Гимназия Коноха
+23
[...Лus$tfuL_g!rл...]
`M.и.s.h.и.t.0`
NaruHina_95
goldy1999
Little Weezy
onyx&pink
..Bunny-By..!!
X®i$Ttk@TaA
dalin_linda
bhop4oo
`M I N I
sakura46
4ere6kata96
Tuttu
kateto
HiDaNo
Thэ Dark Girl
Poison_sun
miss_kuklA
Smile
KoniTy
ani-Chan
Marta
27 posters
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- MartaУчaщ се
Дата на рег. : 10.06.2009
Гимназия Коноха
Вто Май 25, 2010 7:09 pm
Реших да започна ново фикче,защото нещо музата ми е в повече напоследък(ОМГ,извинявам се,че бях написала напоследно..нещо друго съм си мислела :Д ) Надявам се да ви хареса.
Глава 1
-Обичам голямото междучасие!-викаше радостно Сакура.-Имам време да се погушкам със Саске,да похапна и да си поклюкарствам с вас.
-И аз с Наруто!-усмихна се Хината.
-Добре сте си вие,ами аз?Нямам с кого да се гушкам.-престори се на тъжна Ино.-Не,че ми и трябва!
-Е,да,вярно е,че понякога момчетата много могат да ни ядосат,но....ЕТО ГО,ЕТО ГО!-разкрещя се Сакура и изтича при Саске.
-Тази любов ще я погуби...Всеки момент чакам и ти да извикаш "ЕТО ГО,ЕТО ГО!"-засмя се Ино,като хвана Хината за ръката.
-А,не.Наруто днес не е на училище,май е болен,доколкото разбрах.
-Гадно за него,но хубаво за мен,защото няма да ме изоставиш,както направи онази пикла.-засмя се Ино и със Хината тръгнаха към лафката.
-Ино видя ли новата ученичка?-попита я Хината,отпийвайки от минералната вода.
-Не,къде е?-оглеждаше се Ино.
-Ето я,там!Стои на маса със Тен Тен.Казва се Айана Нанами.Като я гледам колко се надува,направо ще се пръсне.-смееше се Хината.
-Права си.Вярно,има стил на обличане,но от толкова надуване,наистина ще вземе да експлодира!
-Тук съм!-рече Сакура и седна до Ино.-За химия ли говорим?Чух някаква експлозия.
-Не,не,не говорим за химия,кой нормален би го направил?Както и да е,говорихме за новата ученичка,тя е от класа на Саске.Онази с черната коса до Тен Тен,казва се Айана.
-Не я знам каква е,но само да се доближи до Саске и ще й съсипя живота!-зачерви се Сакура.
-Спокойно,скъпа.-прегърна я Ино с една ръка.
-Не знам,ама от сега ми лази по нервите.-измънка Хината.
-И на мен!-ядоса се Сакура.
-Вие,защото да не ви открадне гаджетата,успокойте се.-рече им Ино.-Ей,сега се връщам.Отивам да си купя вафла.
-Оооо,да знаеш!Тази вечер ще излизам със Саске!-каза Сакура.
-Сериозно?!Супер,пожелавам ти успех.-усмихна й се Хината.
-Ааа,не,не!Няма да се разминеш само със "успеха".Идвате със Ино у нас,след училище да изберем облекло и прическа,и грим.Ти си спец в грима,а Ино в модата,така че...
-Какво щеше да правиш без приятелки,като нас?-попитая Хината и се засмя.-Но после отивам направо у Наруто.
-Защо?А той къде е,не съм го виждала днес?-скръсти ръце Сакура.
-Болен е.
-Ще се оправи той.-усмихна се тя.
-Ооооо,ще я убия!-върна се Ино.
-Кого?
-Тен Тен,как кого.Поканих я тази вечер да излезем или да дойде у нас да гледаме филм и тя се съгласи,но после ми добави,че щяла да доведе и тази
Айана.-ядосваше се Ино.
-Хей,но това си има и добра страна.Ще я опознаеш и ще ни докладваш каква е по характер,и дали става за приятелка или не.-усмихна й се Сакура.
Оставаха пет минути до краят на междучасието.Момичетата почистиха масата си,взеха чантите си и тръгнаха към класните стаи.Ино и Хината бяха в един клас,докато
Сакура беше в друг със Тен Тен.Тази година те бяха девети клас,въпреки това ги очакваха много изпити,и много учене.Саске беше в един клас с Наруто и Шикамару.
40-те минути се нижеха бавно,Сакура поглеждаше часовника си през пет минути,защото нямаше търпение да свърши часът и да се прибере и да се приготви за срещата със
Саске.А Ино и Хината си пишеха бележки през часа,докато госпожата не се ядоса.
-Ино!
-Да,госпожо.-рече тя и стана права.
-Защо не слушаш какво говоря?
-Слушам ви,госпожо.Говорехте относно колониални едноклетъчни.-усмихна се Ино.
-И какво можеш да ми кажеш за тях?
-Притежават свойството да се инцистират.-шушукаше й Хината.
-Ами...те притежават свойството да се...инцис..
-Да се инцистират,да,браво Ино,а друго?
-Движат се с псевдоподи,флагелуми и реснички.
-Добре,браво,знаеш най-важнот от урока,доволна съм,седни си на мястото и внимавай!
Ето,че и звънецът би,Сакура тичаше,а сърцето й биеше ускорено,нямаше търпение за срещата със Саске,но от толкова вълнение се спъна и падна в Айана.
-Внимавай,малко момиченце!-развика й се тя,като се опитваше да стане.
-Но аз не исках.-отвърна Сакура.
-Не ме интересува,да си внимавала.
Саске се зададе и Сакура се усмихна,очаквайки да й подаде ръка,но защо?Защо Саске подаде първо ръка на Айана?
-Благодаря ти,Саске.-усмихна му се тя и тръгна надолу по стъпалата.
-Хайде,хвани ръката ми.-каза той на Сакура.
-Да,бе.-ядоса се тя и стана сама и тръгна към стаята на Ино и Хината.
-Какво направих пак?-викаше Саске,като вървеше зад нея.
-Има ли значение?Върви попитай приятелката си Айана.
-За това ли си ядосана?Защото първо помогнах на нея ли?-попита я Саске и я хвана за ръката.
-Остави ме.
-Сакура,просто е от моя клас и си говорихме,и ми спомена,че кракът й скоро е бил счупен и още не е оздравял напълно,за това й помогнах първо на нея.-обясни й той.-Сега по-спокойна ли си?
-Може би.-измънка тя.-Както и да е,отивам да се приготвям в нас за срещата.
-Радвам се,в 18:00 ще дойда да те взема.-рече й той и я целуна по бузата.
Саске не обичаше да показва чувствата си към Сакура в училище,да не казвам,че не искаше съучениците им да знаят,че са заедно.Но когато са само двамата той обичаше да я глези,да я обсипва с целувки и прегърдки,тя беше щастлива с него.
-Момичета,ще я унищожа!-крещеше Сакура срещу Ино и Хината.
-Кого?Защо?
-Тази Айана.....Няма значение,хайде,отиваме вкъщи,че трябва да се глася за срещата,а вие милите ми приятелки ще ми помогнете.-ухили им се тя и ги прегърна.
Глава 1
-Обичам голямото междучасие!-викаше радостно Сакура.-Имам време да се погушкам със Саске,да похапна и да си поклюкарствам с вас.
-И аз с Наруто!-усмихна се Хината.
-Добре сте си вие,ами аз?Нямам с кого да се гушкам.-престори се на тъжна Ино.-Не,че ми и трябва!
-Е,да,вярно е,че понякога момчетата много могат да ни ядосат,но....ЕТО ГО,ЕТО ГО!-разкрещя се Сакура и изтича при Саске.
-Тази любов ще я погуби...Всеки момент чакам и ти да извикаш "ЕТО ГО,ЕТО ГО!"-засмя се Ино,като хвана Хината за ръката.
-А,не.Наруто днес не е на училище,май е болен,доколкото разбрах.
-Гадно за него,но хубаво за мен,защото няма да ме изоставиш,както направи онази пикла.-засмя се Ино и със Хината тръгнаха към лафката.
-Ино видя ли новата ученичка?-попита я Хината,отпийвайки от минералната вода.
-Не,къде е?-оглеждаше се Ино.
-Ето я,там!Стои на маса със Тен Тен.Казва се Айана Нанами.Като я гледам колко се надува,направо ще се пръсне.-смееше се Хината.
-Права си.Вярно,има стил на обличане,но от толкова надуване,наистина ще вземе да експлодира!
-Тук съм!-рече Сакура и седна до Ино.-За химия ли говорим?Чух някаква експлозия.
-Не,не,не говорим за химия,кой нормален би го направил?Както и да е,говорихме за новата ученичка,тя е от класа на Саске.Онази с черната коса до Тен Тен,казва се Айана.
-Не я знам каква е,но само да се доближи до Саске и ще й съсипя живота!-зачерви се Сакура.
-Спокойно,скъпа.-прегърна я Ино с една ръка.
-Не знам,ама от сега ми лази по нервите.-измънка Хината.
-И на мен!-ядоса се Сакура.
-Вие,защото да не ви открадне гаджетата,успокойте се.-рече им Ино.-Ей,сега се връщам.Отивам да си купя вафла.
-Оооо,да знаеш!Тази вечер ще излизам със Саске!-каза Сакура.
-Сериозно?!Супер,пожелавам ти успех.-усмихна й се Хината.
-Ааа,не,не!Няма да се разминеш само със "успеха".Идвате със Ино у нас,след училище да изберем облекло и прическа,и грим.Ти си спец в грима,а Ино в модата,така че...
-Какво щеше да правиш без приятелки,като нас?-попитая Хината и се засмя.-Но после отивам направо у Наруто.
-Защо?А той къде е,не съм го виждала днес?-скръсти ръце Сакура.
-Болен е.
-Ще се оправи той.-усмихна се тя.
-Ооооо,ще я убия!-върна се Ино.
-Кого?
-Тен Тен,как кого.Поканих я тази вечер да излезем или да дойде у нас да гледаме филм и тя се съгласи,но после ми добави,че щяла да доведе и тази
Айана.-ядосваше се Ино.
-Хей,но това си има и добра страна.Ще я опознаеш и ще ни докладваш каква е по характер,и дали става за приятелка или не.-усмихна й се Сакура.
Оставаха пет минути до краят на междучасието.Момичетата почистиха масата си,взеха чантите си и тръгнаха към класните стаи.Ино и Хината бяха в един клас,докато
Сакура беше в друг със Тен Тен.Тази година те бяха девети клас,въпреки това ги очакваха много изпити,и много учене.Саске беше в един клас с Наруто и Шикамару.
40-те минути се нижеха бавно,Сакура поглеждаше часовника си през пет минути,защото нямаше търпение да свърши часът и да се прибере и да се приготви за срещата със
Саске.А Ино и Хината си пишеха бележки през часа,докато госпожата не се ядоса.
-Ино!
-Да,госпожо.-рече тя и стана права.
-Защо не слушаш какво говоря?
-Слушам ви,госпожо.Говорехте относно колониални едноклетъчни.-усмихна се Ино.
-И какво можеш да ми кажеш за тях?
-Притежават свойството да се инцистират.-шушукаше й Хината.
-Ами...те притежават свойството да се...инцис..
-Да се инцистират,да,браво Ино,а друго?
-Движат се с псевдоподи,флагелуми и реснички.
-Добре,браво,знаеш най-важнот от урока,доволна съм,седни си на мястото и внимавай!
Ето,че и звънецът би,Сакура тичаше,а сърцето й биеше ускорено,нямаше търпение за срещата със Саске,но от толкова вълнение се спъна и падна в Айана.
-Внимавай,малко момиченце!-развика й се тя,като се опитваше да стане.
-Но аз не исках.-отвърна Сакура.
-Не ме интересува,да си внимавала.
Саске се зададе и Сакура се усмихна,очаквайки да й подаде ръка,но защо?Защо Саске подаде първо ръка на Айана?
-Благодаря ти,Саске.-усмихна му се тя и тръгна надолу по стъпалата.
-Хайде,хвани ръката ми.-каза той на Сакура.
-Да,бе.-ядоса се тя и стана сама и тръгна към стаята на Ино и Хината.
-Какво направих пак?-викаше Саске,като вървеше зад нея.
-Има ли значение?Върви попитай приятелката си Айана.
-За това ли си ядосана?Защото първо помогнах на нея ли?-попита я Саске и я хвана за ръката.
-Остави ме.
-Сакура,просто е от моя клас и си говорихме,и ми спомена,че кракът й скоро е бил счупен и още не е оздравял напълно,за това й помогнах първо на нея.-обясни й той.-Сега по-спокойна ли си?
-Може би.-измънка тя.-Както и да е,отивам да се приготвям в нас за срещата.
-Радвам се,в 18:00 ще дойда да те взема.-рече й той и я целуна по бузата.
Саске не обичаше да показва чувствата си към Сакура в училище,да не казвам,че не искаше съучениците им да знаят,че са заедно.Но когато са само двамата той обичаше да я глези,да я обсипва с целувки и прегърдки,тя беше щастлива с него.
-Момичета,ще я унищожа!-крещеше Сакура срещу Ино и Хината.
-Кого?Защо?
-Тази Айана.....Няма значение,хайде,отиваме вкъщи,че трябва да се глася за срещата,а вие милите ми приятелки ще ми помогнете.-ухили им се тя и ги прегърна.
- ani-ChanПрохождащо
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996
Години : 28
Дата на рег. : 25.05.2010
Re: Гимназия Коноха
Вто Май 25, 2010 7:33 pm
значи..
харесва ми идеята ти, но има много пряка реч!!
Описвай повече и тук-там видях някои грешки, които всеки ги допуска, но това може да се оправи!
Пусни следващата глава :!: :!: :!:
харесва ми идеята ти, но има много пряка реч!!
Описвай повече и тук-там видях някои грешки, които всеки ги допуска, но това може да се оправи!
Пусни следващата глава :!: :!: :!:
- MartaУчaщ се
Вто Май 25, 2010 7:36 pm
Ммм,и аз си помислих,че пряката реч е в повече,но ще гледам да не допускам тази грешка следващия път.
Благодаря все пак,другата глава по-късно,защото в момента я пиша.
Благодаря все пак,другата глава по-късно,защото в момента я пиша.
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Вто Май 25, 2010 9:08 pm
супер беше
- SmileРазвиващ се
Рожден ден : 13.10.1996
Дата на рег. : 10.03.2010
Гимназия Коноха
Вто Май 25, 2010 10:22 pm
cool
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Вто Май 25, 2010 10:47 pm
Яко
- Poison_sunРазвиващ се
Дата на рег. : 02.04.2010
Вто Май 25, 2010 10:48 pm
Готино е. Малко повече описания и ще е супер. Дано по - скоро качиш новата глава. Стана ми много интересно с тази Айана ( и малко я намразих :Д ) :wave:
- MartaУчaщ се
Сря Май 26, 2010 12:55 am
Толкова се радвам,че ви харесва.Благодаря ви
Глава 2
Беше четири часа след обяд,прекрасен ден.Слънцето грееше,небето беше ясно,цареше тишина,но отдалече се задаваха три момичета.Три момичета,които бяха млади и красиви.Смееха се,забавляваха се,влюбваха се и се разлюбваха.Живота им беше пред тях.Техният смях озвучаваше целият булевард,толкова чист и искрен(смехът им :D).На път за домът на Сакура те спряха да изядат по един сладолед,после пък влязоха в два-три магазина и изхарчиха доста пари.
-Много скъпа рокля,но е перфектната за срещата със Саске.-рече Сакура,като скачаше от радост.
-Да,наистина,страхотна е!Твоят късмет е уникален,Сакура.Получаваш най-хубавите оценки,искаше Саске и го получи,имаш най-страхотните приятелки!-смееше се Ино.
-Права си,най-вече за приятелките!-усмихна се Хината.
-О,Господи!-погледна часовника си Сакура.-Пет и двадесет е,нямаме време.-изкрещя тя,хвана ги под ръце и ги издърпа подир себе си.
Момичетата бързаха много,защото искаха да издокарат Сакура страхотно.Щом се прибраха се развилняха,а и бяха сами.Сакура седна на един стол и Хината се зае с гримът й.След половин час беше готова,а също и й прическата й.
-О,благодаря ви,страхотна съм.Гримът е прекрасен,а и тази изящна опашка...Сякаш не съм аз!-гледаше се в огледалото Сакура.
-За нищо.Сигурна съм,че Саске ще бъде в краката ти,като те види.-засмя се Ино.
-Да се надяваме.-отговори й Саку.
Оставаха десет минути,до шест часа.Сакура нямаше търпение,стомахът й беше свит,сърцето й биеше ужасно бързо,една буца й беше заседнала в гърлото.Ино и Хината си бяха тръгнали и нямаше с кого да си говори.Тя просто стоеше седнала на леглото и си мислеше за срещата й със Саске.Нормално беше постоянно да си представя как всичко се проваля,но този път тя беше много уверена в себе си.Докато се оглеждаше в огледалото и сресваше косата си,на вратата се звънна.Той беше той.Сакура тръгна към вратата и преди да отвори си пое дълбоко въздух.
-Здравей,Саске.-усмихна се тя.
-Здравей,Сакура!Много си красива.-каза й той и я целуна,отново по бузата.
-Изчакай минутка да си взема чантата и идвам.-изтича тя до стаята си.
-Сакура,забрави да заключеш вратата.-погледна я странно Саске.
-Ох,да.Съжалявам,но съм супер притеснена за срещата и....
-От какво се притесняваш?Не излизаме заедно за първи път.-прегърна я той и я нацелува.
Вечерта за едни беше прекрасна,за други неприятна,за трети нежна.
Сакура и Саске бяха седнали на някакъв ресторант близко до къщата на Ино.Цяла вечер се забавляваха,докато Ино беше в неприятната компания на Айана.
-Тен Тен,какво ще кажеш да си поклюкарим малко?-предложи й новото момиче.
-Ами добре.
-Познавате ли го Саске?-попита Айана.
-Да,той ни е приятел,-отговори Ино.
-Мисля да го поканя на кино.-замечта се тя.
-Хахахах,забрави,скъпа,той си има приятелка.-усхили се доволно русокоската.
-За Сакура ли ми говориш?Е,нищо,лесно ще я изместя.-усмихна се Айана и отиде да си вземе още един сладолед.
-Тен Тен,това момиче изобщо не ми харесва.-измънка Ино.-Аз си тръгвам,щом тя ти е новата приятелка...утре няма да сядаш на нашата маса,междучасието.-рече русокоската и си тръгна.
У Наруто
-Добре ли си?-попита го Хината.
-Не особено.Много ме болят гърдите,но пък се радвам,че не съм на училище.Напоследък съм в ужасни отношения със всички.-обясняваше той на Хината.
-Глупости говориш.Да ти направя ли чай?
-О,Хината,толкова си добричка.Благодаря ти.-каза й той и я целуна.
-Наруто,за теб ще направя всичко,мисля,че ти я ясно.-усмихна му се тя и се запъти към кухнята.
Относно отношенията на Хината и Наруто....Приятелството им беше трудно.Тя го обичаше и обсипваше с грижи,а той не се интересуваше толкова от нея,но накрая забеляза,че тя е прекрасна и просто реши,че е неговото момиче.От много време са заедно и като двойка са прекрасни.Отиват си толкова много.
В ресторанта при Саске и Сакура
-Страхотна торта.-каза Сакура отчупвайки от нея с вилица.
-Радвам се,че ти харесва.Виж Сакура,няколко седмици няма да ме има.Утре заминавам със баскетболният отбор.
-Саске,защо чак сега ми го казваш?
-И на мен ми съобщиха днес,но не мога да откажа.
-Оф,ще бъда голяма скука на училище без теб.-ухили му се тя.
-Знааам.-самодоволно й отвърна той.
-Ще тръгваме ли?-попита го Сакура.
-Да,стана късно,изчакай ме само да платя сметката и идвам.
Саске плати сметката и хвана Сакура за ръка,през целия път до у тях се държаха за ръце,а Сакура беше на седмото небе.Спираха и се целуваха,пак тръгваха.Спираха и се целуваха,пак тръгваха и така,докато не стигнаха до дома на Саку.
-Е....-измънка Саске.
-ЕЕЕЕЕЕ...-ухили се Сакура и го целуна.-Пожелавам ти приятен път утре и много късмет на мачовете.
-Благодаря.-прегърна я той.-О,изчакай ме малко,че видях Айана и трябва да говоря с нея.
Сакура просто стоеше и гледаше с отворена уста.Саске изтича до отсрещната улица и заговори Айана,Саку не дочу разговора им,но щом Саске се върна го разпита.
-Ще ми обясниш ли?!-развика се тя.
-Е,какво е станало?Просто я питах за утре,защото и тя ще идва с нас.
-Какво,да не би да е баскетболистка?
-Не,мажоретка е.Отборът на мажоретките също ще идва с нас.-ухили се той.
-Радвам се за вас,ще имате с кого да се забавлявате.-рече му Сакура и затръшна вратата.Веднага щом се качи в стаята си се обади на Ино и Хината и им разказа за всичко.
-Представяте ли си?!-крещеше Сакура по телефона.
-Идиот..и тя е същата.-измънка Хината.
-Мен обаче ме е страх.,че ще са заедно,там.Днес каза нещо,което няма да ти хареса,никак Саку.....-рече й Ино.
Глава 2
Беше четири часа след обяд,прекрасен ден.Слънцето грееше,небето беше ясно,цареше тишина,но отдалече се задаваха три момичета.Три момичета,които бяха млади и красиви.Смееха се,забавляваха се,влюбваха се и се разлюбваха.Живота им беше пред тях.Техният смях озвучаваше целият булевард,толкова чист и искрен(смехът им :D).На път за домът на Сакура те спряха да изядат по един сладолед,после пък влязоха в два-три магазина и изхарчиха доста пари.
-Много скъпа рокля,но е перфектната за срещата със Саске.-рече Сакура,като скачаше от радост.
-Да,наистина,страхотна е!Твоят късмет е уникален,Сакура.Получаваш най-хубавите оценки,искаше Саске и го получи,имаш най-страхотните приятелки!-смееше се Ино.
-Права си,най-вече за приятелките!-усмихна се Хината.
-О,Господи!-погледна часовника си Сакура.-Пет и двадесет е,нямаме време.-изкрещя тя,хвана ги под ръце и ги издърпа подир себе си.
Момичетата бързаха много,защото искаха да издокарат Сакура страхотно.Щом се прибраха се развилняха,а и бяха сами.Сакура седна на един стол и Хината се зае с гримът й.След половин час беше готова,а също и й прическата й.
-О,благодаря ви,страхотна съм.Гримът е прекрасен,а и тази изящна опашка...Сякаш не съм аз!-гледаше се в огледалото Сакура.
-За нищо.Сигурна съм,че Саске ще бъде в краката ти,като те види.-засмя се Ино.
-Да се надяваме.-отговори й Саку.
Оставаха десет минути,до шест часа.Сакура нямаше търпение,стомахът й беше свит,сърцето й биеше ужасно бързо,една буца й беше заседнала в гърлото.Ино и Хината си бяха тръгнали и нямаше с кого да си говори.Тя просто стоеше седнала на леглото и си мислеше за срещата й със Саске.Нормално беше постоянно да си представя как всичко се проваля,но този път тя беше много уверена в себе си.Докато се оглеждаше в огледалото и сресваше косата си,на вратата се звънна.Той беше той.Сакура тръгна към вратата и преди да отвори си пое дълбоко въздух.
-Здравей,Саске.-усмихна се тя.
-Здравей,Сакура!Много си красива.-каза й той и я целуна,отново по бузата.
-Изчакай минутка да си взема чантата и идвам.-изтича тя до стаята си.
-Сакура,забрави да заключеш вратата.-погледна я странно Саске.
-Ох,да.Съжалявам,но съм супер притеснена за срещата и....
-От какво се притесняваш?Не излизаме заедно за първи път.-прегърна я той и я нацелува.
Вечерта за едни беше прекрасна,за други неприятна,за трети нежна.
Сакура и Саске бяха седнали на някакъв ресторант близко до къщата на Ино.Цяла вечер се забавляваха,докато Ино беше в неприятната компания на Айана.
-Тен Тен,какво ще кажеш да си поклюкарим малко?-предложи й новото момиче.
-Ами добре.
-Познавате ли го Саске?-попита Айана.
-Да,той ни е приятел,-отговори Ино.
-Мисля да го поканя на кино.-замечта се тя.
-Хахахах,забрави,скъпа,той си има приятелка.-усхили се доволно русокоската.
-За Сакура ли ми говориш?Е,нищо,лесно ще я изместя.-усмихна се Айана и отиде да си вземе още един сладолед.
-Тен Тен,това момиче изобщо не ми харесва.-измънка Ино.-Аз си тръгвам,щом тя ти е новата приятелка...утре няма да сядаш на нашата маса,междучасието.-рече русокоската и си тръгна.
У Наруто
-Добре ли си?-попита го Хината.
-Не особено.Много ме болят гърдите,но пък се радвам,че не съм на училище.Напоследък съм в ужасни отношения със всички.-обясняваше той на Хината.
-Глупости говориш.Да ти направя ли чай?
-О,Хината,толкова си добричка.Благодаря ти.-каза й той и я целуна.
-Наруто,за теб ще направя всичко,мисля,че ти я ясно.-усмихна му се тя и се запъти към кухнята.
Относно отношенията на Хината и Наруто....Приятелството им беше трудно.Тя го обичаше и обсипваше с грижи,а той не се интересуваше толкова от нея,но накрая забеляза,че тя е прекрасна и просто реши,че е неговото момиче.От много време са заедно и като двойка са прекрасни.Отиват си толкова много.
В ресторанта при Саске и Сакура
-Страхотна торта.-каза Сакура отчупвайки от нея с вилица.
-Радвам се,че ти харесва.Виж Сакура,няколко седмици няма да ме има.Утре заминавам със баскетболният отбор.
-Саске,защо чак сега ми го казваш?
-И на мен ми съобщиха днес,но не мога да откажа.
-Оф,ще бъда голяма скука на училище без теб.-ухили му се тя.
-Знааам.-самодоволно й отвърна той.
-Ще тръгваме ли?-попита го Сакура.
-Да,стана късно,изчакай ме само да платя сметката и идвам.
Саске плати сметката и хвана Сакура за ръка,през целия път до у тях се държаха за ръце,а Сакура беше на седмото небе.Спираха и се целуваха,пак тръгваха.Спираха и се целуваха,пак тръгваха и така,докато не стигнаха до дома на Саку.
-Е....-измънка Саске.
-ЕЕЕЕЕЕ...-ухили се Сакура и го целуна.-Пожелавам ти приятен път утре и много късмет на мачовете.
-Благодаря.-прегърна я той.-О,изчакай ме малко,че видях Айана и трябва да говоря с нея.
Сакура просто стоеше и гледаше с отворена уста.Саске изтича до отсрещната улица и заговори Айана,Саку не дочу разговора им,но щом Саске се върна го разпита.
-Ще ми обясниш ли?!-развика се тя.
-Е,какво е станало?Просто я питах за утре,защото и тя ще идва с нас.
-Какво,да не би да е баскетболистка?
-Не,мажоретка е.Отборът на мажоретките също ще идва с нас.-ухили се той.
-Радвам се за вас,ще имате с кого да се забавлявате.-рече му Сакура и затръшна вратата.Веднага щом се качи в стаята си се обади на Ино и Хината и им разказа за всичко.
-Представяте ли си?!-крещеше Сакура по телефона.
-Идиот..и тя е същата.-измънка Хината.
-Мен обаче ме е страх.,че ще са заедно,там.Днес каза нещо,което няма да ти хареса,никак Саку.....-рече й Ино.
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Сря Май 26, 2010 7:01 am
Доообреее, видим сега
Идеята ти... има доста такива фикчета, но твоето ми хареса.
А и, втората ти глава беше много по - добра от първата.
Но, пробвай да поставяш запетаи след препинателен знак, изглежда залепено.
И... искам още
И... искам още
- KoniTyФен
Сря Май 26, 2010 3:16 pm
супер ееееееееееееее искам ощееееееееее плссссс :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
- ani-ChanПрохождащо
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996
Дата на рег. : 25.05.2010
Сря Май 26, 2010 8:34 pm
хъм и аз съм на това мнение...sweet_temari написа:Доообреее, видим сега
И... искам още
станало е много по-добро отколкото 1вата глава..
И.. Искам още и аз!!
- HiDaNoУчaщ се
От : Akatsuki
Рожден ден : 14.11.1998
Дата на рег. : 27.05.2010
Чет Май 27, 2010 12:40 pm
якооо още още
- katetoУчaщ се
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Чет Май 27, 2010 1:10 pm
супер е
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Чет Май 27, 2010 1:28 pm
- 4ere6kata96Любител
Рожден ден : 19.08.1994
Години : 30
Дата на рег. : 05.05.2010
Чет Май 27, 2010 1:38 pm
Давай още
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010
Чет Май 27, 2010 1:59 pm
ощеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
- MartaУчaщ се
Чет Май 27, 2010 2:21 pm
Глава 3
-Какво е казала?-опули се Сакура.
-Ами....каза,че щяла да покани Саске на кино,но нищо не ми е споменавала за това с баскетболния отбор.-плахо каза Ино,защото знаеше,че Сакура избухва ужасно лесно,особено щом ставаше въпрос за Саске.
-МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ?!-кресна Сакура по телефона.-Но,но...сега,когато са двамата..утре и...Ще се оправя с него аз,вече даже измислих как.-рече тя и затвори.
Сакура беше много разочарована,а пък и още не вярваше на Саске на 100 процента.А пък и все пак той беше най-харесваното момче в училище,Сакура винаги я е било страх да не го загуби,след като толкова много се бори за него.Сутринта към шест часа розовокоската стана и едвам-едвам се придвижи до банята,отвори очите си със много усилия,посегна към четката за зъби с още повече,сложи паста за зъби и си изми зъбите,но колко й се спеше....Закъсняваше,когато си обуваше дънките на вратата се звънна,майка й отвори и покани Ино.
-Сакура,Ино е тук!
-Добре,мамо,кажи й,че ей сега слизам.-рече Сакура влачейки чантата си по земята.-Охооо,тук съм.-усмихна се тя на Ино.
-Хайде,закъсняваме.
-Спокойно де,къде е Хината?-попита Саку.
-Отиде да извика Наруто,днес ще идва на училище.
-Браво,оздравял е.....Чао,мамо.-рече Сакура,прегърна майка си и тръгна с бърза крачка към училище.
Момичетата се поразбързаха,защото първият час Сакура я чакаше контролно по химия.В двора на училището беше голяма навалица.
В училище не се пускаха деца.
-Защо не ни пускат?!-ядосваше се Сакура.
-Някаква авария с тръбите за водата.-рече Наруто,като изненадвайки се появи зад Сакура и я прегърна.
-АААА,ще те убияяя!-каза му тя и го прегърна също.
-Сакураа,това там не е ли Саске със Айана до физкултурния салон?-попита Ино,като дръпна Саку настрани.
-Господи,наистина е той,но защо не е заминал и по-важното ЗАЩО Е С НЕЯ?!Оооо,ще види той.-тръгна засилена Сакура.Както беше ядосана избута стотици хора от пътя си,просто злобата й я беше заслепила,щом наближи Саске сърцето й започваше да бие по-силно,но това не я спря.
-Здравей,Сакура.-целуна я Саске(изненадващо,по устата)
-Не,изобщо недей да ме целуваш...-ядосано изръмжа Сакура и го дръпна настрани.-Нали щеше да заминаваш?
-Отложи се за другата седмица,защото ще имаме някакви изпити и трябва да съм тук.-усмихна й се той.
-Добре,но......-започна Сакура.
-Хайде да тръгваме,че тази Айана ми лази по нервите...-рече й Саске,хвана я за ръката и тръгнаха към Наруто.-Да знаеш колко е нахална,само ме преследва и ми говори някакви глупости...
Сакура толкова се зарадва,когато чу тези думи.По-средата на двора тя дръпна Саске към себе си,скочи върху него,прегърна го и го разцелува.
-Окей,влюбените гълъбчета,по-спокойно.-смееше се Наруто.
-Остави ги да се радват един на друг.-ухили му се Хината.-А какво стана с Айана?-прошушна на Ино.
-Не знам.Уж тръгна ядосана към Саске,а какво става сега....-разсмя се Ино.
Ето,че поправиха аварията в училището,за това часовете започнаха половин час по-късно.През целия час по химия Сакура се опитваше да се съсредоточи в теста си,но вместо това си мислеше постоянно за Саске.Нямаше търпение да мине и втория час и да дойде голямото междучасие за да остане с него.След двадесет минутки звънецът би,Сакура предаде контролното си и хукна на третият етаж,където Саске караше часовете по математика.
-Саске,ела!-извика го тя.
-Какво има?
-Искаш ли тази вечер да сме у нас,ще гледаме филм,ще вечеряме...-ухили му се тя.
-Не знам,ще видя.Май тази вечер ще имам мач.Ще се разберем след училище,трябва да дойдеш.Тъкмо ще докараш и другите от агитката-Ино,Хината и Наруто.-засмя се той.
-Добре.-прегърна го тя и тръгна по стъпалата за четвъртият етаж.
Сакура отново бе потънала в мисли за Саске,но така или иначе отиваше към Ино,за да си говорят,малкото междучасие беше десет минутки.Стигаше им да си поговорят.
-Здравей,мила!-извика й Айана в лицето.
-Извинявай,познаваме ли се?-попита я Сакура.
-О,да...Скъпа,много ми харесваш,трябва да станем приятелки..-рече й Айана и я дръпна за ръката...
Милички,утре ще напиша продължението,че много бързам,а това го написах специално за почитателите на фик-а.Благодаря ви,все пак и се извинявам за грешки,но наистина бързам.Чао-чао.
-Какво е казала?-опули се Сакура.
-Ами....каза,че щяла да покани Саске на кино,но нищо не ми е споменавала за това с баскетболния отбор.-плахо каза Ино,защото знаеше,че Сакура избухва ужасно лесно,особено щом ставаше въпрос за Саске.
-МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ?!-кресна Сакура по телефона.-Но,но...сега,когато са двамата..утре и...Ще се оправя с него аз,вече даже измислих как.-рече тя и затвори.
Сакура беше много разочарована,а пък и още не вярваше на Саске на 100 процента.А пък и все пак той беше най-харесваното момче в училище,Сакура винаги я е било страх да не го загуби,след като толкова много се бори за него.Сутринта към шест часа розовокоската стана и едвам-едвам се придвижи до банята,отвори очите си със много усилия,посегна към четката за зъби с още повече,сложи паста за зъби и си изми зъбите,но колко й се спеше....Закъсняваше,когато си обуваше дънките на вратата се звънна,майка й отвори и покани Ино.
-Сакура,Ино е тук!
-Добре,мамо,кажи й,че ей сега слизам.-рече Сакура влачейки чантата си по земята.-Охооо,тук съм.-усмихна се тя на Ино.
-Хайде,закъсняваме.
-Спокойно де,къде е Хината?-попита Саку.
-Отиде да извика Наруто,днес ще идва на училище.
-Браво,оздравял е.....Чао,мамо.-рече Сакура,прегърна майка си и тръгна с бърза крачка към училище.
Момичетата се поразбързаха,защото първият час Сакура я чакаше контролно по химия.В двора на училището беше голяма навалица.
В училище не се пускаха деца.
-Защо не ни пускат?!-ядосваше се Сакура.
-Някаква авария с тръбите за водата.-рече Наруто,като изненадвайки се появи зад Сакура и я прегърна.
-АААА,ще те убияяя!-каза му тя и го прегърна също.
-Сакураа,това там не е ли Саске със Айана до физкултурния салон?-попита Ино,като дръпна Саку настрани.
-Господи,наистина е той,но защо не е заминал и по-важното ЗАЩО Е С НЕЯ?!Оооо,ще види той.-тръгна засилена Сакура.Както беше ядосана избута стотици хора от пътя си,просто злобата й я беше заслепила,щом наближи Саске сърцето й започваше да бие по-силно,но това не я спря.
-Здравей,Сакура.-целуна я Саске(изненадващо,по устата)
-Не,изобщо недей да ме целуваш...-ядосано изръмжа Сакура и го дръпна настрани.-Нали щеше да заминаваш?
-Отложи се за другата седмица,защото ще имаме някакви изпити и трябва да съм тук.-усмихна й се той.
-Добре,но......-започна Сакура.
-Хайде да тръгваме,че тази Айана ми лази по нервите...-рече й Саске,хвана я за ръката и тръгнаха към Наруто.-Да знаеш колко е нахална,само ме преследва и ми говори някакви глупости...
Сакура толкова се зарадва,когато чу тези думи.По-средата на двора тя дръпна Саске към себе си,скочи върху него,прегърна го и го разцелува.
-Окей,влюбените гълъбчета,по-спокойно.-смееше се Наруто.
-Остави ги да се радват един на друг.-ухили му се Хината.-А какво стана с Айана?-прошушна на Ино.
-Не знам.Уж тръгна ядосана към Саске,а какво става сега....-разсмя се Ино.
Ето,че поправиха аварията в училището,за това часовете започнаха половин час по-късно.През целия час по химия Сакура се опитваше да се съсредоточи в теста си,но вместо това си мислеше постоянно за Саске.Нямаше търпение да мине и втория час и да дойде голямото междучасие за да остане с него.След двадесет минутки звънецът би,Сакура предаде контролното си и хукна на третият етаж,където Саске караше часовете по математика.
-Саске,ела!-извика го тя.
-Какво има?
-Искаш ли тази вечер да сме у нас,ще гледаме филм,ще вечеряме...-ухили му се тя.
-Не знам,ще видя.Май тази вечер ще имам мач.Ще се разберем след училище,трябва да дойдеш.Тъкмо ще докараш и другите от агитката-Ино,Хината и Наруто.-засмя се той.
-Добре.-прегърна го тя и тръгна по стъпалата за четвъртият етаж.
Сакура отново бе потънала в мисли за Саске,но така или иначе отиваше към Ино,за да си говорят,малкото междучасие беше десет минутки.Стигаше им да си поговорят.
-Здравей,мила!-извика й Айана в лицето.
-Извинявай,познаваме ли се?-попита я Сакура.
-О,да...Скъпа,много ми харесваш,трябва да станем приятелки..-рече й Айана и я дръпна за ръката...
Милички,утре ще напиша продължението,че много бързам,а това го написах специално за почитателите на фик-а.Благодаря ви,все пак и се извинявам за грешки,но наистина бързам.Чао-чао.
- HiDaNoУчaщ се
От : Akatsuki
Рожден ден : 14.11.1998
Дата на рег. : 27.05.2010
Чет Май 27, 2010 2:27 pm
яКО ве Още Още давай
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Чет Май 27, 2010 3:35 pm
Още!
- katetoУчaщ се
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Чет Май 27, 2010 3:57 pm
супер е
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Чет Май 27, 2010 5:05 pm
Хареса ми, обаче все още имаш доста грешки
Най - добре си потърси редактор, за да стане по - добре...
И разбира се, чакам още
Най - добре си потърси редактор, за да стане по - добре...
И разбира се, чакам още
- KoniTyФен
Чет Май 27, 2010 11:20 pm
супер еееее
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010
Чет Май 27, 2010 11:23 pm
яка е главичката ама имаш грешки (не че аз нямам хД :д ) главата иначе е супер :П:П чам за некст
- SmileРазвиващ се
Чет Май 27, 2010 11:40 pm
- SmileРазвиващ се
Чет Май 27, 2010 11:46 pm