Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

+29
kotana
dalin_linda
ani-Chan
sakura_vampire
miss_kuklA
*DanGэrOu$*
Obsession
kateto
loveto_3
Tuttu
sasusaku_girl97
justME
onyx&pink
goldy1999
sakura46
LolliPoP
Death_Angel
`M I N I
rosi_rosi
sakura96plami
Thэ Dark Girl
Bloody_Merry
KoniTy
X®i$Ttk@TaA
..Bunny-By..!!
Цуки
lips_of_an_angel
Lover.
Ŧħе_SлladuRчЭ
33 posters
Go down
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009

red Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

Нед Мар 28, 2010 7:14 pm
First topic message reminder :

Това е новото ми фикче, първа глава няма да е много интересна , все пак е начало. Надявам се да нямам много правописни грешки и да ви хареса.Историята е пак сасусаку ... ами следващата глава незнам кога ще я пусна , това ще зависи от това дали ще ви хареса фика. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540

-Чудесно!Просто върховен гаф!-развика се Сакура, когато усети, че токчето й се чупи. Между другото забравих да ви представя главната си героиня. И аз съм една ... Така де , казва се Сакура Харуно , седемнадесет годишна тинейджърка , която е изгонена от вкъщи. Седмицата има 7 дена , а Сакура се прибира пияна 8 пъти. След як купон, в който се напи и малко подуса тя се прибра. При вида й баща й я изгони от вкъщи и й каза , че за цял месец и спира джобните. Сакура даже и не беше разбрала, за какво става дума и след цялата лекция се изсмя в лицето на баща си ,което беше последната капчица. Той я изхвърли на улицата. След цял час седене на една пейка и смеене без причина тя горе-долу се усъзна и реши да се обади на своята приятелка - Ино , за да я пита дали може да остане в тях. Ино живееше в края на града близо до една гора , абе мъничко навътре в гората. Главната ни героиня е с бонбонено розова коса, сапфирено зелени очи и буедн нрав. Баща й винаги е твърдял , че миналото им е било славно и дедите им били крале , затова той искаше Сакура да е винги с най-високите оценки в училище, трябваше да свири на пияно и да се научи да се бие със сабя. Естествено, всичко си беше наред до 16-тия рожден ден на черешовото цветче. Оттогава тя прави , това което иска и не й минават думите на никого.
Сакура вече от час се луташе из гората, търсейки къщата на Ино. Беше блязла доста навътре в гората и се луташе като муха без глава. Едното й токче беше сюупено , затова изката и двете обувки. Тя беше с черен панталон и черен потник на пулчета с надписи, и черно булеро. Изведнъж се спъна на един корен и падна...
-Хайде, събуди се ,извънземно такова!-крещеше елфчето и ръчкаше Сакура с една пръчка. Сакура леко отвори очи, яко я тресеше главата. Тя стана , протегна ръце и гърба и яко изпука. След това разтри очи и погледна.
-ААААААААА!-извика розовокоската като видя елфчето.
-ААААААААА!-извика също то, беше се уплашило от нея.
-Аз-А!Какво си ти?-попита Сак гледаща с ококорени учи съществото.
-Аз съм горски елф и се казвам Сю, ти какво си и как се казваш?-попита Сю. Горското ни елфче беше високо метър и беше облечено в розово и имаше светло розови крила.Имаше лилава коса и кристалче на челото.
-Казвам се Сакура Харуно и съм човек.-Сакура продължаваше да гледа учудено елфа.''Ох, май яко съм се надусала" каза си Сак и се почеса по главата.
-Имаш смешни дрехи.-подигра се съществото.
-Говори за себе си.-розовокоската тръгна по някаква пътечка.-Къде мога да намеря някой магазин , маркет, или мол?
-Какво, мол? Знам един магазин?-Сю грабна ръката на Сакура и я повлече нанякъде.
Горският елф заведе Сакура в една къща, на която имаше табелка ''Магазинът на Стефани". Розовокоската направи тъпа физюлномия и влезе. Мястото беше много странно. Докато черешковото цветче се оглеждаше Сю и намери дрехи.
-Имаш ли нещо, с което да платим?-попита то.
-Ами мисля.-Сакура се по-разрови из чантата си и изкара една запалка.Тя натисна копчето и излезе огън.Продавачката ококори очи.
-Добре , взимай дрехите.-тя зграпчи запалката от ръцете на Сакура и я избута навън.
-И без това имам още една.-каза си Сак и надигна рамене.-А къде ще се преоблека?
-Мисля, че Снежанка ще е вкъщи.Там ще се преоблечеш.
Елфчето отново повлече Сакура нанякъде. Тя се озова пред една къща и тази къща така приличаше на снимката на къщата на седемте джуджета в книгата й с приказки. Пред къщата имаше момиче с синъо-жълта рокля, черна коса и червена панделка. Очите на черешовото цветче се разшириха. Това беше къщата на седемте джуджета , а момичето беше самата Снежанка.
След като се запознаха Сю помоли Снежито, дали може Сакура да се преоблече , естествено тя и позволи и след 15 минути розовокоската беше готова. Беше с черни ботуши, черен панталон , потник и корсет отгоре . Имаше сабя и косата й беше вързана на кок. Колкото и да мръкнаше те я облякоха както трябва.
-Така, много е неудобно, но какво да се прави. Кого трябва да попитам, за да разбера как да се върна обратно в Коноха?
-Кралската библютека.-започна Сю.-Там можеш да намериш всичко или питай краля, той би трябвало да знае, къде е това място .
-Добре.-най-мързеливо отговори Сак и се качи на коня си.-Всъщност на къде трябва да вървя.
След като показаха пътя на нашата героиня ,тя потегли към Прекрасното Кралство -така се казваше мястото където трябваше да отиде ...

loveto_3
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 28.03.2010

red Re: Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

Пет Май 21, 2010 2:15 pm
:^^: :wave: :angel: :flower: :angel2:
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел

Нед Май 23, 2010 6:54 pm
Ето я и другата глава. Музата внезапно се върна и я написах преди да е избягала. Надявам се да ви хареса. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 433441

6-та глава
Саске учудено се дръпна. Сакура беше напипала слабото му място. Той бързо излезе от стаята и остави розовококсата сама. Сакура се разрови из чантата си и си намери старите дрехи. Навлече си прилепналият, черен панталон, един черно-бял потник и кожено, черно яке отгоре. След това си сложи токчетата и излезе. Тя започна да върви по коридора, кото игнорираше погледните на слугите. Докато вървеше видя едно коте и се обърна , за да го вземе. След като го вдигна се обърна и се блъсна в някого, но не падна. МОмичето изохка и отвори очи.Мъжът беше с черна коса и черни очи-първо и заприлича на Саске , но после разбра, че това е солокитариста на любимата й банда.
-ОМГ, ама ти си Учиха Итачи от Skillet?-Сакура учудено се усмихна.-Съжелявам, че се блъснах във вас.-извини се . Итачи още я гледаше ато гръмнат- тя беше от друия свят. Какво ли търсеше тук или по-скоро как беше дошла?
-Сакура, царят те вика, относно връщането ти в света.-извика Саске от края на коридора и след това изгледа Итачи с кръв.
-Най-сетне , ще се махна от тук.-отдъхна си момичето.
-Итачи, вика и теб.- по-големия Учиха въздъхна и тръгна след момичето.

Кралят погледна тримата пред него. След като се поклониха Саске и Итачи минаха на троновете от двете му страни. Кралят добре се загледа в момичето.
-Колко много приличаш на майка си.-усмихна се .-Само очите си ги взела от баща си.-продължи той.
-Познавате ли родителите ми?-попита учудено Сакура.
-Естествено, че ги познавам- карсивата Елена и смелият Даики. Оставиха краслстовто си на мен и се преместиха в другата страна. Понякога идват нагости.- "Париж?! Значи тук са идвали.'' изсъмтя розовокоската.-Относно проблемът ти- Итачи ще се връща след два дена, ще отидеш с него.-усмихна се кралят. Сакура кимна.-Тази вечер моля да си на масата.-мило заповяда мъжът и розовокоската кимна.-Ще ти пратя две шивачки, за да ти ушият рокля, че дрхите ти са странни и смешни.-саура нарави тъпа физюлнимия-''Всъщност вашеите дрехи са смешни'' помисли си и тръгна.
След дълго мерене и пробване най-накрая роклята ми беше готова и колкото и не иках да я облека ме накараха.
-Хайде! Излез да те видим!-подкани ме една от шивачките. Недоволно се показах и се завъртях два пъти, за да види по-добре как ми сои този парцал. Жената покри устата си с ръка от учудване.
-Боже колко прилиаш на кралица Елена.-усмихнато продума.-Изглеждаш великолепно.
Токлята беше във вишнево червено със широко и дълбоко деколте , а от тъпия корсет гърдите ми бая бяха се оголемили , още малко щяха да станат като на чалга певица. О, не никой не може да си настигне тях- имат световен рекорд ХД. Роклята беше дълга и леко бухнала. Сложих си токчетата и се гримирах леко. Затворих вратата и бавно закрачих . Имаше много гости, от който половината бяха прислуга. Чуваше се чак до моята стая игривата музика. Когато царят ме видя с усмивка ме повика на главната маса. Там бяха царицата , царят , Саске и Итачи. Царицата беше мала жена с черна коса и черно очи. Доста красива и мило изглеждаща. Старият също беше красив, въпреки годините си . Настаниха ме между двамата братя. Усещах напрежението между двамата. Караха се за апсолютно всичко-като започнем от солничката на масата и свършим с териториите , останали за наследство. И усещах, че ще се скарат и за мен- не защото ме искат, а за да покажат, че единия има нещо, което другия няма...

Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 307648
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010

Нед Май 23, 2010 7:14 pm
Лал напрраво нямам думи да опиша,колко ми харесва.
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Нед Май 23, 2010 7:36 pm
супер е останах БЕЗ ДУМИ !!!!! :lol!: :lol!: :lol!: имаш малко грешки ама съм сигурна че е от бързането Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 631890 продължавай в същия дух Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 741743 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 274454 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 274454
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Варна
Рожден ден : 14.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 13.03.2010

Нед Май 23, 2010 8:51 pm
Тази глава беше фантастична
Кога ще има още?? Сорри, че те питам така..но..нетърпелива съм Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 787605
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Нед Май 23, 2010 9:11 pm
sasusaku_girl97 написа:Тази глава беше фантастична
Кога ще има още?? Сорри, че те питам така..но..нетърпелива съм Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 787605

Ами когато я напиша. Сега съм се съсредоточила върху този фик и фика ми по Vampire Knight, а свърша ли това фикче ще продължа Дълбоко в сърцето и повече няма да ги пускам едновременно. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 4485 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 519416
Obsession
Obsession
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Нед Май 23, 2010 9:41 pm
sakura_uchiha1 написа:
sasusaku_girl97 написа:Тази глава беше фантастична

Ами когато я напиша. Сега съм се съсредоточила върху този фик и фика ми по Vampire Knight, а свърша ли това фикче ще продължа Дълбоко в сърцето и повече няма да ги пускам едновременно. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 4485 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 519416

Еее, Сак, разочароваш ме!
Искам още, но... кой ме слуша мене аз какво искам и какво не хД
Е, ще чакам дори цяла вечност за още
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009

Пон Май 24, 2010 1:44 am
Леле любов тази глава беше невороятна Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 5131 Пускай следващата по-скоро Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 268430
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Май 24, 2010 8:24 pm
Ето бе хора! Споко - нали ви казах, че ще пускам по-често главите. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540 Ето и продължението- надявам се да ви хареса. Съжелявам за грешките, но току-що я написах и от бързане да я пусна може да имам доста. Еми енджой! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 307648

7-ма глава
Саске топло се усмихна на Итачи, но виждах какви искри фърчаха от очите му. По-малкия брат ложи ръка на рамото ми и започна да ми говори нещо, което изключително много ме учуди, но и в същото време ме ядоса. ОК , биеха се за солничка, но за мен?! На солничка ли им приличах, по дяволите?! Итачи преметна своята ръка на рамото ми и ме придърпа към него, говорейки за следващия си албум. Махнах ръцете и на двамата и станах от масата.
-Наруто-сан! Най-накрая дойде!-усмихнах се на току-що дошлия ми нов приятел. Краля го намести до Итачи и започнахме да си бъбрим.- Ако искаш и ти ела с нас в другия свят?-запитах . Наруто беше забавен и интересен човек, разбирахме се добре и нямаше да е лошо, ако дойде и види какво е в Коноха.
-С удоволствие.-прие русокоската с огромна двадесет и четири каратова усмивка.-Саске, защо не дойдеш и ти?-запота най-добрия си приятел.
-Добре.-безразлично отговори малкия Учиха .
-Супер!-пляснах с ръце от радост.-А,сега да направим надпревара за най-голям алкохолик.-предложих с усмивка.
-На жените тук им е забранено да пият.-спокойно заеви Итачи.
-Не думай-сърдите и в същото време учудено отговорих.-И какво , плодов сок или чай да пия?-раздразнено попитах.
-Да.-отговори ми на въпроса.
-Пф, по-готин си на плаката в стаята ми отколкото наживо.-изсумтях.
-Саске, защо не вдигнеш гостенката ни на танц?-попита учтиво бащата Учиха , когато започна бавната песен.
-С удоволствие.-подметна с итония Саске и ми подаде ръка. Надигнах учудено вежда и затанцувахме валс. След дълъг танц Учиха ме наведе.
-Изглежда танцуваш по-хубаво отколкото се дуелираш.-подразних го , а той само ми метна един поглед. Бре , как така не отговори на огърня с огън. Да не би да беше намислил нещо друго? Размишлявах, но песента свърши и седнахме на масата. Надигнах си винената чаша с вишнев сок.
-Колко добре изглеждахте двамата, само.-започна кралят.-Може и да се ожените, а?-любопитно подметна Учиха, очаквайки да не му откажем. Задавих се и бързо глътнах сока , и започнах да кашлям. По-големият Учиха с надсмешка ме потупа по гърба и също зачака думите ми.
-Хах, имате чувство за хумор , ваше височество.-усмихнах се.
-Въсщност говоря съвсем сериозно.-заеви кралят.
-О, моля ви на осемнадесет съм още, пък и до тиесет годишна възраст не мисля да се женя. Ще си живея живпта.-усмихнах се учтиво.
-Какво?!-запита невярващо Наруто.-Ама ти чесно ли щеше жениш на триесе? Тук се женят още на шеснадесет години.-продължи блондинът.
-Много им здраве на тукашните.-царицата се закашля, в намек , че и тя се е омъжила на шеснадесет годишна възраст.-Естествено ако намеря истинската любов , както сте направили царице моя, и аз без да се поколебая ще се омъжа.-замазах набързо .
-Пък и кой ще се ожени за нея- вижте смешната й розова коса.-започна да се заяжда Саске.
-Да прав е, никой няма да се омъжи за рошав надут пуек като него. Ти си тазглезено пинцче!-изсъсках в лизето му като надигнах чашата и отпих. Царят дори не ми направи знак да спра, защото знаеше , че казвам истината. По-малкия Учиха почервеня от ярост и гняв, че чак усещах как иска да ми гръмне кратуната и да си я слоши като сувенир.
След дългата шумна вечер се извиних и казах,че отивам в стаята си. Влязох в стаята и зачаках Итачи. Той почика и бързичко влезе.
-Носиш ли?-попитах любопитно и веднага ми показа шишето с вино.-Ооо, пич , направо си те обичам!-извиках прегръщайки бутилката.-Сега и ако ми дадеш един афтограф просто ще съм най-щастливото момиче на нощта.
-Ако искаш не си насилвай късмета?-подкани ме сядайки на леглото.
-Е, поне опитах.-надигнах рамене и сипах две чаши вино. Подадох му едната и се чукнахме (знам, че звучи малко смешно, но това се сетих ХД) , след което я надигнах цялата чаша на екс.-А , да знаеш каква фенка съм ти..-започнах.-Когато слушам песните ще ме видиш с китарата, просто къртя, дето само ще ти се спукат тъпанчетата от фалшивия ми глас и грешного свирене на китара.-бях пияна и говорех врели не кипели, но забелязах, че Учиха ме слуша с интерес и продължих.-....а , когато срешнахме Шрек и магарето си викам де е котката, ама кат не я видях се сетих, че е още в първия филм *хълцук*.-изсмях се.-А има ли вампири,че доста съм вампирясала напоследък и с удоволствие бих дала кръвта си на някой вампир стига само да го видя.-започнах да бръщялевя глупости.
-Да, има вампири, но те не са като в ''Здрач''.
-Е жалко искаше ми се да намеря наякой хубав вампир като Робърт Патисън. Сигорен ли си, че няма да ми дадеш афтограф?-пробвах се отново.
*DanGэrOu$*
*DanGэrOu$*
Любител
Любител
Male
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 09.05.2010

Пон Май 24, 2010 9:08 pm
Брей, брей ама то туй се оказа интересно. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 Lol Не е кой знае колко оригинална идея, но е важно , че не е притъркано. Доста хубава глава и с много грешчици. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 353819 Няма значение , никога не съм обръщал внимание на грешките- че да обърна сега. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 68766 Еми надяваме се скоро да пускаш още.
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female

Пон Май 24, 2010 10:01 pm
супер еееееееееее Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 637210 некст моля Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 23388 :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
loveto_3
loveto_3
Учaщ се
Учaщ се
Female
Рожден ден : 09.03.1997
Дата на рег. : 28.03.2010

Пон Май 24, 2010 11:34 pm
ooo da ooo da ooo da ooo da ooo da
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

Вто Май 25, 2010 11:49 am
ощи, ощи, ощи-НЕКСТ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
sakura_vampire
sakura_vampire
Female
От : ВаРнА мОрЕтО сИнИтЕ вЪлНи.........
Рожден ден : 16.08.1996
Дата на рег. : 30.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Darker than BLACK, Ao no Exorcist, Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club, Pandora Hearts, Fairy tail

Вто Май 25, 2010 12:12 pm
Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 880706 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 880706 направо паднах от стола Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 880706 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 880706 давай още ooo da ooo da ooo da
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female

Вто Май 25, 2010 4:16 pm
Леле Любов страхотно е и направо си умрях от смях Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540 И най-вече на това: ОК , биеха се за солничка, но за мен?! На солничка ли им приличах, по дяволите?
-Хах, имате чувство за хумор , ваше височество.
-Носиш ли?-попитах любопитно и веднага ми показа шишето с вино.-Ооо, пич , направо си те обичам!
-Ако искаш не си насилвай късмета?

Направо ме изкърти Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 5131 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 268430 Мятай следващата главичка по- скоро Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 268430
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Сря Май 26, 2010 1:27 am
Ето я и следващата глава. Току що излязла от фурната - прясна! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 814765 Надявам се да ви хареса- грешки сигорна съм, че ще има даже в много,ама е за берекет , нали? Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 814765 То ако няма грешки няма да е мое. Тук съм вмъкнала най-различни герои от филми, анимиета и гр. Ами надявам се да ви хареса. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 433441

8-ма глава
-Готова ли си?
-Напълно!
-Сигурна ли си?
-Напълно!-настох отново. Итачи ми беше обещал да ме разходи в последния ми ден в Страната на чудесата, вълшебствата и приказките, но започна да ме плаши с чудовища и разни глупости.
Вървяхме във гората , като Учиха беше отпред и със сабя кълцаше листата изпречили се на пъртя ни.
-Искаше да видиш вампир , нали?-попита закачливо чернокоското пред мен, естествено бързо усетих, че иска да ме сплаши.
-Да- направо ще се изкефя!-започнах да си мечтая за някой готин вампир. След секунди вече го бях загубила . започнах да се оглеждам ,като заек.
-Някого ли търсиш , малката?-очите ми се разшириха при гледката.
-WTF?! Канаме Куран?!-невярваща на очите си запитах- ама това беше самия той-любимия ми анимие герой.
-Значи ме познаваш?-попита ме , а леденият му глас сякаш ме прониза.
-О, то остава и да не те познавам ХД.-усмихнах се.
-Тогав ще ме разбереш ако...-той за миг беше на сантиметри от мен и вдигна ръката ми допирайки я до устните си.-... изпия кръвта ти?
-Всъщност съм доста млада, но за теб винаги ХД!-стиснах очи и зачаках болката. Изведнъж чух смпх зад мен и се усмелих да отворя очи. Итачи и Канае се смееха и ме гледаха.
-И сега какво трябва да очаквам? Клауд от Final Fantasy ли?-попита отегченх отегчени, но в същото време две ръце покриха очите ми.-Саске! Копеле рошаво! Пак ли ри бе?-исумтях и отворих очи, но ченето ми падна до земята като видях кой е .-Ама ти си Клауд от ФФ.- чу сладкия смях на русокоското.
-Съжелявам ако съм те уплашил.-усмихна се той. БТВ много е готин- тоно както в мечтите ми и влажните сънища....ъъъъ да не се задълбочаваме ХД.
След дълъг разговори ми стана много интересно - тук бяха всичи сладури от анимиетата и филмите, чак ми се дощя да остана тук.Тръгнахме отново към много приключение. Седнах на един пън за почивка и до мен скокна една жаба.
-Ти пък сигорно искаш целувка?-поппитах засмяно- нямаш да се учудя да ми отговори след толкова неща.
-Ами доба идея е!-отоговри жабата. Не излъгах- много се учудих.
-Този филм съм го гледала, затова довиждане принц Навийн!-изсмях се и станах. Итачи ми се смееше и гледаше заинтерисовано всяко мое движение.
-Свърши ли туристическата обиколка?-чу се глас.
-Охо сега пък сме в филма Кунг- Фу Панда.-усмихнах се и погледнах, но усмивката ми падна- беше тъпото копеле Саске.
-Стига си бръщолевила глупости ами тръгвай, че царят ви вика. Итачи годеницата ти е дошла.
Запътихме се към двореца и по пътя никой не обели и дума, а аз направо си изядох нотите от нетърпение да видя годеницата на по-големия Учиха.Изведнъж в мозака ми нахлу идеята, че е малката рускалка Ариел и се подсмихнах, бързо махайки глупоста от главата си. Вече очаквах всичко- тук всеки дем имаше нещо различно , което да те учуди. Живота ми направо се превърна в Алиса в страната на чудесата хД. Бавно отвориха голямата врата и влязохме в огромната зала. Очите ми светнаха когато видях момичето , което би трябвало да е годеницата на Итачи ....
Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 307648
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female

Сря Май 26, 2010 1:33 am
Иеееееее нова главичка Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 637210 Прочетох я на един дъх.
-Тогав ще ме разбереш ако...-той за миг
беше на сантиметри от мен и вдигна ръката ми допирайки я до устните
си.-... изпия кръвта ти?

-Този филм съм го гледала, затова
довиждане принц Навийн!

Просто умрях от смях Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540 ... Незнам какво да кажа, направ ми скри шапката, затова давай по-бързо следващата главичка Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 5131 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 268430
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Май 26, 2010 10:08 am
Абе хубава е главата
Т'ва с Канаме и Клауд ме разби
Имаше правописни грешки и изпуснати запетайки, но нищо, нали се извини предварително
Абе идеята ти е хубава
Давай другата глава
X®i$Ttk@TaA
X®i$Ttk@TaA
Зарибен
Зарибен
Female
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Дата на рег. : 10.01.2010

Сря Май 26, 2010 1:46 pm
Страхотно беше! Толкова бях увлечена да чета, че не забелязах грешки! Очаквам с нетърпение да разбера коя е годеницата на Итачко Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 617815
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996
Дата на рег. : 02.04.2010

Сря Май 26, 2010 1:52 pm
харесва ми
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female

Сря Май 26, 2010 3:01 pm
tsunade87 написа:Иеееееее нова главичка Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 637210 Прочетох я на един дъх.
-Тогав ще ме разбереш ако...-той за миг
беше на сантиметри от мен и вдигна ръката ми допирайки я до устните
си.-... изпия кръвта ти?

-Този филм съм го гледала, затова
довиждане принц Навийн!

Просто умрях от смях Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 507540 ... Незнам какво да кажа, направ ми скри шапката, затова давай по-бързо следващата главичка Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 5131 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 268430
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Сря Май 26, 2010 9:27 pm
Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 811726 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 811726
*DanGэrOu$*
*DanGэrOu$*
Любител
Любител
Male
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 09.05.2010

Сря Май 26, 2010 9:31 pm
Още една чудесна главичка. Много яко си ги омешала сички герои! Супер е станало, много радва.

Едит: Боже ще умра- sakura46, KoniTy и kateto спреде да спамите ве хора! Ще истрият темата заради вас! Бахи и хората!
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пет Май 28, 2010 11:54 pm
Ето и седващата глава. Надявам се да ви хареса и да не съм допуснала много грешки.

8-ма глава
-Готова ли си?
-Напълно!
-Сигурна ли си?
-Напълно!-настох отново. Итачи ми беше обещал да ме разходи в последния ми ден в Страната на чудесата, вълшебствата и приказките, но започна да ме плаши с чудовища и разни глупости.
Вървяхме във гората , като Учиха беше отпред и със сабя кълцаше листата изпречили се на пъртя ни.
-Искаше да видиш вампир , нали?-попита закачливо чернокоското пред мен, естествено бързо усетих, че иска да ме сплаши.
-Да- направо ще се изкефя!-започнах да си мечтая за някой готин вампир. След секунди вече го бях загубила . започнах да се оглеждам ,като заек.
-Някого ли търсиш , малката?-очите ми се разшириха при гледката.
-WTF?! Канаме Куран?!-невярваща на очите си запитах- ама това беше самия той-любимия ми анимие герой.
-Значи ме познаваш?-попита ме , а леденият му глас сякаш ме прониза.
-О, то остава и да не те познавам ХД.-усмихнах се.
-Тогав ще ме разбереш ако...-той за миг беше на сантиметри от мен и вдигна ръката ми допирайки я до устните си.-... изпия кръвта ти?
-Всъщност съм доста млада, но за теб винаги ХД!-стиснах очи и зачаках болката. Изведнъж чух смпх зад мен и се усмелих да отворя очи. Итачи и Канае се смееха и ме гледаха.
-И сега какво трябва да очаквам? Клауд от Final Fantasy ли?-попита отегченх отегчени, но в същото време две ръце покриха очите ми.-Саске! Копеле рошаво! Пак ли ри бе?-исумтях и отворих очи, но ченето ми падна до земята като видях кой е .-Ама ти си Клауд от ФФ.- чу сладкия смях на русокоското.
-Съжелявам ако съм те уплашил.-усмихна се той. БТВ много е готин- тоно както в мечтите ми и влажните сънища....ъъъъ да не се задълбочаваме ХД.
След дълъг разговори ми стана много интересно - тук бяха всичи сладури от анимиетата и филмите, чак ми се дощя да остана тук.Тръгнахме отново към много приключение. Седнах на един пън за почивка и до мен скокна една жаба.
-Ти пък сигорно искаш целувка?-поппитах засмяно- нямаш да се учудя да ми отговори след толкова неща.
-Ами доба идея е!-отоговри жабата. Не излъгах- много се учудих.
-Този филм съм го гледала, затова довиждане принц Навийн!-изсмях се и станах. Итачи ми се смееше и гледаше заинтерисовано всяко мое движение.
-Свърши ли туристическата обиколка?-чу се глас.
-Охо сега пък сме в филма Кунг- Фу Панда.-усмихнах се и погледнах, но усмивката ми падна- беше тъпото копеле Саске.
-Стига си бръщолевила глупости ами тръгвай, че царят ви вика. Итачи годеницата ти е дошла.
Запътихме се към двореца и по пътя никой не обели и дума, а аз направо си изядох нотите от нетърпение да видя годеницата на по-големия Учиха.Изведнъж в мозака ми нахлу идеята, че е малката рускалка Ариел и се подсмихнах, бързо махайки глупоста от главата си. Вече очаквах всичко- тук всеки дем имаше нещо различно , което да те учуди. Живота ми направо се превърна в Алиса в страната на чудесата хД. Бавно отвориха голямата врата и влязохме в огромната зала. Очите ми светнаха когато видях момичето , което би трябвало да е годеницата на Итачи ....
-Апф, .... ама ти си оздравяла?-поппитах с много ирония .
-Ку*ка!-извика карин и надигайки роклята си тръга гневно към мен.-Ще си платиш!-извика тя и замахна да ме удари, ама по грешка настъпах поклята и се чу едно късане и пред нас бяха разкрити кюлотите на Карин...
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Съб Май 29, 2010 2:05 am
браво както винаги супер е станала главата
П.П чакам за ощеее :П
ani-Chan
ani-Chan
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996
Дата на рег. : 25.05.2010

Съб Май 29, 2010 12:51 pm
О, да.
Това беше страхотна глава, но неразбрах защо повтори част от предната глава?
Еми.. Давай още! Суперско е!
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Съб Май 29, 2010 1:07 pm
ООООоооо, хора много сори пуснала съм главата пофторно само с едно две изреченийца. Съжелявам останало е объркване- скоро ще напиша още. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 3 4485
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите