Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

+29
kotana
dalin_linda
ani-Chan
sakura_vampire
miss_kuklA
*DanGэrOu$*
Obsession
kateto
loveto_3
Tuttu
sasusaku_girl97
justME
onyx&pink
goldy1999
sakura46
LolliPoP
Death_Angel
`M I N I
rosi_rosi
sakura96plami
Thэ Dark Girl
Bloody_Merry
KoniTy
X®i$Ttk@TaA
..Bunny-By..!!
Цуки
lips_of_an_angel
Lover.
Ŧħе_SлladuRчЭ
33 posters
Go down
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009

red Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

Нед Мар 28, 2010 7:14 pm
Това е новото ми фикче, първа глава няма да е много интересна , все пак е начало. Надявам се да нямам много правописни грешки и да ви хареса.Историята е пак сасусаку ... ами следващата глава незнам кога ще я пусна , това ще зависи от това дали ще ви хареса фика. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 507540

-Чудесно!Просто върховен гаф!-развика се Сакура, когато усети, че токчето й се чупи. Между другото забравих да ви представя главната си героиня. И аз съм една ... Така де , казва се Сакура Харуно , седемнадесет годишна тинейджърка , която е изгонена от вкъщи. Седмицата има 7 дена , а Сакура се прибира пияна 8 пъти. След як купон, в който се напи и малко подуса тя се прибра. При вида й баща й я изгони от вкъщи и й каза , че за цял месец и спира джобните. Сакура даже и не беше разбрала, за какво става дума и след цялата лекция се изсмя в лицето на баща си ,което беше последната капчица. Той я изхвърли на улицата. След цял час седене на една пейка и смеене без причина тя горе-долу се усъзна и реши да се обади на своята приятелка - Ино , за да я пита дали може да остане в тях. Ино живееше в края на града близо до една гора , абе мъничко навътре в гората. Главната ни героиня е с бонбонено розова коса, сапфирено зелени очи и буедн нрав. Баща й винаги е твърдял , че миналото им е било славно и дедите им били крале , затова той искаше Сакура да е винги с най-високите оценки в училище, трябваше да свири на пияно и да се научи да се бие със сабя. Естествено, всичко си беше наред до 16-тия рожден ден на черешовото цветче. Оттогава тя прави , това което иска и не й минават думите на никого.
Сакура вече от час се луташе из гората, търсейки къщата на Ино. Беше блязла доста навътре в гората и се луташе като муха без глава. Едното й токче беше сюупено , затова изката и двете обувки. Тя беше с черен панталон и черен потник на пулчета с надписи, и черно булеро. Изведнъж се спъна на един корен и падна...
-Хайде, събуди се ,извънземно такова!-крещеше елфчето и ръчкаше Сакура с една пръчка. Сакура леко отвори очи, яко я тресеше главата. Тя стана , протегна ръце и гърба и яко изпука. След това разтри очи и погледна.
-ААААААААА!-извика розовокоската като видя елфчето.
-ААААААААА!-извика също то, беше се уплашило от нея.
-Аз-А!Какво си ти?-попита Сак гледаща с ококорени учи съществото.
-Аз съм горски елф и се казвам Сю, ти какво си и как се казваш?-попита Сю. Горското ни елфче беше високо метър и беше облечено в розово и имаше светло розови крила.Имаше лилава коса и кристалче на челото.
-Казвам се Сакура Харуно и съм човек.-Сакура продължаваше да гледа учудено елфа.''Ох, май яко съм се надусала" каза си Сак и се почеса по главата.
-Имаш смешни дрехи.-подигра се съществото.
-Говори за себе си.-розовокоската тръгна по някаква пътечка.-Къде мога да намеря някой магазин , маркет, или мол?
-Какво, мол? Знам един магазин?-Сю грабна ръката на Сакура и я повлече нанякъде.
Горският елф заведе Сакура в една къща, на която имаше табелка ''Магазинът на Стефани". Розовокоската направи тъпа физюлномия и влезе. Мястото беше много странно. Докато черешковото цветче се оглеждаше Сю и намери дрехи.
-Имаш ли нещо, с което да платим?-попита то.
-Ами мисля.-Сакура се по-разрови из чантата си и изкара една запалка.Тя натисна копчето и излезе огън.Продавачката ококори очи.
-Добре , взимай дрехите.-тя зграпчи запалката от ръцете на Сакура и я избута навън.
-И без това имам още една.-каза си Сак и надигна рамене.-А къде ще се преоблека?
-Мисля, че Снежанка ще е вкъщи.Там ще се преоблечеш.
Елфчето отново повлече Сакура нанякъде. Тя се озова пред една къща и тази къща така приличаше на снимката на къщата на седемте джуджета в книгата й с приказки. Пред къщата имаше момиче с синъо-жълта рокля, черна коса и червена панделка. Очите на черешовото цветче се разшириха. Това беше къщата на седемте джуджета , а момичето беше самата Снежанка.
След като се запознаха Сю помоли Снежито, дали може Сакура да се преоблече , естествено тя и позволи и след 15 минути розовокоската беше готова. Беше с черни ботуши, черен панталон , потник и корсет отгоре . Имаше сабя и косата й беше вързана на кок. Колкото и да мръкнаше те я облякоха както трябва.
-Така, много е неудобно, но какво да се прави. Кого трябва да попитам, за да разбера как да се върна обратно в Коноха?
-Кралската библютека.-започна Сю.-Там можеш да намериш всичко или питай краля, той би трябвало да знае, къде е това място .
-Добре.-най-мързеливо отговори Сак и се качи на коня си.-Всъщност на къде трябва да вървя.
След като показаха пътя на нашата героиня ,тя потегли към Прекрасното Кралство -така се казваше мястото където трябваше да отиде ...
Lover.
Lover.
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red Re: Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

Нед Мар 28, 2010 7:36 pm
мн е интересно Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 73713 ще чакам др главичка Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 631890
lips_of_an_angel
lips_of_an_angel
Любител
Любител
Female
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010

Нед Мар 28, 2010 7:41 pm
Момече с всеки ден ме ИЗОМЯВАШ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ :kisss: Много ми харесва :kisss: Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Как смогваш да работиш по толкова фикове наведнъж Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 376805 Ти си гениална. Почвам да се влюбвам в писането ти. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Ощее :uhaa:
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

Нед Мар 28, 2010 7:50 pm
Много е готина главата. Браво! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 637210 Давай още Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 631890
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Нед Мар 28, 2010 7:52 pm
хехе много яко точно като алиса в страната на чудесата Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 787605 давай следващото Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 637210
X®i$Ttk@TaA
X®i$Ttk@TaA
Зарибен
Зарибен
Female
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Години : 27
Дата на рег. : 10.01.2010

Нед Мар 28, 2010 8:07 pm
Супер е! Браво! Продължавай!
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Нед Мар 28, 2010 8:09 pm
суперррррррррррррр еееееееееееееееее Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 637210 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 637210 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 637210 :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Мар 29, 2010 2:08 pm
Наистина много се радвам , че фика ви харесва. Няма да е точно като Алиса в Страната на Чудесата, но знам че бие. Относно идейте-имам още наистина много , понякога даже си се нервя от де ги вадя идейте, но какво да се правя...
Със смогването-всъщност ми е трудно . Все пак имам общо 3 фика , който пускам. Затова ако се забавя малко ще ме извините - относно писането естествено че съм измислила още много интересни работи. Имам 10 започнати фика който веднага след сършването на тези ще пусна, така че ще има да четете мой простащини.
А до грешките , просто не мога без тях. Колкото и да се мъча не мога да не ги допускам .... Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 4485
Най-скоро ще се помъча да напиша и пусна новата глава .
Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 507540
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Мар 29, 2010 3:41 pm
ок ще чакаме Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 787605
Bloody_Merry
Bloody_Merry
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 06.12.2009

Пон Мар 29, 2010 3:44 pm
Само на мен ли не ми хареса? Коментара го почвам с положително затова.
1. Готина идейка.
2. Хубав стил.
НО...
1. Грешките... Знам, всички го правим, но все пак.
2. Много бързо се разви историята. Връща се от купон, техните я гонят от тях, отива при Ино, пада и се появява някво елфче?!?! ВТФ?!?!?! О.о!!! Как така? И на всичкото отгоре тя го приемя като нещо съвсем нормално! Човек, помисли, ако ти паднеш и в следващия момент някво елфче те ръга с пръчка дали ще мислиш така хладнокръвно? НЕЕЕЕ!!! Ще си в ШОК!!! Аз поне... Разшири малко историята, иначе е яко.
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Мар 29, 2010 4:50 pm
Bloody_Merry написа:Само на мен ли не ми хареса? Коментара го почвам с положително затова.
1. Готина идейка.
2. Хубав стил.
НО...
1. Грешките... Знам, всички го правим, но все пак.
2. Много бързо се разви историята. Връща се от купон, техните я гонят от тях, отива при Ино, пада и се появява някво елфче?!?! ВТФ?!?!?! О.о!!! Как така? И на всичкото отгоре тя го приемя като нещо съвсем нормално! Човек, помисли, ако ти паднеш и в следващия момент някво елфче те ръга с пръчка дали ще мислиш така хладнокръвно? НЕЕЕЕ!!! Ще си в ШОК!!! Аз поне... Разшири малко историята, иначе е яко.

Ще взема напредвид думите ти . Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 507540 Приемам критики и се радвам че поне ти харесва идейката. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 507540
Bloody_Merry
Bloody_Merry
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 06.12.2009

Пон Мар 29, 2010 4:51 pm
Не само идеята, харесвам и стила ти и смятам, че с много малки усилия можеш да станеш една от любимите ми авторки. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 787605
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Пон Мар 29, 2010 5:00 pm
На мен ми харесва :bravo: Давай още Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 23388
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Мар 29, 2010 5:24 pm
Ох , много се радвам че ви харесва.Bloody_Merry найстина много се радвам че може да ти стана една от любимите афторки. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 507540 Съжелявам ако и в тази глава има много грешки, но просто не мога без тях. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 4485 Дано новата глава ви хареса. Колкото се може по-ското ще пусна новата глава. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 507540

2-ра глава

След цели два дена път и изминати доста селца, Сакура беше продала коня си и с карта в ръка и в другата-сабя, кълцаше храстите ,за да си направи път и мрънкаше.
-Това е някаква шега ...-продължаваше да мръкна момичето , като излезе на някаква пътека тя прибра сабята и със забита в картата глава продлжаваше напред. Изведнъж ,блъскайки се в някого падна .
-Мамка му!-изпсува момичето и стана. Згъна картата и погледна напред. Пред нея стоеше момче с катранено черна коса , тъмни като ноща очи и стегнато тяло.''Сега не му е времето да зяпам момчета ..." каза си черешката и продължи , но гласът на непознатия и спря:
-И няма да се извините , затова че ме блъснахте?-попита най-нахално той. Беше с няколко стражи около себе си.
-Изглежда , че не.-без да се обръща каза момичето.-Пък и аз не съм се блъскала във вас.-продължи. След още две крачки някакво чудовище застана пред Сакура. Тя се срасна и се дръпна назад."ОМГ... Шрек" наум си каза Сакура, когато добре огледа чудовищенцето.''Добре това са Шрек и Магарето, но къде е котарака . Това май е още първия филм." каза си и се успокой, колкото беше възможно.
-Съжелявам , ако ви уплаших.-каза Магарето. Сакура се изкиска, с чернокосия нахалник продължаваше да гледа.-На къде сте тръгнали?-попита отново то.
-Към Прекрасното Кралство. Трябва да питам нещо краля.-отговори Сакура.
-Прекрасното Кралство?-попиита чернокоското. Сакура кимна и изкара картата си .
-Мисля че се загубих. Може ли да ми кажете на къде трябва да тръгна?
-Аз отивам на там. Мога да те придружа.
(от името на Сакура)
-Не, благодаря. Предпочитам сама да се загубя отколкото с теб.-усмихнах се. Боже някой се гаври с мен. Какво е това , данеби да снимат филм. Елфчета, Снежанки, Шрекове и Магарета. Да , определено си сънувам и след като се събудя Ино ще е над главата ми. Тези неща се случват смамо в прикаките , подяволите, не може да е истина! -И без това ще се радвам ако някое чудовище ме убие , отколкото да пътувам с арогантен, нахален и високомерен глупак като теб.-отново се усмихнах и тръгнах.
-Тя те чете като книга.-захили се момче със сини очи и руса коса. Току що беше дошъл и застана до своя приятел.
-Млъквай, глупако!-извика той.
-Ох, сродна душа.-казах с облекчение. Ето човек с който мога да се разбера. Само ако е човек, че какво ли не видях , това е е*ахти и гафа. Да определено си сънувам. -А, вие накъде?
-Към Прекрасното Кралство.-продума той с усмивка.
-Може ли да дойда с вас?-направих се на културна.
-Естествено.-отговори ми блондинът със усмивка и тръгнахме.
-Междувремено аз съм принц Наруто, Узумаки Наруто , а вие госпожице ,сте?
-Казвам се Сакура Харуно, приятно ми е.-подадох ръка.-А това зад нас принц Славен ли е или принц Фуклюо?-запитах и като казвах принц Славен имах предвид тоя от филма ''Шрек".-той се засмя и погледна назад към приятеля си.
-Това е принц Саске Учиха, мой много добър приятел.
-Ммм...-обърнах се и погледнах така наречения Саске и се ухилих.-Приятно ми е бих казала , но не е.-изръсих .
-Подобно.-подразни се той , а Наруто отново се засмя.
Доста си говорихме, но не посмях да питам за Коноха. Сигорно щяха да ми се подиграват като има кажа- Връщах се от купон и влязох в тази гора , където се спънах и на сутринта ме събуи елф-определено няма да ми повярват. Абе, по-добре да си трая. След часове път вече се стъмняваше.
-Тук ще пренощуваме и като тръгнем утре сутрин , на вечерта ще сме в Прекрасното Кралство.-заповяда Саске и всички се спряхме. След като направихме палатки, се оказа че трябва да спя или при Саске или при Наруто , сещате се кого предпочетох.
Докато вечеряхме стражите тренираха бой със сабите. Наруто стана и започна да тренира също. Стана ми доста интересно и реших и аз да се пробвам.
-Може ли и с мен?-попитах.
-Знаете да се биете?-попита учудено Наруто.
-Хайде вече да оставим това ''вие'' , а да си говорим на ''ти'' , че не съм свикнала.-той кимна с усмивка.-Когато бях малка ме обучаваха , ала не съм много добра. -Наруто се усмихна отново и заех позиция. След няколко опита той взе сабята ми и ми се поклони.
-За момиче-бива.-закачливо се обади Саске.
-Ваше височество, елате да видим какво можете.-подразних се. Саске нервно стана и Наруто му подаде сабя, както и на мен. И двамата заехме позиция. Пазех се добре и одрасках рамото му. Той се учуди и също одраска крака ми. Докато се усмихваше мазно взех сабята му и закрачи назад. Спъна се на един корен на дърво и падна. Ето на това аз викам късмет.
-Ха, с едно момиче не можеш да се справиш Саске.-изсмя се Наруто. Наведох се и подадох ръка, но получих само презрителен поглед. Изправи се сам и се изтупа...
sakura96plami
sakura96plami
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.04.1996
Дата на рег. : 28.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Sekai-ichi Hatsukoi 1 и 2; Junjou Romantica 1 и 2

Пон Мар 29, 2010 5:43 pm
много е яко Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 73713 нямам думи и искам ощеее
Lover.
Lover.
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Мар 29, 2010 6:07 pm
мн е якоо Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 631890 супер си го измислила Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Пон Мар 29, 2010 6:28 pm
Супер е Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Давай още Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 23388
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Мар 29, 2010 8:07 pm
много Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 787605 яко
rosi_rosi
rosi_rosi
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Дата на рег. : 28.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.

Пон Мар 29, 2010 8:43 pm
Боже страхотно е! Супер идея. Надявам се скаро да пуснеш друга глава. (ОБИЧАМ ТОЗИ ФИК)! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726
lips_of_an_angel
lips_of_an_angel
Любител
Любител
Female
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010

Пон Мар 29, 2010 11:31 pm
Шрек и магарето Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 880706 Кой още да очакваме немо Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 880706 Шегата на страна останах без думи :ihaa: Невероятно е :ihaa:
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

Пон Мар 29, 2010 11:56 pm
lips_of_an_angel написа:Шрек и магарето Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 880706 Кой още да очакваме немо Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 880706 Шегата на страна останах без думи :ihaa: Невероятно е :ihaa:

На същото мнение съм като теб Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 880706 мен много ме изкефи тази част star Давай ощиии Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Сря Апр 07, 2010 9:40 am
Ето ме тук! Нямаше ме само седмица , а ми се стори като година. Главата я бях написала още преди седмица , но само до половината. Дойдох си в Рз. в 9 часа сутрин и побързах да я напиша. Знаете , ваканция... Абе доста ще наваксам сега до 12 . Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 507540 Следващата глава ви уверявам , че ще е много по-интересна от тази и ще се помъча да я напиша , колкото се може по-скоро! Съжелявам за грешките , който 100% съм сигурна , че има. Дано ви хареса! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 507540 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 4485

3-та глава
След вечерята и боя със саби решихме да си лягаме, но аз и Наруто останахме още пред огръня и си бъбрехме. Разказвах му истории и вицове, който бяха непознати за него. Толкова вица му бях разказала и случки, че можех да кажа че ме познава, както и аз бях разбрала много за него. Разбрах също, че ще се жени за принцеса Хината и поисках да я видя.
-Разкажи ми нещо за Коноха. Какви са хората, различно ли е от тук?-попита ме блондинът.
-Коноха...-въздъхнах.Има толкова много неща за разказване.-Това е наистина много голям град. Там няма чудовища, елфове и такива чудеса , а само хора. Има големи магазини наречени молове. В мола има ескалатор. Това е стълба,която се движи-просто стъпваш върху едното стъпало и то те качва горе без усилия.-гледаше ме учудено.-Също имаме самолети-това е превозно сретство , с което летим и още много чудеса.-набързо казах. Той любопитно се усмихна и тогава усетих, че Саске ни подслушва.
-Бих искал да посетя града.-усмихна се Наруто.
-Ако изобщо мога да се върна. Много ... как да го кажа , доста е сложно.-започнах.-Влязох в гората вчера и се спънах и паднах в безсъзнание щото бях яко пияна и на сутринта ме събуди елф. Помислих си, че сънувам иначе щяхте да чуете вика ми чак в Далечното Кралство , нали Принц Славен-подслушвателя.-погледнах към Саске и той се зави през глава. Засмях се зловещо.-Ама, да не би да ви е страх, ваше височество. Да ви дам ли мечето, да го прегърнете , че да не се напишкате от страх?-с ирония попитах и Наруто ме погледна малко разтревожено. Надигнах вежди и направих физюлнимия-''Какво?''. Не ми каза нищо само ми направи физюлномия-''Не прекалявай, че да не съжаляваш". След като приключихме с физюлномиите Наруто отиде за дърва и след като минаха околко пет минути Саске излезе от палатката. Започна да идва към мен-бях права и се мъчех да се стопля . Ето още една физюлномия от сорта -объркано лице с думи ''Какво става?''. Вървях назад и се опрях на едно дърво. Сложи ръката си и неможах да избягам . Погледнах го в красивите и тъмни като ноща очи и сякаш се загубих в тях. Взирах се в очите му и когато намерих сила откъснах погледна си от очите му и надигнах вежди.
-За каква се мислиш да ме излагаш пред всички?-попита ме , като вдигна една от перфектните си вежди. WTF?! ... перфектни вежди, какво говоря ? Да не съм полудла?
-О, съжелявам ,ваше височество, повече няма да се повтори. Сега моля си лягайте , а аз ще ви донеса млякото и ще ви прочета приказка.-усмихнах се надменно.
-Ах , ти...-той стисна зъби и изглежда беше стиснал дървото се чу счупване, което ме накара да се стресна и да подскоча. Бързо върнах същото безразлично изражение и го блъснах. Не точно залитна , но мина няколко крачки назад.-Да не се наранихте , ваше височество?-отново подметнах. Той отново стисна гневно зъби и му пратих нещо като целувка, обаче подигравателна , която го изнерви повече.
Седнахме пред огъня и чакахме да дойде Наруто, ала той така и не се поеви. Изведнъж се сетих:
-Да не му се е случило нещо?-погледнах Саске, който гледаше замислено огръня. Надигна поглед към мен и вдигна рамене.-Отивам да го потърся.
-И аз ще дойда.-надигна се той.
-Бих отказала , но това не е Коноха и не се знае какво ще ми излезе на пътя.-казах и тръгнахме да го търсим. Изкарах си телефона, и тъй като нямаше обхват ми служеше за фенерче. Дадох го на Саске, да му се чуди и да си вижда пътя и си изкарах запалката . Естествено, като видя огърнчето се учуди , тъпак! Тоя човек как може толкова да го мразя- направо незнам. Докато викахме , видях част от дрехата му . Беше закачена на входа на една пещера.
-Път на дамите.-изхили ми се Саске и ме подкани да вляза първа.
-Да, ... джентълмен си само когато ти утърва!-изсумтях и тръгнах , но мина пред мен. Надигнах учудено вежди и го последвах. Изведнъж някой ме блърсна и паднахме, в нещо като дупка. Саске беше отгоре ми и върху него имаше камък. Когато отворих очи устните ни се дипираха и бяхме зсалепени плътно един до друг. Веднага се дръпнах настрани и без да усетя се бях изчервила.
Чернокоското се помъчи да стане отгоре ми, но не успя , защото камъка беше много тежък. След няколко опита махна камъка и стана , като ми подаде ръка , но естествено че отказах.
-Хън?-зачуди се на отказа ми.
-Хъ!-отговорих и аз и тръгнах да търся изход, но нямаше ....
Изведнъж чухме гласа на Наруто и за наше учудване се смееше, като луд.
-Baka! Ти ли ни бутна, глупако?-извика Саске, ала Наруто се прививаше от смях и неможа да му отговори, но се разбра че е бил той.
-Блонди, като те хвана ще ти ускубя русата перушина!-извиках и тръгнах да се катеря , а Саске ме погледна учудено за израза.-Добре, обеснявам за умоизостанали- перушина узначава коса!-извиках ,та Учиха да схване , но не само това-получих и зверски поглед.
-Умуизостанал?-продължаваше да се смее блондинът.
След като пребихме Наруто продължихме пътя си. Стигнахме до една река, която всъщност ич не беше малка. Доста голяма и чиста за разлика от реките ни в Коноха.
-Сега трябва да изчакаме да дойде кораба и сме в Прекрасното Кралство.-добави Саске и седна на тревата, както направихме и ние....
rosi_rosi
rosi_rosi
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Дата на рег. : 28.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.

Сря Апр 07, 2010 11:39 am
Яко е искам още! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 787605 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Сря Апр 07, 2010 11:59 am
суперррррррррррррррррррр еееееееееееееее Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 637210 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 637210 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 637210 :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :robot: :robot: :robot: :robot: :robot: Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 183921 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 347404
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Чет Апр 08, 2010 11:32 am
Супер! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 Наистина става все по-интересно! ooo da ooo da ooo da ooo da Нямам търпение за следващата глава! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) 811726 :kisss: :kisss:
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите