Гимназия Коноха
+23
[...Лus$tfuL_g!rл...]
`M.и.s.h.и.t.0`
NaruHina_95
goldy1999
Little Weezy
onyx&pink
..Bunny-By..!!
X®i$Ttk@TaA
dalin_linda
bhop4oo
`M I N I
sakura46
4ere6kata96
Tuttu
kateto
HiDaNo
Thэ Dark Girl
Poison_sun
miss_kuklA
Smile
KoniTy
ani-Chan
Marta
27 posters
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- MartaУчaщ се
Дата на рег. : 10.06.2009
Гимназия Коноха
Вто Май 25, 2010 7:09 pm
First topic message reminder :
Реших да започна ново фикче,защото нещо музата ми е в повече напоследък(ОМГ,извинявам се,че бях написала напоследно..нещо друго съм си мислела :Д ) Надявам се да ви хареса.
Глава 1
-Обичам голямото междучасие!-викаше радостно Сакура.-Имам време да се погушкам със Саске,да похапна и да си поклюкарствам с вас.
-И аз с Наруто!-усмихна се Хината.
-Добре сте си вие,ами аз?Нямам с кого да се гушкам.-престори се на тъжна Ино.-Не,че ми и трябва!
-Е,да,вярно е,че понякога момчетата много могат да ни ядосат,но....ЕТО ГО,ЕТО ГО!-разкрещя се Сакура и изтича при Саске.
-Тази любов ще я погуби...Всеки момент чакам и ти да извикаш "ЕТО ГО,ЕТО ГО!"-засмя се Ино,като хвана Хината за ръката.
-А,не.Наруто днес не е на училище,май е болен,доколкото разбрах.
-Гадно за него,но хубаво за мен,защото няма да ме изоставиш,както направи онази пикла.-засмя се Ино и със Хината тръгнаха към лафката.
-Ино видя ли новата ученичка?-попита я Хината,отпийвайки от минералната вода.
-Не,къде е?-оглеждаше се Ино.
-Ето я,там!Стои на маса със Тен Тен.Казва се Айана Нанами.Като я гледам колко се надува,направо ще се пръсне.-смееше се Хината.
-Права си.Вярно,има стил на обличане,но от толкова надуване,наистина ще вземе да експлодира!
-Тук съм!-рече Сакура и седна до Ино.-За химия ли говорим?Чух някаква експлозия.
-Не,не,не говорим за химия,кой нормален би го направил?Както и да е,говорихме за новата ученичка,тя е от класа на Саске.Онази с черната коса до Тен Тен,казва се Айана.
-Не я знам каква е,но само да се доближи до Саске и ще й съсипя живота!-зачерви се Сакура.
-Спокойно,скъпа.-прегърна я Ино с една ръка.
-Не знам,ама от сега ми лази по нервите.-измънка Хината.
-И на мен!-ядоса се Сакура.
-Вие,защото да не ви открадне гаджетата,успокойте се.-рече им Ино.-Ей,сега се връщам.Отивам да си купя вафла.
-Оооо,да знаеш!Тази вечер ще излизам със Саске!-каза Сакура.
-Сериозно?!Супер,пожелавам ти успех.-усмихна й се Хината.
-Ааа,не,не!Няма да се разминеш само със "успеха".Идвате със Ино у нас,след училище да изберем облекло и прическа,и грим.Ти си спец в грима,а Ино в модата,така че...
-Какво щеше да правиш без приятелки,като нас?-попитая Хината и се засмя.-Но после отивам направо у Наруто.
-Защо?А той къде е,не съм го виждала днес?-скръсти ръце Сакура.
-Болен е.
-Ще се оправи той.-усмихна се тя.
-Ооооо,ще я убия!-върна се Ино.
-Кого?
-Тен Тен,как кого.Поканих я тази вечер да излезем или да дойде у нас да гледаме филм и тя се съгласи,но после ми добави,че щяла да доведе и тази
Айана.-ядосваше се Ино.
-Хей,но това си има и добра страна.Ще я опознаеш и ще ни докладваш каква е по характер,и дали става за приятелка или не.-усмихна й се Сакура.
Оставаха пет минути до краят на междучасието.Момичетата почистиха масата си,взеха чантите си и тръгнаха към класните стаи.Ино и Хината бяха в един клас,докато
Сакура беше в друг със Тен Тен.Тази година те бяха девети клас,въпреки това ги очакваха много изпити,и много учене.Саске беше в един клас с Наруто и Шикамару.
40-те минути се нижеха бавно,Сакура поглеждаше часовника си през пет минути,защото нямаше търпение да свърши часът и да се прибере и да се приготви за срещата със
Саске.А Ино и Хината си пишеха бележки през часа,докато госпожата не се ядоса.
-Ино!
-Да,госпожо.-рече тя и стана права.
-Защо не слушаш какво говоря?
-Слушам ви,госпожо.Говорехте относно колониални едноклетъчни.-усмихна се Ино.
-И какво можеш да ми кажеш за тях?
-Притежават свойството да се инцистират.-шушукаше й Хината.
-Ами...те притежават свойството да се...инцис..
-Да се инцистират,да,браво Ино,а друго?
-Движат се с псевдоподи,флагелуми и реснички.
-Добре,браво,знаеш най-важнот от урока,доволна съм,седни си на мястото и внимавай!
Ето,че и звънецът би,Сакура тичаше,а сърцето й биеше ускорено,нямаше търпение за срещата със Саске,но от толкова вълнение се спъна и падна в Айана.
-Внимавай,малко момиченце!-развика й се тя,като се опитваше да стане.
-Но аз не исках.-отвърна Сакура.
-Не ме интересува,да си внимавала.
Саске се зададе и Сакура се усмихна,очаквайки да й подаде ръка,но защо?Защо Саске подаде първо ръка на Айана?
-Благодаря ти,Саске.-усмихна му се тя и тръгна надолу по стъпалата.
-Хайде,хвани ръката ми.-каза той на Сакура.
-Да,бе.-ядоса се тя и стана сама и тръгна към стаята на Ино и Хината.
-Какво направих пак?-викаше Саске,като вървеше зад нея.
-Има ли значение?Върви попитай приятелката си Айана.
-За това ли си ядосана?Защото първо помогнах на нея ли?-попита я Саске и я хвана за ръката.
-Остави ме.
-Сакура,просто е от моя клас и си говорихме,и ми спомена,че кракът й скоро е бил счупен и още не е оздравял напълно,за това й помогнах първо на нея.-обясни й той.-Сега по-спокойна ли си?
-Може би.-измънка тя.-Както и да е,отивам да се приготвям в нас за срещата.
-Радвам се,в 18:00 ще дойда да те взема.-рече й той и я целуна по бузата.
Саске не обичаше да показва чувствата си към Сакура в училище,да не казвам,че не искаше съучениците им да знаят,че са заедно.Но когато са само двамата той обичаше да я глези,да я обсипва с целувки и прегърдки,тя беше щастлива с него.
-Момичета,ще я унищожа!-крещеше Сакура срещу Ино и Хината.
-Кого?Защо?
-Тази Айана.....Няма значение,хайде,отиваме вкъщи,че трябва да се глася за срещата,а вие милите ми приятелки ще ми помогнете.-ухили им се тя и ги прегърна.
Реших да започна ново фикче,защото нещо музата ми е в повече напоследък(ОМГ,извинявам се,че бях написала напоследно..нещо друго съм си мислела :Д ) Надявам се да ви хареса.
Глава 1
-Обичам голямото междучасие!-викаше радостно Сакура.-Имам време да се погушкам със Саске,да похапна и да си поклюкарствам с вас.
-И аз с Наруто!-усмихна се Хината.
-Добре сте си вие,ами аз?Нямам с кого да се гушкам.-престори се на тъжна Ино.-Не,че ми и трябва!
-Е,да,вярно е,че понякога момчетата много могат да ни ядосат,но....ЕТО ГО,ЕТО ГО!-разкрещя се Сакура и изтича при Саске.
-Тази любов ще я погуби...Всеки момент чакам и ти да извикаш "ЕТО ГО,ЕТО ГО!"-засмя се Ино,като хвана Хината за ръката.
-А,не.Наруто днес не е на училище,май е болен,доколкото разбрах.
-Гадно за него,но хубаво за мен,защото няма да ме изоставиш,както направи онази пикла.-засмя се Ино и със Хината тръгнаха към лафката.
-Ино видя ли новата ученичка?-попита я Хината,отпийвайки от минералната вода.
-Не,къде е?-оглеждаше се Ино.
-Ето я,там!Стои на маса със Тен Тен.Казва се Айана Нанами.Като я гледам колко се надува,направо ще се пръсне.-смееше се Хината.
-Права си.Вярно,има стил на обличане,но от толкова надуване,наистина ще вземе да експлодира!
-Тук съм!-рече Сакура и седна до Ино.-За химия ли говорим?Чух някаква експлозия.
-Не,не,не говорим за химия,кой нормален би го направил?Както и да е,говорихме за новата ученичка,тя е от класа на Саске.Онази с черната коса до Тен Тен,казва се Айана.
-Не я знам каква е,но само да се доближи до Саске и ще й съсипя живота!-зачерви се Сакура.
-Спокойно,скъпа.-прегърна я Ино с една ръка.
-Не знам,ама от сега ми лази по нервите.-измънка Хината.
-И на мен!-ядоса се Сакура.
-Вие,защото да не ви открадне гаджетата,успокойте се.-рече им Ино.-Ей,сега се връщам.Отивам да си купя вафла.
-Оооо,да знаеш!Тази вечер ще излизам със Саске!-каза Сакура.
-Сериозно?!Супер,пожелавам ти успех.-усмихна й се Хината.
-Ааа,не,не!Няма да се разминеш само със "успеха".Идвате със Ино у нас,след училище да изберем облекло и прическа,и грим.Ти си спец в грима,а Ино в модата,така че...
-Какво щеше да правиш без приятелки,като нас?-попитая Хината и се засмя.-Но после отивам направо у Наруто.
-Защо?А той къде е,не съм го виждала днес?-скръсти ръце Сакура.
-Болен е.
-Ще се оправи той.-усмихна се тя.
-Ооооо,ще я убия!-върна се Ино.
-Кого?
-Тен Тен,как кого.Поканих я тази вечер да излезем или да дойде у нас да гледаме филм и тя се съгласи,но после ми добави,че щяла да доведе и тази
Айана.-ядосваше се Ино.
-Хей,но това си има и добра страна.Ще я опознаеш и ще ни докладваш каква е по характер,и дали става за приятелка или не.-усмихна й се Сакура.
Оставаха пет минути до краят на междучасието.Момичетата почистиха масата си,взеха чантите си и тръгнаха към класните стаи.Ино и Хината бяха в един клас,докато
Сакура беше в друг със Тен Тен.Тази година те бяха девети клас,въпреки това ги очакваха много изпити,и много учене.Саске беше в един клас с Наруто и Шикамару.
40-те минути се нижеха бавно,Сакура поглеждаше часовника си през пет минути,защото нямаше търпение да свърши часът и да се прибере и да се приготви за срещата със
Саске.А Ино и Хината си пишеха бележки през часа,докато госпожата не се ядоса.
-Ино!
-Да,госпожо.-рече тя и стана права.
-Защо не слушаш какво говоря?
-Слушам ви,госпожо.Говорехте относно колониални едноклетъчни.-усмихна се Ино.
-И какво можеш да ми кажеш за тях?
-Притежават свойството да се инцистират.-шушукаше й Хината.
-Ами...те притежават свойството да се...инцис..
-Да се инцистират,да,браво Ино,а друго?
-Движат се с псевдоподи,флагелуми и реснички.
-Добре,браво,знаеш най-важнот от урока,доволна съм,седни си на мястото и внимавай!
Ето,че и звънецът би,Сакура тичаше,а сърцето й биеше ускорено,нямаше търпение за срещата със Саске,но от толкова вълнение се спъна и падна в Айана.
-Внимавай,малко момиченце!-развика й се тя,като се опитваше да стане.
-Но аз не исках.-отвърна Сакура.
-Не ме интересува,да си внимавала.
Саске се зададе и Сакура се усмихна,очаквайки да й подаде ръка,но защо?Защо Саске подаде първо ръка на Айана?
-Благодаря ти,Саске.-усмихна му се тя и тръгна надолу по стъпалата.
-Хайде,хвани ръката ми.-каза той на Сакура.
-Да,бе.-ядоса се тя и стана сама и тръгна към стаята на Ино и Хината.
-Какво направих пак?-викаше Саске,като вървеше зад нея.
-Има ли значение?Върви попитай приятелката си Айана.
-За това ли си ядосана?Защото първо помогнах на нея ли?-попита я Саске и я хвана за ръката.
-Остави ме.
-Сакура,просто е от моя клас и си говорихме,и ми спомена,че кракът й скоро е бил счупен и още не е оздравял напълно,за това й помогнах първо на нея.-обясни й той.-Сега по-спокойна ли си?
-Може би.-измънка тя.-Както и да е,отивам да се приготвям в нас за срещата.
-Радвам се,в 18:00 ще дойда да те взема.-рече й той и я целуна по бузата.
Саске не обичаше да показва чувствата си към Сакура в училище,да не казвам,че не искаше съучениците им да знаят,че са заедно.Но когато са само двамата той обичаше да я глези,да я обсипва с целувки и прегърдки,тя беше щастлива с него.
-Момичета,ще я унищожа!-крещеше Сакура срещу Ино и Хината.
-Кого?Защо?
-Тази Айана.....Няма значение,хайде,отиваме вкъщи,че трябва да се глася за срещата,а вие милите ми приятелки ще ми помогнете.-ухили им се тя и ги прегърна.
- коткаПрохождащо
Дата на рег. : 02.04.2010
NaruSaku
Пон Юли 05, 2010 10:56 pm
Защо винаги избира те сасусаку.
Става банално вече,бе хора.
Става банално вече,бе хора.
- MartaУчaщ се
Дата на рег. : 10.06.2009
Re: Гимназия Коноха
Пет Юли 09, 2010 7:06 pm
За някой банално,за други нормално.За мен героите трябва да са така,но никъде не съм казала и че ще си останат така.
Глава 14
Двамата се хванаха за ръце и тръгнаха напред,закъсняваха.От светещото Слънце в очите им не видяха кой се задаваше срещу тях.Но,когато видяха дългата му размятаща се коса се досетиха,кой може да е.
- Добро утро,влюбени птички. - ухили им се тя.
- Здравей,Ино. - погледна я странно Саске.
- Иноооо! - извика Сакура и я прегърна. - Хайде,че ще закъснеем.А и днес имаме репетиция!
Щом пристигнаха Сакура измънка,че не иска да е ходи на училище,защото й се спяло,а другите я подкрепиха.
- Мързи ме дори да отида до стаята си,която е на третия етаж.
До нея минаваше едно момче от нейния клас.
- Здравей,Сакура,ненадейно чух,че мързи да отидеш до стаята,искаш ли да ти помогна? - засмя се той.
- О,Канаме,разбира се,че може. - хвана го тя за ръката. - Чао ви. - усмихна им се. - Какъв час имаме?
- Биология.
- Страхотен старт на деня,няма начин.....имаме тест утре,а аз не разбирам нищо. - ядосваше се Сакура.
- Ами,ако искаш да ти помагам?Мога да дойда у вас след училище и да ти обясня някои неща? - усмихна се той.
- Чудесна идея!Ще дойдеш с мен на репетиции да не си губиш времето и оттам направо ще отидем у нас.
Щом Сакура влезе в стаята видя Ино да стои на чина им и й се развика,защо не я е изчакала.
- Сакура,не викай,часът започва. - обясни й учителката.
- Извинявам се,сенсей,просто..нали знает пубертет,нерви... - ухили се тя. - Ти си виновна. - изшушука на Ино.
- А,Сакура,след като знаеш толкова много би ли ми разказала за зелената еуглена?
- Ъммм,да...
- Сенсей,нямам нищо против да изпитате Сакура,но имате преди това да ни връщате тестове и да нанасяте оценки? - усмихна се Канаме.
- О,благодаря ти,че ми напомни.
Сакура си отдъхна и се усмихна се Канаме,искаше й се да скочи да го разпрегръща,но не можеше,а и все пак я спаси от поредната двойка по биология.Тя много мразеше този предмет и оценките й не бяха кой знае какви.След часът тя му благодари страшно много пъти.
- Стига,де,не беше кой знае какво,така или иначе пак ще те изпита. - смееше се той.
- Да,но не е днес,пък и се надявам за следващия път да се подготвя.
- Нали ще ти помагам?
- О,вярно.Доста нерви ще ти трябват с мен.
- Сакура,може ли за малко? - извика й Наруто от края на коридора.
- Канаме,имам работа,после ще говорим,чао.
Тя бързичко изтича при Наруто,мислейки си за историята с Хината. "Като я познавам не мисля,че го е излъгала,но пък защо й е бебе на 15 години?"
- Какво стана?
- Бременна е. - рече Наруто и погледна към земята.
- Сериозно?И как разбра? - погледна го подозрително.
- Направи си теста,две чертички бяха.
- Може и да не е верен,виж не винаги..
- Сакура,остави,все едно... - каза й той и си тръгна.
"Какво му става?...Оф,тази Хината,трябва да я намеря да говорим,може ли да е толкова тъпа..."
Часовете се нижеха бавно,розовокоската нямаше търпение да дойде голямото междучасие,но после се сети,че за нея не е голямо,а направо отива да репетира. "Оф,кога всичко това ще свърши?Репетиции,депресирани приятели,бременни приятелки и на Саске нещо му става." По някое време Саку се унасяше в дрямка в часа по химия,но изведнъж нещо я удари по главата. "Какво става?" - помисли си тя и погледна пред себе си.Беше бележка.Отвори й и прочете "Недей да спиш,че госпожата те гледа злобно! :D ... От Канаме"...Тя се засмя.
- Какво е толкова смешно Сакура? - ядоса се госпожата.
- Ааа,нищо.
- Ти знаеш ли кой се смее без причина?...Лудите!
- Извинявам се.
- То е ясно,но кажи ми на какво се смееш,че да се посмея и аз.
- На мен,госпожо. - стана Канаме и се опита да остане сериозен,но се разсмя още повече.
- Добре,тогава.И двамата при директора!
Сакура и Канаме станаха,но не спираха да се смеят,а госпожата се ядосваше все повече и до кабинета на директора все им викаше.
-Извинете,Господин Директор,нося ви двама непослушни ученици.
-O,те да бяха само двама...Както и да е,заповядайте. - рече той и двамата седнаха на дивана пред бюрото му.
-Смеят се в часа ми без логична причина.
-Хм,кои сте вие?Сакура Харуно и Канаме Чан.Добри ученици сте,защо се държите така в часа?
-Извиняваме се,Господин Директор,просто се разсмяхме.
-Няма значение,това не е подходящо поведение в учебен час.
-Съжалявам,но Сакура вие може да бъдете изключена от училищната пиеса,а на вас Канаме ще ви се намали оценката за поведение.Сега си тръгвайте,а госпожата да остане при мен.
Двамата бавно излязоха от стаята,отдалечиха се от вратата на кабинета и избухнаха в ненормален смях и започнаха да имитират сериозната физиономия на директора и плачевната на учителката.
-Лошо за тебе,че ще те изключат от пиесата.
-Ами,какво да направя...те пък ще ми забранят и да се смея.Няма да стане.
Той се съгласи с нея и те тръгнаха по коридорите да скитосват.Всъщност Сакура и Канаме си говореха рядко,но днес тя го чувстваше,като свой приятел.Защо не?Момче приятел щеше да й се отрази добре.Запътвайки се към тоалетните,звънецът би. Саку и Канаме отново се смееха на простотии и бяха спрели до стая номер 54,оттам излезе Саске.
-Здравей,Сакура.
-Здравей,Саске. - каза тя през смях.
-Добре ли си?
-Просто си разправяхме вицове и.. - обясняваше Канаме.
-Теб не съм те питал. - отговори му Саске и дръпна Сакура със себе си. - Защо се движиш с този идиот?
-Не е идиот,не го обиждай.
-Ще идваш ли на репетиции?
-Няма,ще ме изключват от пиесата. - погледна го тя ядосано и хвана Канаме под ръка. - Чао,Саске.
Глава 14
Двамата се хванаха за ръце и тръгнаха напред,закъсняваха.От светещото Слънце в очите им не видяха кой се задаваше срещу тях.Но,когато видяха дългата му размятаща се коса се досетиха,кой може да е.
- Добро утро,влюбени птички. - ухили им се тя.
- Здравей,Ино. - погледна я странно Саске.
- Иноооо! - извика Сакура и я прегърна. - Хайде,че ще закъснеем.А и днес имаме репетиция!
Щом пристигнаха Сакура измънка,че не иска да е ходи на училище,защото й се спяло,а другите я подкрепиха.
- Мързи ме дори да отида до стаята си,която е на третия етаж.
До нея минаваше едно момче от нейния клас.
- Здравей,Сакура,ненадейно чух,че мързи да отидеш до стаята,искаш ли да ти помогна? - засмя се той.
- О,Канаме,разбира се,че може. - хвана го тя за ръката. - Чао ви. - усмихна им се. - Какъв час имаме?
- Биология.
- Страхотен старт на деня,няма начин.....имаме тест утре,а аз не разбирам нищо. - ядосваше се Сакура.
- Ами,ако искаш да ти помагам?Мога да дойда у вас след училище и да ти обясня някои неща? - усмихна се той.
- Чудесна идея!Ще дойдеш с мен на репетиции да не си губиш времето и оттам направо ще отидем у нас.
Щом Сакура влезе в стаята видя Ино да стои на чина им и й се развика,защо не я е изчакала.
- Сакура,не викай,часът започва. - обясни й учителката.
- Извинявам се,сенсей,просто..нали знает пубертет,нерви... - ухили се тя. - Ти си виновна. - изшушука на Ино.
- А,Сакура,след като знаеш толкова много би ли ми разказала за зелената еуглена?
- Ъммм,да...
- Сенсей,нямам нищо против да изпитате Сакура,но имате преди това да ни връщате тестове и да нанасяте оценки? - усмихна се Канаме.
- О,благодаря ти,че ми напомни.
Сакура си отдъхна и се усмихна се Канаме,искаше й се да скочи да го разпрегръща,но не можеше,а и все пак я спаси от поредната двойка по биология.Тя много мразеше този предмет и оценките й не бяха кой знае какви.След часът тя му благодари страшно много пъти.
- Стига,де,не беше кой знае какво,така или иначе пак ще те изпита. - смееше се той.
- Да,но не е днес,пък и се надявам за следващия път да се подготвя.
- Нали ще ти помагам?
- О,вярно.Доста нерви ще ти трябват с мен.
- Сакура,може ли за малко? - извика й Наруто от края на коридора.
- Канаме,имам работа,после ще говорим,чао.
Тя бързичко изтича при Наруто,мислейки си за историята с Хината. "Като я познавам не мисля,че го е излъгала,но пък защо й е бебе на 15 години?"
- Какво стана?
- Бременна е. - рече Наруто и погледна към земята.
- Сериозно?И как разбра? - погледна го подозрително.
- Направи си теста,две чертички бяха.
- Може и да не е верен,виж не винаги..
- Сакура,остави,все едно... - каза й той и си тръгна.
"Какво му става?...Оф,тази Хината,трябва да я намеря да говорим,може ли да е толкова тъпа..."
Часовете се нижеха бавно,розовокоската нямаше търпение да дойде голямото междучасие,но после се сети,че за нея не е голямо,а направо отива да репетира. "Оф,кога всичко това ще свърши?Репетиции,депресирани приятели,бременни приятелки и на Саске нещо му става." По някое време Саку се унасяше в дрямка в часа по химия,но изведнъж нещо я удари по главата. "Какво става?" - помисли си тя и погледна пред себе си.Беше бележка.Отвори й и прочете "Недей да спиш,че госпожата те гледа злобно! :D ... От Канаме"...Тя се засмя.
- Какво е толкова смешно Сакура? - ядоса се госпожата.
- Ааа,нищо.
- Ти знаеш ли кой се смее без причина?...Лудите!
- Извинявам се.
- То е ясно,но кажи ми на какво се смееш,че да се посмея и аз.
- На мен,госпожо. - стана Канаме и се опита да остане сериозен,но се разсмя още повече.
- Добре,тогава.И двамата при директора!
Сакура и Канаме станаха,но не спираха да се смеят,а госпожата се ядосваше все повече и до кабинета на директора все им викаше.
-Извинете,Господин Директор,нося ви двама непослушни ученици.
-O,те да бяха само двама...Както и да е,заповядайте. - рече той и двамата седнаха на дивана пред бюрото му.
-Смеят се в часа ми без логична причина.
-Хм,кои сте вие?Сакура Харуно и Канаме Чан.Добри ученици сте,защо се държите така в часа?
-Извиняваме се,Господин Директор,просто се разсмяхме.
-Няма значение,това не е подходящо поведение в учебен час.
-Съжалявам,но Сакура вие може да бъдете изключена от училищната пиеса,а на вас Канаме ще ви се намали оценката за поведение.Сега си тръгвайте,а госпожата да остане при мен.
Двамата бавно излязоха от стаята,отдалечиха се от вратата на кабинета и избухнаха в ненормален смях и започнаха да имитират сериозната физиономия на директора и плачевната на учителката.
-Лошо за тебе,че ще те изключат от пиесата.
-Ами,какво да направя...те пък ще ми забранят и да се смея.Няма да стане.
Той се съгласи с нея и те тръгнаха по коридорите да скитосват.Всъщност Сакура и Канаме си говореха рядко,но днес тя го чувстваше,като свой приятел.Защо не?Момче приятел щеше да й се отрази добре.Запътвайки се към тоалетните,звънецът би. Саку и Канаме отново се смееха на простотии и бяха спрели до стая номер 54,оттам излезе Саске.
-Здравей,Сакура.
-Здравей,Саске. - каза тя през смях.
-Добре ли си?
-Просто си разправяхме вицове и.. - обясняваше Канаме.
-Теб не съм те питал. - отговори му Саске и дръпна Сакура със себе си. - Защо се движиш с този идиот?
-Не е идиот,не го обиждай.
-Ще идваш ли на репетиции?
-Няма,ще ме изключват от пиесата. - погледна го тя ядосано и хвана Канаме под ръка. - Чао,Саске.
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Пет Юли 09, 2010 10:08 pm
три думи и те са
I LIKE IT!!!
GIME NEXT>>>>>>>>>>
I LIKE IT!!!
GIME NEXT>>>>>>>>>>
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Пет Юли 09, 2010 10:15 pm
Беше суперрррррррррр мегаааааааааа якооооооооо !!!!! Оф мале не мога да чакам ми пускаи следващата глава веднага !!!
- коткаПрохождащо
- От : Белослав
Рожден ден : 31.01.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.04.2010
NaruSaku
Съб Юли 17, 2010 1:24 pm
Главата ми хареса много,браво.
- ..::*sTupid_girL*::..Редовен
- От : My town.. [cupcake town] ^^
Рожден ден : 20.12.1997
Години : 26
Дата на рег. : 24.05.2010
Вто Юли 20, 2010 6:11 pm
много ми хареса главата (както всички други)..ами какво да ти кажа освен,че чакам следващото с не търпение..
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите