Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

+29
kotana
dalin_linda
ani-Chan
sakura_vampire
miss_kuklA
*DanGэrOu$*
Obsession
kateto
loveto_3
Tuttu
sasusaku_girl97
justME
onyx&pink
goldy1999
sakura46
LolliPoP
Death_Angel
`M I N I
rosi_rosi
sakura96plami
Thэ Dark Girl
Bloody_Merry
KoniTy
X®i$Ttk@TaA
..Bunny-By..!!
Цуки
lips_of_an_angel
Lover.
Ŧħе_SлladuRчЭ
33 posters
Go down
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009

red Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

Нед Мар 28, 2010 7:14 pm
First topic message reminder :

Това е новото ми фикче, първа глава няма да е много интересна , все пак е начало. Надявам се да нямам много правописни грешки и да ви хареса.Историята е пак сасусаку ... ами следващата глава незнам кога ще я пусна , това ще зависи от това дали ще ви хареса фика. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 507540

-Чудесно!Просто върховен гаф!-развика се Сакура, когато усети, че токчето й се чупи. Между другото забравих да ви представя главната си героиня. И аз съм една ... Така де , казва се Сакура Харуно , седемнадесет годишна тинейджърка , която е изгонена от вкъщи. Седмицата има 7 дена , а Сакура се прибира пияна 8 пъти. След як купон, в който се напи и малко подуса тя се прибра. При вида й баща й я изгони от вкъщи и й каза , че за цял месец и спира джобните. Сакура даже и не беше разбрала, за какво става дума и след цялата лекция се изсмя в лицето на баща си ,което беше последната капчица. Той я изхвърли на улицата. След цял час седене на една пейка и смеене без причина тя горе-долу се усъзна и реши да се обади на своята приятелка - Ино , за да я пита дали може да остане в тях. Ино живееше в края на града близо до една гора , абе мъничко навътре в гората. Главната ни героиня е с бонбонено розова коса, сапфирено зелени очи и буедн нрав. Баща й винаги е твърдял , че миналото им е било славно и дедите им били крале , затова той искаше Сакура да е винги с най-високите оценки в училище, трябваше да свири на пияно и да се научи да се бие със сабя. Естествено, всичко си беше наред до 16-тия рожден ден на черешовото цветче. Оттогава тя прави , това което иска и не й минават думите на никого.
Сакура вече от час се луташе из гората, търсейки къщата на Ино. Беше блязла доста навътре в гората и се луташе като муха без глава. Едното й токче беше сюупено , затова изката и двете обувки. Тя беше с черен панталон и черен потник на пулчета с надписи, и черно булеро. Изведнъж се спъна на един корен и падна...
-Хайде, събуди се ,извънземно такова!-крещеше елфчето и ръчкаше Сакура с една пръчка. Сакура леко отвори очи, яко я тресеше главата. Тя стана , протегна ръце и гърба и яко изпука. След това разтри очи и погледна.
-ААААААААА!-извика розовокоската като видя елфчето.
-ААААААААА!-извика също то, беше се уплашило от нея.
-Аз-А!Какво си ти?-попита Сак гледаща с ококорени учи съществото.
-Аз съм горски елф и се казвам Сю, ти какво си и как се казваш?-попита Сю. Горското ни елфче беше високо метър и беше облечено в розово и имаше светло розови крила.Имаше лилава коса и кристалче на челото.
-Казвам се Сакура Харуно и съм човек.-Сакура продължаваше да гледа учудено елфа.''Ох, май яко съм се надусала" каза си Сак и се почеса по главата.
-Имаш смешни дрехи.-подигра се съществото.
-Говори за себе си.-розовокоската тръгна по някаква пътечка.-Къде мога да намеря някой магазин , маркет, или мол?
-Какво, мол? Знам един магазин?-Сю грабна ръката на Сакура и я повлече нанякъде.
Горският елф заведе Сакура в една къща, на която имаше табелка ''Магазинът на Стефани". Розовокоската направи тъпа физюлномия и влезе. Мястото беше много странно. Докато черешковото цветче се оглеждаше Сю и намери дрехи.
-Имаш ли нещо, с което да платим?-попита то.
-Ами мисля.-Сакура се по-разрови из чантата си и изкара една запалка.Тя натисна копчето и излезе огън.Продавачката ококори очи.
-Добре , взимай дрехите.-тя зграпчи запалката от ръцете на Сакура и я избута навън.
-И без това имам още една.-каза си Сак и надигна рамене.-А къде ще се преоблека?
-Мисля, че Снежанка ще е вкъщи.Там ще се преоблечеш.
Елфчето отново повлече Сакура нанякъде. Тя се озова пред една къща и тази къща така приличаше на снимката на къщата на седемте джуджета в книгата й с приказки. Пред къщата имаше момиче с синъо-жълта рокля, черна коса и червена панделка. Очите на черешовото цветче се разшириха. Това беше къщата на седемте джуджета , а момичето беше самата Снежанка.
След като се запознаха Сю помоли Снежито, дали може Сакура да се преоблече , естествено тя и позволи и след 15 минути розовокоската беше готова. Беше с черни ботуши, черен панталон , потник и корсет отгоре . Имаше сабя и косата й беше вързана на кок. Колкото и да мръкнаше те я облякоха както трябва.
-Така, много е неудобно, но какво да се прави. Кого трябва да попитам, за да разбера как да се върна обратно в Коноха?
-Кралската библютека.-започна Сю.-Там можеш да намериш всичко или питай краля, той би трябвало да знае, къде е това място .
-Добре.-най-мързеливо отговори Сак и се качи на коня си.-Всъщност на къде трябва да вървя.
След като показаха пътя на нашата героиня ,тя потегли към Прекрасното Кралство -така се казваше мястото където трябваше да отиде ...

ani-Chan
Прохождащо
Прохождащо
Дата на рег. : 25.05.2010

red Re: Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку)

Съб Май 29, 2010 12:51 pm
О, да.
Това беше страхотна глава, но неразбрах защо повтори част от предната глава?
Еми.. Давай още! Суперско е!
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел

Съб Май 29, 2010 1:07 pm
ООООоооо, хора много сори пуснала съм главата пофторно само с едно две изреченийца. Съжелявам останало е объркване- скоро ще напиша още. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 4485
ani-Chan
ani-Chan
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996

Съб Май 29, 2010 1:45 pm
sakura_uchiha1 написа:ООООоооо, хора много сори пуснала съм главата пофторно само с едно две изреченийца. Съжелявам останало е объркване- скоро ще напиша още. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 4485
O, няма нищо. Аз не те виня. Просто се бях зачудила и се кефя как ги измисляш :angel:
dalin_linda
dalin_linda
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : суна
Рожден ден : 12.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 27.05.2010

Съб Май 29, 2010 1:50 pm
O, няма нищо. Аз не те виня. Просто се бях зачудила и се кефя как ги измисляш
kotana
kotana
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : София
Рожден ден : 24.09.1996
Дата на рег. : 15.05.2010

Съб Май 29, 2010 9:47 pm
O, няма нищо. Аз не те виня. Просто се бях зачудила и се кефя как ги измисляш. :^^:
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Дата на рег. : 26.05.2010

Съб Май 29, 2010 9:58 pm
Абе хора ви е добре ли сте бе Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 617815 Защо пускате един и същи коментар, това е адски тъпо. Не можете ли да измислете нещо оригинално, ами ползвате мислите на другите Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 617815
А сега по предната глава:
Много ме изкефи, направо паднах от смях... Куран Канаме и Клауд на едно място Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 507540 Не, не мога все още се хиля, като побъркан Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 838984 Айде пускай новата глава по-бързо Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 268430
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Съб Май 29, 2010 10:16 pm
леле както винаги супер чакам за още хД Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Съб Май 29, 2010 10:51 pm
на мен лично ми хареса Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 637210 май ще има женски бой а Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 242502
ani-Chan
ani-Chan
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : хъм..Интересува ли те??
Рожден ден : 27.05.1996

Нед Май 30, 2010 8:06 am
dark_vampire написа:Абе хора ви е добре ли сте бе Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 617815 Защо пускате един и същи коментар, това е адски тъпо. Не можете ли да измислете нещо оригинално, ами ползвате мислите на другите Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 617815
А сега по предната глава:
Много ме изкефи, направо паднах от смях... Куран Канаме и Клауд на едно място Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 507540 Не, не мога все още се хиля, като побъркан Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 838984 Айде пускай новата глава по-бързо Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 268430

Да, и аз това казвам, но да бъда кратка, че да не спамя много.
Знам, че съм нахална ама кога ще има още? Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 811726
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Нед Май 30, 2010 12:30 pm
Относно мнението ти ani-Chan кратките коментари състоящи се от три думи са спам, затова се пишат малко по-дълги. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 725692
Сега - благодаря за коментарите. Радвам се че фика ми ви харесва. Надявам се и новата ми главичка да ви хареса току-що е написана. Съжелявам за правописните грешки.

9-та глава
-Ама ти май не си напучи урока миналия път?-попитах подигравателно.
-Този път няма да бъда мислостива Сакура и ти ще си тази, която ще е в болница една седмица!-Итачи гледаше със голяяям интерес какво си говорят момичетата и нищо не разбираше.
-Ооо-йеее!-изкефи се Саске.-Пак ще гледаме сеир.-продължи, като си взе нещо за хапване.
-Кралю, моля дуела ни да е официален!-извика тя на краля, което още повече ме накара да се усмихна, защо тази ку*ка има такова самочувствие? Този път няма да съм милостива. Кралят кимна и направи знак да ни дадът саби.
-Ще следвам думите ти и също няма да бъда милостива.-предупредих. Тя се засили срещу мен, но с крайчето на сабята отклоних нейната и се завъртях, така че тя падна на пода. Драснах на дърба си три чертички , като буквата ''С''.
-А това е за спомен от мен.-усмихнах се доволно.
-Ах ти малка пикла!-извика Карин и се хвърли отново гневна и без да мисли. Ето това беше момента - тя не си беше обмислила хода и това щеше да я довърши. Засилих сабяра и я намушках в корама.
-Агх..-извика тя. Промуших я навътре и завъртях сабята, след което последва един писък.
-Казах, ти че няма да съм милостива.- след което на ряз изкарах сабята и я обърсах на роклята й. Тя хвана раната си, която кървеше страшно и продължи да вика. Саске почти се задави с храната, която ядеше, а Итачи беше ококорил очи. Отидох при тях.
-Тя найстина те обича- направо си умря!-казах с ирония и се усмихнах. Кралят офицялно обяви, че аз съм победила дуела. Изведнъж телефона ми звъна.
-Йееее, ама то има обхват тука бе!-извиках щастливо.
*Ино! Куч*а такваз заради теб тука се боря с Шрек, секси Канаме и Калуд и най-якото тук е Итачи от Skillet, ама неможах да му взема афтограф, много е гаден.* казах и се изплезих на Ита.
*О, надявах се да не го кажеш! Ще ме гръмнат стой там идвам!*
*Какво?! Ама ти знаеше за тука, ще ти счупщ главата сао да дойдеш...* извиках, но тя даже беше затворила телефона.
-Айде де, да ми един афтограф!-изревах запоследно. ТОй кимна отрицателно.-Ама ти найстина си задръстен и скръндза!-звиках сардито.-Hell , Yeah! С нетърпение очаквам да стъпя в New Yorker в мола и в спа салона, масаж, басейн , готини пичове...*замечтана физюлнимия*, и изобяо няма да ми липсва страната тук!-извиках последното щастливо.
-Сасуке, айде казвай на Наруто и си правяйте багажа! Имам да ходя на концерт после!
-Моя?0попита по-големия Учиха, като знаеше, че ще прави концерт.
-Е на кой друг?-казах и тъгнах.
След като си оправихме багажа приятелката ми дойде с хеликоптер и ни върна обратно, като ми обясни, че и нейното семейство, като нашето имали кралство там, но го оставили дошли, заемайки мястото на пазители и не позволявали на обикневените хора да преминат и узнаят за другия свят. Щях да я гръмна дет не ми е казала нищо досега.

След 1 ден....
-Ама аз не мога да вървя така! Мого са неудобни тея дрехи, Сакура, помогни ми малко!-извика Саске.
-Виж тря изглеждаш като готин пич- всички тук носят такива дрехи.-обесних му, като огледах добре дрехите, който бяхме купили. Черна риза, тъмни дънки и кожено яке. Косата и без това си беше супер и само трябваше да стои до мен.
Излязохме от къщи, качвайки се в моята кола, от която Саске се изплаши и думите му бяха ''Какво е това животно?'' отговорих''О, да стррашно животно е колата ми''. Когато стигнахме мястото на концерта Наруто и Ино вече бяха там.
-Изглежда Наруто е по-добър от теб в ставането на модерен.
-Той в нищо не е по-добър от мен.-очаквания отговор. След като сипах сол на раната знаех, че ще се старае да по-добър от приятеля си. Всички започнахме да крещим когато Итачи излезе и започнаха да свирят. Забелязах, че по-големия Учиха наблюдава само мен. Учиха беше разбрал, че неможе без мен. Случайно увлечение- бяха първите му мисли, но не . Той найстина се беше влюбил в мен и беше усъзнал, че живота бавно става безсмислен за него. Искаше ме само за себе си, но това което виждаше в очите ми, като гледах Саске го подлудяваше. Той усещаше, че бавно се влюбвам в по-малкия му брат...
the_hell
the_hell
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Hell
Рожден ден : 16.08.1992
Години : 32

Нед Май 30, 2010 1:01 pm
Абе изяла си няколко буквички Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605 То с такива хора около тебе се чудя как направо не си изяла целия текст. Браво момиче, фика ти кърти. Адски е забавен Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female

Нед Май 30, 2010 1:14 pm
направо ме РАЗБИ !!!! беше СУПЕР Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 637210 :uhaa: :uhaa: :uhaa: :uhaa:
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Май 30, 2010 1:27 pm
Aуууу Сез ти ме уби
Мн яка глава
Ама имаше изядени букви
Чакам другата главичка
rosi_rosi
rosi_rosi
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.

Нед Май 30, 2010 1:39 pm
Главата беше супер! Надявам се скоро да пуснеш още! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female

Нед Май 30, 2010 2:10 pm
Е да имаше изядени букви както някои казаха ,обаче главата беше страхотна затова с нетарпение чакам за още Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 92542
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Дата на рег. : 26.05.2010

Нед Май 30, 2010 2:13 pm
yes be men Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 507540 Това беше страхотно Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 268430

''Какво е това
животно?''
О, да стррашно
животно е колата ми''
Направо си умрях от смях
Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 73713 Хайде сладка давай следващата глава, че ще умра от удар, ако не я пуснеш скоро... Пък и ще кажа на брат ми да спре нашия перверзен фик, щото ме измачваш Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 401510 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 920442
kotana
kotana
Развиващ се
Развиващ се
Female

Нед Май 30, 2010 8:27 pm
Моля не се бави със слдващата глава.
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Нед Май 30, 2010 8:56 pm
Страшен фик, както страшното животно - колата на Сакура Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 242502 Това си е черешката на мелбата Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 631890 Супер си, а идеите ти са просто единствени по рода си! :kisss: :lol!: :lol!: :bravo: :obi4amte: :obi4amte: :obi4amte: :bravo:
Tuttu
Tuttu
Любител
Любител
Female
Дата на рег. : 26.08.2009

Пон Май 31, 2010 1:10 am
само накРрая нещо не ми се върза Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605 но иначе - уникат Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 811726
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female

Пон Май 31, 2010 6:51 pm
Ето я и новата глава, която посветпвам на моята Любов tsunade_87 и да знаеш , че много те обичакм! Надявам се да ви хареса! Сори за правописните грешки- айде еднгжой на току-що написаната глава. Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 507540

9-та глава

Итачи слезе от сцената уморен от часовете , който свири и замина зад кулисите , естествено и аз след него. Вечи си имах снимка и маркер и бях готова да го накрам да ми даде афторгаф и нямаше да се върна без да изпъня целата си. Тайно се мушнай от заднната страна , влязох от прозореца на тоалетната и вече бях вътре. Точно тогава Итачи заключваше вратата си , за да се отърве от глупавите си фенки, от който спадах и аз.
-Итачи! Много беше готин! Сега ми дай афтограф!-извиках и скочих на гърба му. Той първо се стресна, но след това позна гласа ми.
-О, Сакура. Само ела до нас, че имам малко работа .-каза и си навлече якето.
–ОК. -тговорих и изкарах телефона си от чантата и се обадих на Ино.
*Ино дай ми Саске*
*Как можеш да говориш с мен от тази малка кутийка?* беше първия въпрос на китеца ХД.
*Питай Ино сега аз отивам до кущата на Итачи и ти не ми пипай животното, ъъ тоест колата , а се прибери с Наруто и Ино! Ако видя още едн а драскотина на живо..ламбурджинито си ще ти спукам мутрата!* извиках и тряснах телефона.
-Животно?-запита със смях по-големия Учиха, докато ме пъхаше в неговото живот..., беже заради тоя Саске и аз започнах да говоря смахнато, впрочем колата .
-Е, кираец, какво да се прави.-отговориий и се засмях. Пътят не беше много дълъг, само десет километра и бяхме в една вила малко от града. Къщата изглеждаше страховито, чак ме побиха тръпки. Беше луксозна,добре обзаведена , но нещо ме плашеше в нея. Без много да му мисля последвах Учиха и влязох.
-Разполагай се сякаш си във вас.-Итачи влезе в банята.
-Щом казваш.-усмихнах се и си отворих пакет чипс. Настаних се на дивана, като качих крака на масата и си пуснах страшен филм. Имах чувството, че нещо ме наблюдава и това правеше обстановката още по-напрегната. Глупави мисли като духове и зли магии се мушнаха в главата ми и започнах да си мисля, че докато се къпе в Итачи, че влезе зъл дух ХД. Изведнъж се чу скърцане и скокнах от леглото. Бързичко побегнах към банята и отворих с затворени очи вратата.
-Сакура?-попита учуден чернокоското и отвори вратата на душ кабината.
-Ъъъ, аз опросто ме хвана страх и... ух, че ужасен вкус имаш ама и ти! Много е зловеща къщата!-замазах , но се спънах и се люоснах на мокрия под- изглежда кабината пропускаше. Продължх да стискам очи, защото знаех какво ще следва да вия ХД.
-Цялата си мокра сега. Влез и ти с мен под душа.
-Какво , не не, аз съм добре тук.-запротестирах, но Итачи ме дръпна право с рехите в кабината. Отворих очи от учудване , но не погледнах надолу, а право в очите му.
-Заради теб сега напълно съм мокра!-запротестирах още повече, но Учиха се усмихваше самодоволно, виждайки че бузите ми розовеят.-Изглежда си се изкъпал, айде сега излизай , че да се изкъпя и аз.-избутах го и след,като се уверих, че е излязъл се изкъпах . Взех една хавлия и се увих, след което излязаох, че още повече ме хвана страх в тая баня-кажете сега не съм ло гледала много филми ХД. След като излязох забелязах, че телефона ми звъни.
*Сакура,.... Саске блъсна ламбурджинито , но спкойно на него нищо му няма.*
*Какво? Моя красив пич е мъртъв?! О, ще го пречукам това копеле, че ми е блъснал скапоцената кола!* разиках се и по-големия Учиха ми се смееше. *Дай телефона на това копеле!*
*Сакура не се въйкай това е просто животно!*
*Ти си живоно не наричай така мъртвия ми красавец! Сега се прибери с на Ино животното, отвори говорещата кутия (телевизора ХД) и бракни в бялата пещера за храна (хладилника ХД). Като се прибера ще си приказваме!* извиках и тряснах телефона.
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Пон Май 31, 2010 7:00 pm
Аууу Супер Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 73713 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 73713 Това направо ме разби Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 074 Браво, продължавай в същия дух Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 913760 :bravo: :obi4amte: :obi4amte: :obi4amte:
sakura_vampire
sakura_vampire
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : ВаРнА мОрЕтО сИнИтЕ вЪлНи.........
Рожден ден : 16.08.1996
Дата на рег. : 30.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Darker than BLACK, Ao no Exorcist, Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club, Pandora Hearts, Fairy tail

Пон Май 31, 2010 7:00 pm
sakura_uchiha1 написа:
*Какво? Моя красив пич е мъртъв?! О, ще го пречукам това копеле, че ми е блъснал скапоцената кола!* разиках се и по-големия Учиха ми се смееше. *Дай телефона на това копеле!*
*Сакура не се въйкай това е просто животно!*
*Ти си живоно не наричай така мъртвия ми красавец! Сега се прибери с на Ино животното, отвори говорещата кутия (телевизора ХД) и бракни в бялата пещера за храна (хладилника ХД). Като се прибера ще си приказваме!* извиках и тряснах телефона.

Не това сериозно ми разказа играта паднах от стола (наистина XD) Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 880706 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 880706 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 880706 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 880706 Давай още в същия дух!!!!!!
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Май 31, 2010 7:13 pm
Смях - това е единствената дума
Кефи ме как се е получило
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female

Пон Май 31, 2010 7:59 pm
омг ще умраа хД суперска е тая главааааа искам ощеее бее баси якия фик
kotana
kotana
Развиващ се
Развиващ се
Female

Пон Май 31, 2010 8:39 pm
Супер е! :lol!:
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female

Пон Май 31, 2010 9:47 pm
супер бешее !!!!!!!!!!!! Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 637210 :uhaa: :uhaa: :uhaa: искам ощииииииииииии Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 23388 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 68766 Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 68766 :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
rosi_rosi
rosi_rosi
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
Рожден ден : 13.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto (Shippuuden); Death Note; Bleach; B-Gata H-Key; Itazura na Kiss; Pandora Hearts; Zero no Tsukaima; Darker Than Black; Fairy Tail; Kaze no Stigma; Special A; Shugo Chara; Elemental Gelade; Myself Yourself; Vampire Knight; и много, много други.

Пон Май 31, 2010 10:28 pm
Тва последното ме разби Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 242502 искам още! blush Страната на чудесата, вълшебствата и приказките...(сасусаку) - Page 4 787605
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите