто го погледна с интерес :
- Наруто!-каза момчето и продължи да го оглежда. Сакура и Сай се спогледаха,но момичето веднага извърна поглед с ужас,сякаш току-що бе видяла мишка.
Застанаха в средата на площадката.Наруто направи няколко знака с ръцете си и каза
- Kage bunshin no jutsu! Чуха се няколко *пуф* *пуф* и се появиха около 10ина двойника на русокоското. Сакура последна отново към Сай и тръгна към Наруто.Събра малко чакра в дясната си ръка и я сгромоляса в земята по посока –Сай.Той успя да го избегне в последния момент.Извади четчица и хартия и нарисува една птица. – Ninpou chouji giga !-и птицата се стрелна в Сакура и я уцели.Чу се *пуф*,беше клонинг.Сай понечи да се обърне,но нечия ръка държеше кунай ,опрян в гърлото му… В това време Какаши тренираше с Наруто. След като Какаши реши,че тренировката е достатъчна за днес,той ги извика:
- Сакура,Наруто,Сай … Аз вече трябва да вървя.Потренирайте още малко и се прибирайте.Ще ви чакам утре в 7 на портите.*Пуф* и той изчезна. Настъпи тишина,която продължи доста дълго и Наруто реши да проговори :
- Сай,разкажи ни за себе си.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 8:08 pm
E, не...
Не очаквах това да е Сай...
Поразена съм
Това е първия фик, който чета и Саске не се появава така изневиделица в някоя тъмна нощ...
Браво, момиче, супер си!
Искам още
Поразена съм
Това е първия фик, който чета и Саске не се появава така изневиделица в някоя тъмна нощ...
Браво, момиче, супер си!
Искам още
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Май 20, 2010 8:15 pm
Значи аз разбирам какво им е на тази,на които им е харесал фик-а,но моля Ви разберете ме и Вие,че не мога да пусна днес нова глава! Така ще се наситите много бързо на "произведението" ми и няма да Ви е интересно! Утре ще пусна 4та глава,ако не можете да чакате чак толкова! Но нека се разберем така ще се ОПИТАМ да качвам нова глава на всеки 4 дни ! Мисля,че така е справедливо
Иначе благодаря ти sweet_temari
Иначе благодаря ти sweet_temari
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Чет Май 20, 2010 9:32 pm
Давай още
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Май 21, 2010 8:47 am
Благодаряsweet_temari написа:E, не...
Поразена съм
Браво, момиче, супер си!
Искам още
Очаквайте днес като се върна нова глава :)
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Май 21, 2010 6:23 pm
Обещах и изпълнявам Ето Ви 4та глава :arrow:
На следващата Сакура и Наруто бяха вече на изхода на Коноха,но Какаши и Сай липсваха.Преди да се появят русокоското се обърна към кунойчито :
- Сакура-чан,добре ли си?
Тя изглеждаше неспокойна.Вътрешната Сакура се беше ядосала толкова,че ако можеше да я види някой,щеше да забележи огъня около нея.
- Д-да,Наруто,добре съм!-думите така прозвучаха все едно не ги каза тя.Дори самата не си повярва.Беше бясна,защото Какаши отново закъсняваше.Също така й беше притеснено за мисията.Когато те се появиха най-сетне тя каза натъртено:
- Можем ли да тръгваме вече?!
Без възражения другите решиха да я послушат и заскачаха по дърветата в гората.Боже,когато се ядосаше толкова приличаше на Тсунаде.Потеглиха и за много кратко време се отдалечиха драстично от Коноха.В това време започна да вали.Първо тихо,след което се усили.Малките капки дъжд капеха по зелените й очи и се стичаха по крехкото й тяло.Сакура се замисли.
СПОМЕН:
„ - … Наскоро беше забелязана следа от Орочимару в гората на около 5 км от Коноха. Смятаме,че тя може да ни даде насока към скривалището му.”
КРАЙ НА СПОМЕНА …
„Хокаге-сама каза,че е било близо до селото.Но какво е правел тук?Възможно ли е Саске също да е наблизо. И все пак какво ще му кажа,ако го видя?! Тъпак.”-тя сви юмрука си. Две години минаха,откакто съотборникът й напусна селото и тръгна след змийчо ( разбирайте Орочимару xD ). Каква полза,каква сила търсеше у него?! Унесена в своите размисли започна и да не обръща внимание къде стъпва. Тя се подхлъзна и ако не беше Наруто да я хване сигурно вече щеше да си самолекува главата. С невероятна бързина той успя да я хване преди да е паднала и нежно я постави на земята.
- Благодаря ти,Наруто!
- Мисля,че можем да спрем за малко почивка! - Какаши изрази мнение. Сай си гледаше с все същата си тъпа, изкуствена усмивка, а Наруто се съгласи със сенсеят.
- А-аз, ще се поразходя малко! - отбеляза Сакура.
- Сакура, добре ли си? - попита Какаши.
- Д-да, добре съм! - отговори тя, преструвайки се, че е добре. Докато идваха насам беше забелязала, че недалеч от мястото, къде се установиха имаше езеро. Нещо я дърпаше натам (не буквално).Реши да отиде там и да остане насаме с мислите си.За да се приближи трябваше да мине през дървета и 2-3 храста. Езерото беше със сравнително кръгла форма, брегът - заобиколен отвсякъде с обли,сиви камъни. Провирайки се между дърветата и храстите,з а нейна изненада някой друг беше потърсил усамотение там. На единият от камъните стоеше мъж с черна, леко стърчаща коса. Той усети нейното присъствие и попита:
- Кой е там?!
Сакура беше някак шокирана и не отговори. След като не получи отговор,мъжът се ядоса и метна 1-2 шурикена към нея. Тя изхълца, но успя да ги избегне. Мъжът стана,обърна се и погледна към мястото, където беше тя. Мигом очите на кунойчито и на мъжът се разшириха.
- Сакура?!
Следващата глава след 3-4 дни Надявам се да Ви е харесало
Chapter No.4
Мисията
Мисията
На следващата Сакура и Наруто бяха вече на изхода на Коноха,но Какаши и Сай липсваха.Преди да се появят русокоското се обърна към кунойчито :
- Сакура-чан,добре ли си?
Тя изглеждаше неспокойна.Вътрешната Сакура се беше ядосала толкова,че ако можеше да я види някой,щеше да забележи огъня около нея.
- Д-да,Наруто,добре съм!-думите така прозвучаха все едно не ги каза тя.Дори самата не си повярва.Беше бясна,защото Какаши отново закъсняваше.Също така й беше притеснено за мисията.Когато те се появиха най-сетне тя каза натъртено:
- Можем ли да тръгваме вече?!
Без възражения другите решиха да я послушат и заскачаха по дърветата в гората.Боже,когато се ядосаше толкова приличаше на Тсунаде.Потеглиха и за много кратко време се отдалечиха драстично от Коноха.В това време започна да вали.Първо тихо,след което се усили.Малките капки дъжд капеха по зелените й очи и се стичаха по крехкото й тяло.Сакура се замисли.
СПОМЕН:
„ - … Наскоро беше забелязана следа от Орочимару в гората на около 5 км от Коноха. Смятаме,че тя може да ни даде насока към скривалището му.”
КРАЙ НА СПОМЕНА …
„Хокаге-сама каза,че е било близо до селото.Но какво е правел тук?Възможно ли е Саске също да е наблизо. И все пак какво ще му кажа,ако го видя?! Тъпак.”-тя сви юмрука си. Две години минаха,откакто съотборникът й напусна селото и тръгна след змийчо ( разбирайте Орочимару xD ). Каква полза,каква сила търсеше у него?! Унесена в своите размисли започна и да не обръща внимание къде стъпва. Тя се подхлъзна и ако не беше Наруто да я хване сигурно вече щеше да си самолекува главата. С невероятна бързина той успя да я хване преди да е паднала и нежно я постави на земята.
- Благодаря ти,Наруто!
- Мисля,че можем да спрем за малко почивка! - Какаши изрази мнение. Сай си гледаше с все същата си тъпа, изкуствена усмивка, а Наруто се съгласи със сенсеят.
- А-аз, ще се поразходя малко! - отбеляза Сакура.
- Сакура, добре ли си? - попита Какаши.
- Д-да, добре съм! - отговори тя, преструвайки се, че е добре. Докато идваха насам беше забелязала, че недалеч от мястото, къде се установиха имаше езеро. Нещо я дърпаше натам (не буквално).Реши да отиде там и да остане насаме с мислите си.За да се приближи трябваше да мине през дървета и 2-3 храста. Езерото беше със сравнително кръгла форма, брегът - заобиколен отвсякъде с обли,сиви камъни. Провирайки се между дърветата и храстите,з а нейна изненада някой друг беше потърсил усамотение там. На единият от камъните стоеше мъж с черна, леко стърчаща коса. Той усети нейното присъствие и попита:
- Кой е там?!
Сакура беше някак шокирана и не отговори. След като не получи отговор,мъжът се ядоса и метна 1-2 шурикена към нея. Тя изхълца, но успя да ги избегне. Мъжът стана,обърна се и погледна към мястото, където беше тя. Мигом очите на кунойчито и на мъжът се разшириха.
- Сакура?!
Следващата глава след 3-4 дни Надявам се да Ви е харесало
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Май 21, 2010 7:14 pm
Уау, това беше великолепно!
Нямам търпение да разбера какво ще се случи после...
Ще чакам с нетърпение да пуснеш още
Нямам търпение да разбера какво ще се случи после...
Ще чакам с нетърпение да пуснеш още
- X®i$Ttk@TaAЗарибен
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Дата на рег. : 10.01.2010
Пет Май 21, 2010 8:13 pm
Супер е! Очаквам продължението! =]
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Май 21, 2010 8:45 pm
Благодаря Ви за хубавите думи Както вече казах следващата глава след 3-4 дни
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Май 22, 2010 12:20 am
Очаквам главатаCrazy_Devil написа:Благодаря Ви за хубавите думи Както вече казах следващата глава след 3-4 дни
- katetoУчaщ се
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010
Нед Май 23, 2010 6:40 pm
супер
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Май 24, 2010 5:45 pm
Утре към 1-2 ( следобяд ) ще пусна новата глава
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Май 25, 2010 1:37 pm
Chapter No.5
Неочаквана среща
Мъжът беше Саске.Неочаквана среща
- Сакура?! - в гласа му се усещаше както изненада,така и досада. - Какво правиш тук ?!
- Т-ти - Сакура беше толкова учудена,че не можеше да повярва, че го вижда.
А ако до сега момичето не се беше съвзело от шока, това беше момента. И тя го използва.
- Знаеш ли, тъпо предателско копеле, колко нарани Наруто …
За първи път тя не говореше за себе си и това беше учудващо за Саске. Тя се беше променила много през тези 2 години и особено от началото на мисията.
- Дано постигнеш успех в твоето тъпо и безсмислено отмъщение.
Сакура само външно се правеше на твърда, докато отвътре сърцето й кървеше. Тя сигурно щеше да се намрази заради думите си. Тя се обърна и понечи да си тръгне, когато Саске изкрещя подире й :
- Ти не знаеш нищо! Не знаеш какво е да загубиш хора, които обичаш! Не знаеш какво е да видиш хората,които са ти най-скъпи-убити!Не можеш да разбереш какво ми е! Сакура се обърна с очи с напиращи сълзи и го погледна. Момчето вече тотално беше изгубило спокойствието си и в червените му шаринган очи сякаш пламтяха огньове. Саске не се беше променил много за тези 2 години. Тя все още изглеждаше „досадна” в очите на най-младият Учиха.
- Аз можех да ти помогна! И още мога, но ти толкова си зает с отмъщението си,ч е не можеш да оцениш хората, които искат да ти помогнат. - каза Сакура отново „твърдо”.
Той я гледаше с пренебрежителен поглед, докато изведнъж той не започна да се смее ехидно :
- Можела да ми помогне! - момчето продължаваше да се смее. Докато се смееше той метна кунай към нея и за нещастие тя не можа да го избегне,защото беше твърде внезапно, и той се заби в крехката кожа на рамото й. Капки кръв започнаха да се стичат.
- Ти не можеш дори себе си да защитиш,а ми предлагаш помощта си. Не си достатъчно силна - ти си слаба!
О-оу. Това беше огрооомна грешка от страна на Саске, за която той щеше да бъде наказан. Мисълта на Сакура кипна. Тя се изправи,олюля се и насочи дясната си ръка към рамото си. Зелена чакра започна да излиза от ръката й и рамото и скоро се възстанови. Саске гледаше учуден - той те знаеше,че тя е станала медик-нинджа. Сакура вече беше по-ядосана от всякога.
- „Не знаеш какво е да загубиш хора,които обичаш! … Не си достатъчно силна - ти си слаба!”-тя повтори думите му, приближавайки се към него. Много бързо тя запрати един юмрук към нищо неподозиращия Саске. В този момент просто не можеше да скрие емоцията си.
- Не ми казвай, че не знам какво е да загубиш човек, когото обичаш! – разкрещя се гневно тя …
Саске беше започнал да се съвзема след неочаквания удар. Той започна да се приближава отново към нея. Застана пред момичето и започна да се вглежда в очите й. Той беше очаквал да види на тях сълзи. Но това беше предишната Сакура. Сега на лицето й беше изписано изражение на гняв. Саске я бутна леко към близкото дърво и се надвеси над нея.
-М оже би … - прошепна той в ухото й и отново се втренчи в зелените й очи. Сакура трепна, незнаейки какво ще последва.
Надявам се да Ви е харесало и да съм провокирала любопитсвотото Ви
Следващата глава в Петък
- Poison_sunРазвиващ се
Дата на рег. : 02.04.2010
Вто Май 25, 2010 2:31 pm
Много ми хареса. Разказваш историята добре и идеята е хубава. Интересно е, а грешки не видях, но може да правиш главите мааалко по - дълги, за да им се радваме повече. Чакам новата глава с нетърпение. :angel2:
П.с - много си лоша, спря на най - интересния момент
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Май 25, 2010 6:14 pm
ДАМPoison_sun написа:Много ми хареса. Разказваш историята добре и идеята е хубава. Интересно е, а грешки не видях, но може да правиш главите мааалко по - дълги, за да им се радваме повече. Чакам новата глава с нетърпение. :angel2:
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Вто Май 25, 2010 9:12 pm
супер ееее
- X®i$Ttk@TaAЗарибен
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Дата на рег. : 10.01.2010
Вто Май 25, 2010 10:14 pm
Главата беше много хубава! Браво! Искам петък да дойде по-бързо!
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите