Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

+29
kotana
dalin_linda
ani-Chan
sakura_vampire
miss_kuklA
*DanGэrOu$*
Obsession
kateto
loveto_3
Tuttu
sasusaku_girl97
justME
onyx&pink
goldy1999
sakura46
LolliPoP
Death_Angel
`M I N I
rosi_rosi
sakura96plami
Thэ Dark Girl
Bloody_Merry
KoniTy
X®i$Ttk@TaA
..Bunny-By..!!
Цуки
lips_of_an_angel
Lover.
Ŧħе_SлladuRчЭ
33 posters
Go down
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009

red Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

Нед Мар 28, 2010 7:14 pm
First topic message reminder :

Това е новото ми фикче, първа глава няма да е много интересна , все пак е начало. Надявам се да нямам много правописни грешки и да ви хареса.Историята е пак сасусаку ... ами следващата глава незнам кога ще я пусна , това ще зависи от това дали ще ви хареса фика. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 507540

-Чудесно!Просто върховен гаф!-развика се Сакура, когато усети, че токчето й се чупи. Между другото забравих да ви представя главната си героиня. И аз съм една ... Така де , казва се Сакура Харуно , седемнадесет годишна тинейджърка , която е изгонена от вкъщи. Седмицата има 7 дена , а Сакура се прибира пияна 8 пъти. След як купон, в който се напи и малко подуса тя се прибра. При вида й баща й я изгони от вкъщи и й каза , че за цял месец и спира джобните. Сакура даже и не беше разбрала, за какво става дума и след цялата лекция се изсмя в лицето на баща си ,което беше последната капчица. Той я изхвърли на улицата. След цял час седене на една пейка и смеене без причина тя горе-долу се усъзна и реши да се обади на своята приятелка - Ино , за да я пита дали може да остане в тях. Ино живееше в края на града близо до една гора , абе мъничко навътре в гората. Главната ни героиня е с бонбонено розова коса, сапфирено зелени очи и буедн нрав. Баща й винаги е твърдял , че миналото им е било славно и дедите им били крале , затова той искаше Сакура да е винги с най-високите оценки в училище, трябваше да свири на пияно и да се научи да се бие със сабя. Естествено, всичко си беше наред до 16-тия рожден ден на черешовото цветче. Оттогава тя прави , това което иска и не й минават думите на никого.
Сакура вече от час се луташе из гората, търсейки къщата на Ино. Беше блязла доста навътре в гората и се луташе като муха без глава. Едното й токче беше сюупено , затова изката и двете обувки. Тя беше с черен панталон и черен потник на пулчета с надписи, и черно булеро. Изведнъж се спъна на един корен и падна...
-Хайде, събуди се ,извънземно такова!-крещеше елфчето и ръчкаше Сакура с една пръчка. Сакура леко отвори очи, яко я тресеше главата. Тя стана , протегна ръце и гърба и яко изпука. След това разтри очи и погледна.
-ААААААААА!-извика розовокоската като видя елфчето.
-ААААААААА!-извика също то, беше се уплашило от нея.
-Аз-А!Какво си ти?-попита Сак гледаща с ококорени учи съществото.
-Аз съм горски елф и се казвам Сю, ти какво си и как се казваш?-попита Сю. Горското ни елфче беше високо метър и беше облечено в розово и имаше светло розови крила.Имаше лилава коса и кристалче на челото.
-Казвам се Сакура Харуно и съм човек.-Сакура продължаваше да гледа учудено елфа.''Ох, май яко съм се надусала" каза си Сак и се почеса по главата.
-Имаш смешни дрехи.-подигра се съществото.
-Говори за себе си.-розовокоската тръгна по някаква пътечка.-Къде мога да намеря някой магазин , маркет, или мол?
-Какво, мол? Знам един магазин?-Сю грабна ръката на Сакура и я повлече нанякъде.
Горският елф заведе Сакура в една къща, на която имаше табелка ''Магазинът на Стефани". Розовокоската направи тъпа физюлномия и влезе. Мястото беше много странно. Докато черешковото цветче се оглеждаше Сю и намери дрехи.
-Имаш ли нещо, с което да платим?-попита то.
-Ами мисля.-Сакура се по-разрови из чантата си и изкара една запалка.Тя натисна копчето и излезе огън.Продавачката ококори очи.
-Добре , взимай дрехите.-тя зграпчи запалката от ръцете на Сакура и я избута навън.
-И без това имам още една.-каза си Сак и надигна рамене.-А къде ще се преоблека?
-Мисля, че Снежанка ще е вкъщи.Там ще се преоблечеш.
Елфчето отново повлече Сакура нанякъде. Тя се озова пред една къща и тази къща така приличаше на снимката на къщата на седемте джуджета в книгата й с приказки. Пред къщата имаше момиче с синъо-жълта рокля, черна коса и червена панделка. Очите на черешовото цветче се разшириха. Това беше къщата на седемте джуджета , а момичето беше самата Снежанка.
След като се запознаха Сю помоли Снежито, дали може Сакура да се преоблече , естествено тя и позволи и след 15 минути розовокоската беше готова. Беше с черни ботуши, черен панталон , потник и корсет отгоре . Имаше сабя и косата й беше вързана на кок. Колкото и да мръкнаше те я облякоха както трябва.
-Така, много е неудобно, но какво да се прави. Кого трябва да попитам, за да разбера как да се върна обратно в Коноха?
-Кралската библютека.-започна Сю.-Там можеш да намериш всичко или питай краля, той би трябвало да знае, къде е това място .
-Добре.-най-мързеливо отговори Сак и се качи на коня си.-Всъщност на къде трябва да вървя.
След като показаха пътя на нашата героиня ,тя потегли към Прекрасното Кралство -така се казваше мястото където трябваше да отиде ...

KoniTy
Фен
Фен
Дата на рег. : 13.02.2010

red Re: Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

Пон Май 31, 2010 9:47 pm
супер бешее !!!!!!!!!!!! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 637210 :uhaa: :uhaa: :uhaa: искам ощииииииииииии Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 68766 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 68766 :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
rosi_rosi
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 28.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.

Пон Май 31, 2010 10:28 pm
Тва последното ме разби Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 242502 искам още! blush Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 787605
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 26.05.2010

Пон Май 31, 2010 11:07 pm
ООООО посветена на tsunade87, е само едно ще кажа... Супер-мега-хипер-гипер Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 507540 Страхотна... Просто си надминала себе си, а бе незнам как го правиш това... Нямам думи... Как не те е срам, да ми крадеш речника Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 507540 Айде пускай следващата глава
П.П. И аз си ви обичкам двете, велики сте
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Вто Юни 01, 2010 7:21 am
Страхотна глава
Браво, много е забавна
Хайде давай още
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Вто Юни 01, 2010 6:46 pm
Айде следващата глава... надявам се да ви хареса. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 507540Сори за правописните грешки.

10-та глава
-Говедо! Мале ще го спукам от бой тоя ! Как ще ми блъсне красавеца? Предупредих го да не се доближава!-крещях и обикалях назад-напред из стаята. Бързичко извадих телефона и набрах номера на татко.
*О, баща , как си?*
*Къде се губиш бе момиче? Знаеш ли от колко дена те търсим?* кразкрая ми се той.
*Тате ти какво си си оравил на гласа- много млад ми звучиш.* излъгах.
*Ааа.. еми аз съм си млад*
*Така де, трябва ми пари за нова кола.* набързочко казах.
*Какво???*
*Ама нали знаеш колко те обичам?*
След половин час пазарлък колата ми си беше уредена. Еее, има ли друг като мен- не!
-Сега ми дай нещо за обличане , че цялата съм мокра и афтограф!Замръзнах с тази кърпа!- Итачи ми подаде някакви негови тъмно сини пижами с дълъг ръкав. Преоблякох се и излязох за да ме види. Ръкавите ми стърчаха и се спъвах на дългите крачоли.
-Ако очакваш да се прибера така просто си мечтай! Сега ми дай афтограф и ме закарай вкъщи.
Учиха недоволно хвана маркера и се подписа отдолу.
-Сега напиши "С много целувки за Сакура".
-Пфф, добре!-започнах да си целувам и гуркам афтографа. След което му хванах ръкава и го дръпнах.-А , това за какво беше.
-За спомен.-изхилих се. Тръгнахме към колата и се качихме, но се оказа , че бензина е свършил. Изкарах си телефона, но батерията ми беше свършила. Итачи също изкара своя, но се оказа, че няма обхват.
-Боже , защо ме мразиш толкова?!-извиках , като пороен дъжд заваля. Пуснахме си телевизора, където съобщиха , че е станало някаква авария и затова няма обхват.
–Изглежда тази нощ сме тук.-Учиха ме бутна към дивана и започнахме да гледаме комедия , като се бяхме завили с одеало.
-За съжаление- но поне си имам афтограф!-казах усмихнато. След секуна тока угасна и се чу един вик от мен.-В шибаната ти къща има духове, за бога ти луд ли си да живееш тук?!-извиках , като здраво се вкопчих в ризата му. Той издаде зука , котйо издава бялата жена от филма Гняв, което ме изплаши още повече и скокнах от леглото към стапалата, но се спънах и изпаднах в безсъзнанние.
Бавно отворих очи и видях Итачи до мен.
-Ти луд ли си да ме стряскаш така?-извиках, като се качих върху него-бях разкрачена на скура му , хванала се за яката и лудо крещяща. Той се надигна и ме прегърна.
-Не знаех, че си такава пъзла! Просто се избъзиках.-обясни ми. Станах отгоре му и се огледах- две-три свещички осветява стаята, изглежда токът още не беше дошъл.
-Трябва да намерим нещо за хапване, защото още малко ще пукна от глас.-казах и се почезох за главата. Учиха ме хвана и поведе по стъпалата към кухнята. Докато се разхождах, той внезапно спря и се блъснах в него.
-Да не би да видя дух?-попитах стреснато. Итачи се засмя и отговоти:
-Не, просто се сетих, че няма храна, пук какви духове ми балнуваш?
-Няма храна?-изревах.
-Майтап- можеш ли да готвиш?
-Не.Спри да си бръщолевил простотии , а просто влез в шбаната кухня!
Гледах любопитно какво готни по-големия Учиха, найстина много ми беше интересно,че той може да готви. След десет минути масата беше сложена и започнахме да се храним.
-Когато купувах тази къща мъжът ме предупреди че тук преди...-преди да е продължил го спраях.
-Престани!- извиках, знам , че се опитваше да ме изплаши, затова не сиках да го чуя. След като се нядохме си легнахме, като Итачи настоя да легна при него и аз не отказах, защото ме беше адски много страх. И ето че от часове наред не можех да заспа и го гледах- беше красив.
-Спри да ме гледаш, а заспивай!-изшушука усетил погледа ми на лицето си.- Няма да се превърна в граф Дракула, спокойно.-тбеляза, след което си затворих бавно очите и се унесох в ладък сън.

Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 307648
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Вто Юни 01, 2010 7:13 pm
Страхотно Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 631890 Направо си беше хем смешно, хем интересно :kisss: Браво, продължавай в същия дух! :obi4amte: :obi4amte: :obi4amte:
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26

Вто Юни 01, 2010 7:17 pm
супер ееееееееееее!!!!!!!!!! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 637210 :uhaa: :uhaa: давай некст Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 23388 :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Вто Юни 01, 2010 7:19 pm
Споделям мнението на Vishnev cvqt
Забавно и интересно... и страхотно
Хайде давай некст главичка, че сме нетърпеливи
roska_
roska_
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : Varna
Рожден ден : 24.12.1996
Дата на рег. : 12.04.2010

Съб Юни 05, 2010 11:12 pm
fica e super qk shtqh da se napikaq ot smqh :kisss: blush :D:D:D:D:D
daisledvashtoto glavichka Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 715557 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 715557 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 715557 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 715557 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 715557 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 73713
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Нед Юни 06, 2010 12:31 pm
Ето я и зледващата глава- надявам се да ви хареса. ДА ПОСЛЕДНАТА Е-затова не сикам пикливи комнтари като ОЩИИИ или МОЛЯ ОЩЕЕЕ. Tsunade97 ми я редакрита , за което много и благодаря.

11-та глава
- Я, ама аз съм жива! И цяла- целеничка!- извиках щастливо, когато се събудих и напипах, че всички мои части са тук.
- Определено.- отбеляза Итачи, който ме наблюдаваше .
- И ще се прибера!- усмихнах се широко но не забелязах как чернокоското до мен леко свали усмивката си. Изгоних го от стаята и облякох вече сухите си дрехи, като сресах рошавата коса. Излязох и се затичах към хола , където трябваше да бъде и певеца ми. Докато слизах видях, че говори по телефона, изглежда имше обхват. Грабнах телефона и си извиках такси.
- Беше ми приятно и мерси за афтографа.- лекичко го прегърнах и тръгнах към входната врата. Сложих ръка на дръжката, но някой ме спря, като сложи с цялата ръка и не ми позволи да отворя. Обърнах се и се срешнах с черните, като нощта очи , гледаща в объркване.
- Забравих ли нещо?- попитах, като неможах да изкарам защо направи това. Итачи стисна здраво ръката ми и ме заведе до канепето, казвайки ми да седна.
- Виж, Сакура... а-аз не мога без теб. Откакто се запознахме в страната на чудесата, просто не мога да те забравя. Сякаш си друга за мен, точно моят вид херойн и няма да те оставя, да си тръгнеш. Искам да живееш тук , при мен.
- Но аз...- преди да съм довършила ме прекъсна, като хвана двете ми ръце и вплете пръсти в тях на сантиметри от лицето ми.
- И ако насила трябва, пак ще останеш тук!- твърдо каза, което така ме вбеси, че ме изкара извън кожата. Забих силно нокти в ръцете му и присвих очи.
- Да не съм ти някоя кукла? Разглезено малко принцче! Не можеш да имаш всичко , което искаш.- разкрещях се и го блъснах, след което станах и тръгнах към вратата., но беше заключена. Гневно грабнах вазаtа на ъгъла на стаята и я захвърлих по прозореца, надявайки да се счупи, но не се получи.
- Не можеш да избягаш, Сакура, оставаш тук.- гневно замахнах ръка и му забърсах рокаджийското личице. Както ръката ми е малко по тежичка му се спука устанта. Обръна се към мен като разгевен бик , а очите му бълваха изкри, което ми казваше че става напечено.
- Мразя те! Мразя те! Мразя те от дъното на душата и искам да умреш- да го видя!-извиках и се закачвах по стълбите. Може би терасата е отключена, казах си и се качих. Заключих вратата и взех нещо здраво, за да счупя прозореца и се чу едно ТРЯС. Бързо излязох, като се одрах по ръката и кръвта не закъсня, но изобщо не обърнах внимание. Скочих от не много високата тераса и се забягах, без дори да виждам накъде и се спунах. Следващият момент Итачи гневно ме вдигна, като стисна здраво ръцете ми и започна да ми крещи нещо, което дори не разбирах. Чак след секунди усъзнах, че ръката ми кърви. Заведе ме в къщата и дезинфектира раната, като ми сложи лепенка и ме настани пред телевизора. Докато си слушах мизка една песничка старашно много ми хареса и усилих звука.
- Поздрав за тебе!- извиках с ирония. (ето я песникчата http://vbox7.com/play:1c84cda8 ) Трябваше да му надуя главата или да направя нещо така че да ме остазви, затова започнах да си измисям песен.
- Итачи е досаден, нананана. Итачи е кретен, нананана. Той е много глупав, и и го мразя много.- пеех, като натъртвах на обидите, но никакъв резултат.
- Ах,да ти се!- извиках гневно. Глупака даже и не беше разбрал, че съм набарала телефона му и пратих СМС на Ино, като го изтрих и сложих телефона на мястото.
Отказвах да ям, да пия и всичко, даже не говорех. Просто седях и гледах в едно точка прегърнала една възглавница. Къде останаха тея хора.
- Сакура..- той дойде до мен.- ...моля те, хапни си нещо.- малко бях учудена и надигнах веджи, но не отговорих , а извърнах глава.- Ще те накарам насила!
- Само насила знаеш , нали? Защо не приемеш истината , че не те обичам?
- Кого обичаш тогава?!- разкрещя ми се право в лицето.
- Саске!- извиках без изобщо да мисля и даже незнаех дали лъжа. Чак сега забелязах Наруто , Саске и Ино , че са влезли.
-Най-накрая! Абе момиче, ти с телефона даже в кенефа влизаш, толкова едно съобщение ли неможа да видиш! Там ясно ти посочих къде съм и че съм пленница!-извиках.
Ино ме изкара навън, а вътре останаха тримата. Говореха си нещо , но не можех да чуя какво. След половин час по-малкия Учиха влезе в колата при мен, като помоли Ино да изчака отвън.
- Направи ли ти нещо?- попита, като се приближи и погали бузата ми. Кимнах отрицателно.
- Не.- той бавно се приближи и сля устните си с моите.Чак сега усъзнавах, чак сега разбирах, че това изречено преди малко не беше лъжа , а истина- аз обичах Саске и сега щяме да сме щастливи, щастливи заедно.

КРАЙ
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998

Нед Юни 06, 2010 2:45 pm
К- к край !!! Не може да е истина !!! :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: Но е истина ! Беше СУПЕРРРРРРРРРР !!!! :o.k.: :o.k.: :o.k.: Браво Сез !!
Цуки
Цуки
Фен
Фен
Female
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010

Пет Юни 11, 2010 4:53 pm
Абее, малко странно, че свършва такъв готин и забавен фик, но всичко си има край... Беше адски яко!!! Браво момиче!!! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 386611
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

Пет Юни 18, 2010 8:21 pm
НЕ! Това не може да е краят!!! Не-ти-вярвам!!! Моля те-направи малко екшън! Само и само да има продължение-МОЛЯ ТЕ!!! :cry: :cvir: Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 394277
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Съб Юни 19, 2010 12:54 pm
Т'ва беше ни в клин, ни в ръкав
Адски си избързала с края
Имаше и пунктуационни грешки
Такъв крос си му ударила, че просто не е истина
Действието наистина се развиваше добре и още няколко глави нямаше да бъдат излишни
Накрая така набързо го претупа, че даже не можах да се осъзная
Наистина можеш да пишеш, фиковете ти са забавни, но този край просто не е като край
Извъднъж забърза действието и по едно време СТОП, спираме дотук
Еми щом така си решила, така да е
us4
us4
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Varna
Дата на рег. : 18.06.2008

Нед Юни 20, 2010 11:05 pm
Според мен много прибърза с края но имам идея направи Страната на чудесата, вълшебствата и приказките... 2 обучаването на тиранинат и това да преставлява хумористична история как сакура вкарва саске в градския живот :Д
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Юни 21, 2010 11:26 am
us4 написа:Според мен много прибърза с края но имам идея направи Страната на чудесата, вълшебствата и приказките... 2 обучаването на тиранинат и това да преставлява хумористична история как сакура вкарва саске в градския живот :Д
Не мисля... Имам много фикове още за писане, за пускане .... Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 4485 няма да остане време за него, като има толкова по-интересни, но ще го иам в предвид.
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Дата на рег. : 27.05.2010

Пон Юни 21, 2010 11:56 am
малко глупаво ми се струва ,като за край или по-точно нетипично, но това не е лошо.
*DanGэrOu$*
*DanGэrOu$*
Любител
Любител
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Дата на рег. : 09.05.2010

Пон Юни 21, 2010 12:21 pm
До колкото видях момичето съвсем ясно беше написало, че не иска коментари от сорта напиши още, но на някой не му е било ясно.
Авторката ми сподели, че вече иска края да иде и ето го, няма значение, дали ви харесва или не. Тя си е решила и точка.
На мен пък си ми хареса, но жалко, че свършва, защото това беше с чувство на хубур и те разсмиваше, все пак типично за теб. Айде Сезони,следя ти другите фикове. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 5 60968
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите