Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Гимназия Коноха

+23
[...Лus$tfuL_g!rл...]
`M.и.s.h.и.t.0`
NaruHina_95
goldy1999
Little Weezy
onyx&pink
..Bunny-By..!!
X®i$Ttk@TaA
dalin_linda
bhop4oo
`M I N I
sakura46
4ere6kata96
Tuttu
kateto
HiDaNo
Thэ Dark Girl
Poison_sun
miss_kuklA
Smile
KoniTy
ani-Chan
Marta
27 posters
Go down
Marta
Marta
Учaщ се
Учaщ се
Female
Дата на рег. : 10.06.2009

red Гимназия Коноха

Вто Май 25, 2010 7:09 pm
Реших да започна ново фикче,защото нещо музата ми е в повече напоследък(ОМГ,извинявам се,че бях написала напоследно..нещо друго съм си мислела :Д ) Надявам се да ви хареса. Гимназия Коноха 631890

Глава 1

-Обичам голямото междучасие!-викаше радостно Сакура.-Имам време да се погушкам със Саске,да похапна и да си поклюкарствам с вас.
-И аз с Наруто!-усмихна се Хината.
-Добре сте си вие,ами аз?Нямам с кого да се гушкам.-престори се на тъжна Ино.-Не,че ми и трябва!
-Е,да,вярно е,че понякога момчетата много могат да ни ядосат,но....ЕТО ГО,ЕТО ГО!-разкрещя се Сакура и изтича при Саске.
-Тази любов ще я погуби...Всеки момент чакам и ти да извикаш "ЕТО ГО,ЕТО ГО!"-засмя се Ино,като хвана Хината за ръката.
-А,не.Наруто днес не е на училище,май е болен,доколкото разбрах.
-Гадно за него,но хубаво за мен,защото няма да ме изоставиш,както направи онази пикла.-засмя се Ино и със Хината тръгнаха към лафката.
-Ино видя ли новата ученичка?-попита я Хината,отпийвайки от минералната вода.
-Не,къде е?-оглеждаше се Ино.
-Ето я,там!Стои на маса със Тен Тен.Казва се Айана Нанами.Като я гледам колко се надува,направо ще се пръсне.-смееше се Хината.
-Права си.Вярно,има стил на обличане,но от толкова надуване,наистина ще вземе да експлодира!
-Тук съм!-рече Сакура и седна до Ино.-За химия ли говорим?Чух някаква експлозия.
-Не,не,не говорим за химия,кой нормален би го направил?Както и да е,говорихме за новата ученичка,тя е от класа на Саске.Онази с черната коса до Тен Тен,казва се Айана.
-Не я знам каква е,но само да се доближи до Саске и ще й съсипя живота!-зачерви се Сакура.
-Спокойно,скъпа.-прегърна я Ино с една ръка.
-Не знам,ама от сега ми лази по нервите.-измънка Хината.
-И на мен!-ядоса се Сакура.
-Вие,защото да не ви открадне гаджетата,успокойте се.-рече им Ино.-Ей,сега се връщам.Отивам да си купя вафла.
-Оооо,да знаеш!Тази вечер ще излизам със Саске!-каза Сакура.
-Сериозно?!Супер,пожелавам ти успех.-усмихна й се Хината.
-Ааа,не,не!Няма да се разминеш само със "успеха".Идвате със Ино у нас,след училище да изберем облекло и прическа,и грим.Ти си спец в грима,а Ино в модата,така че...
-Какво щеше да правиш без приятелки,като нас?-попитая Хината и се засмя.-Но после отивам направо у Наруто.
-Защо?А той къде е,не съм го виждала днес?-скръсти ръце Сакура.
-Болен е.
-Ще се оправи той.-усмихна се тя.
-Ооооо,ще я убия!-върна се Ино.
-Кого?
-Тен Тен,как кого.Поканих я тази вечер да излезем или да дойде у нас да гледаме филм и тя се съгласи,но после ми добави,че щяла да доведе и тази
Айана.-ядосваше се Ино.
-Хей,но това си има и добра страна.Ще я опознаеш и ще ни докладваш каква е по характер,и дали става за приятелка или не.-усмихна й се Сакура.
Оставаха пет минути до краят на междучасието.Момичетата почистиха масата си,взеха чантите си и тръгнаха към класните стаи.Ино и Хината бяха в един клас,докато
Сакура беше в друг със Тен Тен.Тази година те бяха девети клас,въпреки това ги очакваха много изпити,и много учене.Саске беше в един клас с Наруто и Шикамару.
40-те минути се нижеха бавно,Сакура поглеждаше часовника си през пет минути,защото нямаше търпение да свърши часът и да се прибере и да се приготви за срещата със
Саске.А Ино и Хината си пишеха бележки през часа,докато госпожата не се ядоса.
-Ино!
-Да,госпожо.-рече тя и стана права.
-Защо не слушаш какво говоря?
-Слушам ви,госпожо.Говорехте относно колониални едноклетъчни.-усмихна се Ино.
-И какво можеш да ми кажеш за тях?
-Притежават свойството да се инцистират.-шушукаше й Хината.
-Ами...те притежават свойството да се...инцис..
-Да се инцистират,да,браво Ино,а друго?
-Движат се с псевдоподи,флагелуми и реснички.
-Добре,браво,знаеш най-важнот от урока,доволна съм,седни си на мястото и внимавай!
Ето,че и звънецът би,Сакура тичаше,а сърцето й биеше ускорено,нямаше търпение за срещата със Саске,но от толкова вълнение се спъна и падна в Айана.
-Внимавай,малко момиченце!-развика й се тя,като се опитваше да стане.
-Но аз не исках.-отвърна Сакура.
-Не ме интересува,да си внимавала.
Саске се зададе и Сакура се усмихна,очаквайки да й подаде ръка,но защо?Защо Саске подаде първо ръка на Айана?
-Благодаря ти,Саске.-усмихна му се тя и тръгна надолу по стъпалата.
-Хайде,хвани ръката ми.-каза той на Сакура.
-Да,бе.-ядоса се тя и стана сама и тръгна към стаята на Ино и Хината.
-Какво направих пак?-викаше Саске,като вървеше зад нея.
-Има ли значение?Върви попитай приятелката си Айана.
-За това ли си ядосана?Защото първо помогнах на нея ли?-попита я Саске и я хвана за ръката.
-Остави ме.
-Сакура,просто е от моя клас и си говорихме,и ми спомена,че кракът й скоро е бил счупен и още не е оздравял напълно,за това й помогнах първо на нея.-обясни й той.-Сега по-спокойна ли си?
-Може би.-измънка тя.-Както и да е,отивам да се приготвям в нас за срещата.
-Радвам се,в 18:00 ще дойда да те взема.-рече й той и я целуна по бузата.
Саске не обичаше да показва чувствата си към Сакура в училище,да не казвам,че не искаше съучениците им да знаят,че са заедно.Но когато са само двамата той обичаше да я глези,да я обсипва с целувки и прегърдки,тя беше щастлива с него.
-Момичета,ще я унищожа!-крещеше Сакура срещу Ино и Хината.
-Кого?Защо?
-Тази Айана.....Няма значение,хайде,отиваме вкъщи,че трябва да се глася за срещата,а вие милите ми приятелки ще ми помогнете.-ухили им се тя и ги прегърна.

Последната промяна е направена от Marta на Сря Май 26, 2010 1:16 am; мнението е било променяно общо 5 пъти
ani-Chan
ani-Chan
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996
Години : 28
Дата на рег. : 25.05.2010

red Re: Гимназия Коноха

Вто Май 25, 2010 7:33 pm
значи..
харесва ми идеята ти, но има много пряка реч!!
Описвай повече и тук-там видях някои грешки, които всеки ги допуска, но това може да се оправи!
Пусни следващата глава :!: :!: :!:
Marta
Marta
Учaщ се
Учaщ се
Female

Вто Май 25, 2010 7:36 pm
Ммм,и аз си помислих,че пряката реч е в повече,но ще гледам да не допускам тази грешка следващия път.

Благодаря все пак,другата глава по-късно,защото в момента я пиша. Гимназия Коноха 631890
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Вто Май 25, 2010 9:08 pm
супер беше Гимназия Коноха 637210
Smile
Smile
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 13.10.1996
Дата на рег. : 10.03.2010

red Гимназия Коноха

Вто Май 25, 2010 10:22 pm
cool Гимназия Коноха 23388
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

Вто Май 25, 2010 10:47 pm
Яко Гимназия Коноха 787605
Poison_sun
Poison_sun
Развиващ се
Развиващ се
Female
Дата на рег. : 02.04.2010

Вто Май 25, 2010 10:48 pm
Готино е. Малко повече описания и ще е супер. Дано по - скоро качиш новата глава. Стана ми много интересно с тази Айана ( и малко я намразих :Д ) Гимназия Коноха 787605 :wave:
Marta
Marta
Учaщ се
Учaщ се
Female

Сря Май 26, 2010 12:55 am
Толкова се радвам,че ви харесва.Благодаря ви Гимназия Коноха 631890

Глава 2

Беше четири часа след обяд,прекрасен ден.Слънцето грееше,небето беше ясно,цареше тишина,но отдалече се задаваха три момичета.Три момичета,които бяха млади и красиви.Смееха се,забавляваха се,влюбваха се и се разлюбваха.Живота им беше пред тях.Техният смях озвучаваше целият булевард,толкова чист и искрен(смехът им :D).На път за домът на Сакура те спряха да изядат по един сладолед,после пък влязоха в два-три магазина и изхарчиха доста пари.
-Много скъпа рокля,но е перфектната за срещата със Саске.-рече Сакура,като скачаше от радост.
-Да,наистина,страхотна е!Твоят късмет е уникален,Сакура.Получаваш най-хубавите оценки,искаше Саске и го получи,имаш най-страхотните приятелки!-смееше се Ино.
-Права си,най-вече за приятелките!-усмихна се Хината.
-О,Господи!-погледна часовника си Сакура.-Пет и двадесет е,нямаме време.-изкрещя тя,хвана ги под ръце и ги издърпа подир себе си.
Момичетата бързаха много,защото искаха да издокарат Сакура страхотно.Щом се прибраха се развилняха,а и бяха сами.Сакура седна на един стол и Хината се зае с гримът й.След половин час беше готова,а също и й прическата й.
-О,благодаря ви,страхотна съм.Гримът е прекрасен,а и тази изящна опашка...Сякаш не съм аз!-гледаше се в огледалото Сакура.
-За нищо.Сигурна съм,че Саске ще бъде в краката ти,като те види.-засмя се Ино.
-Да се надяваме.-отговори й Саку.
Оставаха десет минути,до шест часа.Сакура нямаше търпение,стомахът й беше свит,сърцето й биеше ужасно бързо,една буца й беше заседнала в гърлото.Ино и Хината си бяха тръгнали и нямаше с кого да си говори.Тя просто стоеше седнала на леглото и си мислеше за срещата й със Саске.Нормално беше постоянно да си представя как всичко се проваля,но този път тя беше много уверена в себе си.Докато се оглеждаше в огледалото и сресваше косата си,на вратата се звънна.Той беше той.Сакура тръгна към вратата и преди да отвори си пое дълбоко въздух.
-Здравей,Саске.-усмихна се тя.
-Здравей,Сакура!Много си красива.-каза й той и я целуна,отново по бузата.
-Изчакай минутка да си взема чантата и идвам.-изтича тя до стаята си.
-Сакура,забрави да заключеш вратата.-погледна я странно Саске.
-Ох,да.Съжалявам,но съм супер притеснена за срещата и....
-От какво се притесняваш?Не излизаме заедно за първи път.-прегърна я той и я нацелува.
Вечерта за едни беше прекрасна,за други неприятна,за трети нежна.
Сакура и Саске бяха седнали на някакъв ресторант близко до къщата на Ино.Цяла вечер се забавляваха,докато Ино беше в неприятната компания на Айана.
-Тен Тен,какво ще кажеш да си поклюкарим малко?-предложи й новото момиче.
-Ами добре.
-Познавате ли го Саске?-попита Айана.
-Да,той ни е приятел,-отговори Ино.
-Мисля да го поканя на кино.-замечта се тя.
-Хахахах,забрави,скъпа,той си има приятелка.-усхили се доволно русокоската.
-За Сакура ли ми говориш?Е,нищо,лесно ще я изместя.-усмихна се Айана и отиде да си вземе още един сладолед.
-Тен Тен,това момиче изобщо не ми харесва.-измънка Ино.-Аз си тръгвам,щом тя ти е новата приятелка...утре няма да сядаш на нашата маса,междучасието.-рече русокоската и си тръгна.

У Наруто

-Добре ли си?-попита го Хината.
-Не особено.Много ме болят гърдите,но пък се радвам,че не съм на училище.Напоследък съм в ужасни отношения със всички.-обясняваше той на Хината.

-Глупости говориш.Да ти направя ли чай?
-О,Хината,толкова си добричка.Благодаря ти.-каза й той и я целуна.
-Наруто,за теб ще направя всичко,мисля,че ти я ясно.-усмихна му се тя и се запъти към кухнята.
Относно отношенията на Хината и Наруто....Приятелството им беше трудно.Тя го обичаше и обсипваше с грижи,а той не се интересуваше толкова от нея,но накрая забеляза,че тя е прекрасна и просто реши,че е неговото момиче.От много време са заедно и като двойка са прекрасни.Отиват си толкова много.

В ресторанта при Саске и Сакура
-Страхотна торта.-каза Сакура отчупвайки от нея с вилица.
-Радвам се,че ти харесва.Виж Сакура,няколко седмици няма да ме има.Утре заминавам със баскетболният отбор.
-Саске,защо чак сега ми го казваш?
-И на мен ми съобщиха днес,но не мога да откажа.
-Оф,ще бъда голяма скука на училище без теб.-ухили му се тя.
-Знааам.-самодоволно й отвърна той.
-Ще тръгваме ли?-попита го Сакура.
-Да,стана късно,изчакай ме само да платя сметката и идвам.
Саске плати сметката и хвана Сакура за ръка,през целия път до у тях се държаха за ръце,а Сакура беше на седмото небе.Спираха и се целуваха,пак тръгваха.Спираха и се целуваха,пак тръгваха и така,докато не стигнаха до дома на Саку.
-Е....-измънка Саске.
-ЕЕЕЕЕЕ...-ухили се Сакура и го целуна.-Пожелавам ти приятен път утре и много късмет на мачовете.
-Благодаря.-прегърна я той.-О,изчакай ме малко,че видях Айана и трябва да говоря с нея.
Сакура просто стоеше и гледаше с отворена уста.Саске изтича до отсрещната улица и заговори Айана,Саку не дочу разговора им,но щом Саске се върна го разпита.
-Ще ми обясниш ли?!-развика се тя.
-Е,какво е станало?Просто я питах за утре,защото и тя ще идва с нас.
-Какво,да не би да е баскетболистка?
-Не,мажоретка е.Отборът на мажоретките също ще идва с нас.-ухили се той.
-Радвам се за вас,ще имате с кого да се забавлявате.-рече му Сакура и затръшна вратата.Веднага щом се качи в стаята си се обади на Ино и Хината и им разказа за всичко.
-Представяте ли си?!-крещеше Сакура по телефона.
-Идиот..и тя е същата.-измънка Хината.
-Мен обаче ме е страх.,че ще са заедно,там.Днес каза нещо,което няма да ти хареса,никак Саку.....-рече й Ино.
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Сря Май 26, 2010 7:01 am
Доообреее, видим сега
Идеята ти... има доста такива фикчета, но твоето ми хареса.
А и, втората ти глава беше много по - добра от първата.
Но, пробвай да поставяш запетаи след препинателен знак, изглежда залепено.
И... искам още

KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female

Сря Май 26, 2010 3:16 pm
супер ееееееееееееее Гимназия Коноха 637210 искам ощееееееееее плссссс Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 Гимназия Коноха 23388 :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
ani-Chan
ani-Chan
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996
Дата на рег. : 25.05.2010

Сря Май 26, 2010 8:34 pm
sweet_temari написа:Доообреее, видим сега
Идеята ти... има доста такива фикчета, но твоето ми хареса.
А и, втората ти глава беше много по - добра от първата.
Но, пробвай да поставяш запетаи след препинателен знак, изглежда залепено.
И... искам още

хъм и аз съм на това мнение...
станало е много по-добро отколкото 1вата глава..
И.. Искам още и аз!!
HiDaNo
HiDaNo
Учaщ се
Учaщ се
Male
От : Akatsuki
Рожден ден : 14.11.1998
Дата на рег. : 27.05.2010

Чет Май 27, 2010 12:40 pm
якооо още още Гимназия Коноха 787605 Гимназия Коноха 787605 Гимназия Коноха 787605 Гимназия Коноха 787605 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996

Чет Май 27, 2010 1:10 pm
супер е
Tuttu
Tuttu
Любител
Любител
Female
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009

Чет Май 27, 2010 1:28 pm
Гимназия Коноха 811726 Гимназия Коноха 811726
4ere6kata96
4ere6kata96
Любител
Любител
Female
Рожден ден : 19.08.1994
Години : 30
Дата на рег. : 05.05.2010

Чет Май 27, 2010 1:38 pm
Давай още Гимназия Коноха 787605
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Чет Май 27, 2010 1:59 pm
ощеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Гимназия Коноха 787605 Гимназия Коноха 787605 Гимназия Коноха 811726 Гимназия Коноха 811726 Гимназия Коноха 811726
Marta
Marta
Учaщ се
Учaщ се
Female

Чет Май 27, 2010 2:21 pm
Глава 3

-Какво е казала?-опули се Сакура.
-Ами....каза,че щяла да покани Саске на кино,но нищо не ми е споменавала за това с баскетболния отбор.-плахо каза Ино,защото знаеше,че Сакура избухва ужасно лесно,особено щом ставаше въпрос за Саске.
-МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ?!-кресна Сакура по телефона.-Но,но...сега,когато са двамата..утре и...Ще се оправя с него аз,вече даже измислих как.-рече тя и затвори.
Сакура беше много разочарована,а пък и още не вярваше на Саске на 100 процента.А пък и все пак той беше най-харесваното момче в училище,Сакура винаги я е било страх да не го загуби,след като толкова много се бори за него.Сутринта към шест часа розовокоската стана и едвам-едвам се придвижи до банята,отвори очите си със много усилия,посегна към четката за зъби с още повече,сложи паста за зъби и си изми зъбите,но колко й се спеше....Закъсняваше,когато си обуваше дънките на вратата се звънна,майка й отвори и покани Ино.
-Сакура,Ино е тук!
-Добре,мамо,кажи й,че ей сега слизам.-рече Сакура влачейки чантата си по земята.-Охооо,тук съм.-усмихна се тя на Ино.
-Хайде,закъсняваме.
-Спокойно де,къде е Хината?-попита Саку.
-Отиде да извика Наруто,днес ще идва на училище.
-Браво,оздравял е.....Чао,мамо.-рече Сакура,прегърна майка си и тръгна с бърза крачка към училище.
Момичетата се поразбързаха,защото първият час Сакура я чакаше контролно по химия.В двора на училището беше голяма навалица.
В училище не се пускаха деца.
-Защо не ни пускат?!-ядосваше се Сакура.
-Някаква авария с тръбите за водата.-рече Наруто,като изненадвайки се появи зад Сакура и я прегърна.
-АААА,ще те убияяя!-каза му тя и го прегърна също.
-Сакураа,това там не е ли Саске със Айана до физкултурния салон?-попита Ино,като дръпна Саку настрани.
-Господи,наистина е той,но защо не е заминал и по-важното ЗАЩО Е С НЕЯ?!Оооо,ще види той.-тръгна засилена Сакура.Както беше ядосана избута стотици хора от пътя си,просто злобата й я беше заслепила,щом наближи Саске сърцето й започваше да бие по-силно,но това не я спря.
-Здравей,Сакура.-целуна я Саске(изненадващо,по устата)
-Не,изобщо недей да ме целуваш...-ядосано изръмжа Сакура и го дръпна настрани.-Нали щеше да заминаваш?
-Отложи се за другата седмица,защото ще имаме някакви изпити и трябва да съм тук.-усмихна й се той.
-Добре,но......-започна Сакура.
-Хайде да тръгваме,че тази Айана ми лази по нервите...-рече й Саске,хвана я за ръката и тръгнаха към Наруто.-Да знаеш колко е нахална,само ме преследва и ми говори някакви глупости...
Сакура толкова се зарадва,когато чу тези думи.По-средата на двора тя дръпна Саске към себе си,скочи върху него,прегърна го и го разцелува.
-Окей,влюбените гълъбчета,по-спокойно.-смееше се Наруто.
-Остави ги да се радват един на друг.-ухили му се Хината.-А какво стана с Айана?-прошушна на Ино.
-Не знам.Уж тръгна ядосана към Саске,а какво става сега....-разсмя се Ино.
Ето,че поправиха аварията в училището,за това часовете започнаха половин час по-късно.През целия час по химия Сакура се опитваше да се съсредоточи в теста си,но вместо това си мислеше постоянно за Саске.Нямаше търпение да мине и втория час и да дойде голямото междучасие за да остане с него.След двадесет минутки звънецът би,Сакура предаде контролното си и хукна на третият етаж,където Саске караше часовете по математика.
-Саске,ела!-извика го тя.
-Какво има?
-Искаш ли тази вечер да сме у нас,ще гледаме филм,ще вечеряме...-ухили му се тя.
-Не знам,ще видя.Май тази вечер ще имам мач.Ще се разберем след училище,трябва да дойдеш.Тъкмо ще докараш и другите от агитката-Ино,Хината и Наруто.-засмя се той.
-Добре.-прегърна го тя и тръгна по стъпалата за четвъртият етаж.
Сакура отново бе потънала в мисли за Саске,но така или иначе отиваше към Ино,за да си говорят,малкото междучасие беше десет минутки.Стигаше им да си поговорят.
-Здравей,мила!-извика й Айана в лицето.
-Извинявай,познаваме ли се?-попита я Сакура.
-О,да...Скъпа,много ми харесваш,трябва да станем приятелки..-рече й Айана и я дръпна за ръката...

Милички,утре ще напиша продължението,че много бързам,а това го написах специално за почитателите на фик-а.Благодаря ви,все пак и се извинявам за грешки,но наистина бързам.Чао-чао. Гимназия Коноха 631890
HiDaNo
HiDaNo
Учaщ се
Учaщ се
Male
От : Akatsuki
Рожден ден : 14.11.1998
Дата на рег. : 27.05.2010

Чет Май 27, 2010 2:27 pm
яКО ве Още Още давай Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 637210 Гимназия Коноха 153877 Гимназия Коноха 153877
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Чет Май 27, 2010 3:35 pm
Още! Гимназия Коноха 637210
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996

Чет Май 27, 2010 3:57 pm
супер е
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Чет Май 27, 2010 5:05 pm
Хареса ми, обаче все още имаш доста грешки
Най - добре си потърси редактор, за да стане по - добре...
И разбира се, чакам още
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female

Чет Май 27, 2010 11:20 pm
супер еееее Гимназия Коноха 637210
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Чет Май 27, 2010 11:23 pm
Гимназия Коноха 92542 Гимназия Коноха 92542 яка е главичката ама имаш грешки (не че аз нямам хД :д ) главата иначе е супер :П:П Гимназия Коноха 787605 Гимназия Коноха 787605 Гимназия Коноха 787605 чам за некст Гимназия Коноха 811726 Гимназия Коноха 811726
Smile
Smile
Развиващ се
Развиващ се
Female
Рожден ден : 13.10.1996
Дата на рег. : 10.03.2010

Чет Май 27, 2010 11:40 pm
Гимназия Коноха 787605
Smile